stefos papas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2019
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Είναι άδεια οπλοκατοχής δηλαδή το έχεις σπίτι σου και στο κουτί του χωρίς γεμιστήρα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να οπλοφορείς.
Δεν είπα αυτό. Απλά πολλές φορές όσοι είμαστε κυρίως σε μικρότερη ηλικία έχουμε άγνοια του κινδύνου ή υπερβολική αυτοπεποίθηση σχετικά με τις ικανότητες μας. Υπάρχουν εκεί έξω πιτσιρικάδες και μεγαλύτεροι που ψαχνονται για ξύλο κλπ. Και καλά, με μπουνιές αν ξέρεις να παίζεις και ρίξεις πρώτος έχεις το προβάδισμα. Αν ο άλλος κουβαλάει κάνα τσουρι ή σιδερικο, τότε κλαφτα. Πολλοί πήγαμε να πάθουμε ζημιά από δικιά μας μαλάκια. Απλά, τσαμπουκάδες και τσακωμοι καλό να αποφεύγονται παντού... Δεν είναι θέμα δειλίας ή κάτι άλλο, αλλά ωριμότητας που έρχεται με τις εμπειριεςNαι τυπε γιατι οσοι γράφονται σε μια σχολή πολεμικων τεχνών την έχουν δει απο το 1ο μήνα πολεμικές μηχανές και πρέπει να αυτοσυγκρατουνται μην σκοτώσουν κανεναν
Είναι άδεια οπλοκατοχής δηλαδή το έχεις σπίτι σου και στο κουτί του χωρίς γεμιστήρα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να οπλοφορείς.
Δεν είπα αυτό. Απλά πολλές φορές όσοι είμαστε κυρίως σε μικρότερη ηλικία έχουμε άγνοια του κινδύνου ή υπερβολική αυτοπεποίθηση σχετικά με τις ικανότητες μας. Υπάρχουν εκεί έξω πιτσιρικάδες και μεγαλύτεροι που ψαχνονται για ξύλο κλπ. Και καλά, με μπουνιές αν ξέρεις να παίζεις και ρίξεις πρώτος έχεις το προβάδισμα. Αν ο άλλος κουβαλάει κάνα τσουρι ή σιδερικο, τότε κλαφτα. Πολλοί πήγαμε να πάθουμε ζημιά από δικιά μας μαλάκια. Απλά, τσαμπουκάδες και τσακωμοι καλό να αποφεύγονται παντού... Δεν είναι θέμα δειλίας ή κάτι άλλο, αλλά ωριμότητας που έρχεται με τις εμπειριες
Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν γίνεται τσαμπουκάς πάντα φταίνε και οι δύο σε ένα βαθμό. Δηλαδή, άμα πας γυρεύοντας, θα βρεις να τσακωθείς και βγαίνοντας για τσιγάρα, ενώ αν έχεις χαμηλά το κεφάλι και δεν ψάχνεσαι, τότε και από εμπόλεμη ζώνη βγαίνεις σώος.
τυπε αν ο απέναντι ειναι μαλακας και κακοποιει το σκύλο ή το παιδι του δεν θα του πεις 2 κουβέντες; και επειδη συνηθως τέτοιοι ειναι μαλακες ακομα και ευγενικος να εισαι θα αρχισει τσαμπουκας (και οχι απο σενα).
Οι τσαμπουκάδες ετσι ξεκινανε ένας φταιει ο άλλος του το λέει δεν το δέχεται και ξεκινάει η φασαρια.
Όχι δε θα του πω. Δεν είμαι μπάτσος και δεν είναι η δουλειά μου.
Τι διαφορετικό έγραφα για την οπλοκατοχή;
τυπε αν ο απέναντι ειναι μαλακας και κακοποιει το σκύλο ή το παιδι του δεν θα του πεις 2 κουβέντες;
Κάτσε τοτε να ακους στις 3 το βράδυ μπινελικια απο τον μαλακα απέναντι που την έχει δει ο τραπουκος της γειτονιας μονο και μονο για να μη μπλεχτεις. Αρα δεν φταινε και οι 2. Εντάξει δεν θές να εμπλακεις επειδη φοβασαι αλλα μην κατηγορεις αυτον που κάνει κάτι περισσοτερο απο σενα για να βοηθησει εναν διπλανο του.
Δεν είναι θέμα φόβου. Είναι θέμα αρχής. Δεν έχω καμία δουλειά να μπλέξω στα προσωπικά του γείτονα. Ούτε μπάτσος είμαι, ούτε ήρωας.
Αν όντως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, θα καλούσα την αστυνομία.
Τσάμπα πληρώνουμε τόσους φόρους δηλαδή για να κάνουμε εμείς τους μπάτσους;
Πριν καλέσεις την αστυνομια λέω. Μπορει να διορθωθει και χωρις αστυνομιες με μια απλή φιλική συμβουλή.
Αυτό εννοείται. Πρώτα θα του έκανα μία ευγενική σύσταση και τη δεύτερη θα τον προειδοποιήσω ότι αν συνεχίσει θα καλέσω την αστυνομία.
Την τρίτη θα την καλούσα.