Νέα

Τσαμπουκάδες ή/και βρωμόξυλο σε προσέγγιση γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Σας έχει τύχει να κάνετε πέσιμο στο λάθος άτομο και να βρεθείτε σε μια έκρυθμη και δύσκολη κατάσταση?

Και αντίστροφα σας έχει συμβεί να βγείτε έξω με τη γκόμενά σας και να την ενοχλούν επίμονα?

Τί κάνατε?

Έχω βρεθεί και στις δύο φάσεις.

Μια όταν ήμουν πιτσιρικάς σε νησί σε κλαμπάκι που κοίταζα να δω που θα κάνω πέσιμο.

Ε και μου χαμογελάει μια επίσης πιτσιρίκα από το μπαρ.Πάω εκεί της πιάνω συζήτηση ενώ εκείνη μετά από λίγο ξεκίνησε να μου χαιδεύει το κεφάλι στον κρόταφο

Μέσα σε λίγα λεπτά έχει σκάσει ένα ντούκι και μου χει κολλήσει τη μούρη του στη δική μου.

Τότε ανόητος πιτσιρικάς που ήμουν έβραζε το άιμα μου και του σκασα μια κουτουλιά άλλο πράγμα.

Βέβαια μετά ήρθαν οι φουσκωτοί του μαγαζιού και μ έσωσαν λέγοντάς μου να την κάνω

Άλλη φάση:Είχα βγει με την γκόμενά μου και είχαμε κάτσει σε ένα καφέ.Κάνω να πάω τουαλέτα και γυρίζοντας βλέπω ένα τυπά να της μιλάει έντονα και να της λέει ''στ αρχίδια μου που συνοδεύεσαι...σιγά τον άνδρα που έχεις δίπλα σου...έλα μαζί μου και τέτοια''
Εκείνη του λεγε να φύγει αυτός επέμενε.

Πήγα εκεί και του είπα :''Η κοπέλα σου εξήγησε.Θες να το ακούσεις και να μην έχουμε άλλα φίλε μου?''

Μου λέει ''οκ με συγχωρείς'' κι έφυγε για να γυρίσει με άλλους 3 μετά από λίγο.

Έδιωξα το κορίτσι και έγινε το έλα να δεις.Απολογισμός μου να χάσω 2 δόντια από την κάτω γνάθο και να μ ανοιξουν με άσχημο κάταγμα τη μύτη.

Δικό σας μάγκες μου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έδιωξα το κορίτσι και έγινε το έλα να δεις.Απολογισμός μου να χάσω 2 δόντια από την κάτω γνάθο και να μ ανοιξουν με άσχημο κάταγμα τη μύτη.

Μαλακία τύπε

Κορίτσι ξαναβγάζεις,δόντια όμως όχι :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
δεν ειναι πρωτη φορα που ανεβαζεις φιδια τυπε....κουρασες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
τι αλλος ρε παπαριδη που το παιζεις οτι εχεις και τουπε

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
αλλος παπαριδη...σε βαρεθηκα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τtouba μην μασάς έχεις το κοινό σου.
Τα δόντια τα αντικατέστησες η σου λείπουν ακόμη ?

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Η ταχυτητα ειναι αρετη τυπε μου :headbang2:

Για πες στορυ
Μια φορά μίλησα σε γκομενα σε μπαρ ,μέτρια και ήρθε ο ζουμπάς γκόμενος της (του έριχνα ένα κεφάλι) και φώναζε σαν να είχε πάρει πρεζα. Απομακρύνθηκα γτ με τρελούς δε βγάζεις άκρη

η άλλη φάση,μια γκομενα μου χαμογέλαγε συνέχεια και ενώ πάω να της μιλήσω (προτού το κάνω) έρχεται ένα βουνό με μυς και πίνουνε μαζί (ήταν μαζί απλά αυτός είχε πάει στο μπαρ). Η παρουσία του διακριτική και η γκομενα μουναρα όποτε δε ξέρω αν ήταν καργιολα η ψωνιζόταν

το πρώτο γεγονός είχε γίνει σε εναλλακτικό στέκι το δεύτερο στο Κολωνάκι

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μια φορά μίλησα σε γκομενα σε μπαρ ,μέτρια και ήρθε ο ζουμπάς γκόμενος της (του έριχνα ένα κεφάλι) και φώναζε σαν να είχε πάρει πρεζα. Απομακρύνθηκα γτ με τρελούς δε βγάζεις άκρη

η άλλη φάση,μια γκομενα μου χαμογέλαγε συνέχεια και ενώ πάω να της μιλήσω (προτού το κάνω) έρχεται ένα βουνό με μυς και πίνουνε μαζί (ήταν μαζί απλά αυτός είχε πάει στο μπαρ). Η παρουσία του διακριτική και η γκομενα μουναρα όποτε δε ξέρω αν ήταν καργιολα η ψωνιζόταν
Εισαι 1000% σιγουρος πως χαμογελαγε σε σενα και δεν εκανε νοηματα πισω στην παρεα της?

Την εχω πατησει ετσι,αλλα οπως κι εσυ δεν προλαβα να μιλησω

Παντα δινω χρονο σε τετοια σκηνικα οταν βλεπω γκομενα μονη

Αφηνω να δω ποια ειναι η παρεα της

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εισαι 1000% σιγουρος πως χαμογελαγε σε σενα και δεν εκανε νοηματα πισω στην παρεα της?

Την εχω πατησει ετσι,αλλα οπως κι εσυ δεν προλαβα να μιλησω

Παντα δινω χρονο σε τετοια σκηνικα οταν βλεπω γκομενα μονη

Αφηνω να δω ποια ειναι η παρεα της
Δε ξέρω να πω την αλήθεια ,εκείνη τη στιγμή πίστευα σε μένα αλλά η γκομενα είναι εκτός χωρικών υδάτων αλβανικών μαουνων σαν και μένα. Και ήταν λίγο τσουλε ντυμένη και μόνη με τον τύπο ,για αυτό λέω μήπως ήταν της δουλειάς .μπορεί να λέω και μαλακιες όμως

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δε ξέρω να πω την αλήθεια ,εκείνη τη στιγμή πίστευα σε μένα αλλά η γκομενα είναι εκτός χωρικών υδάτων αλβανικών μαουνων σαν και μένα. Και ήταν λίγο τσουλε ντυμένη και μόνη με τον τύπο ,για αυτό λέω μήπως ήταν της δουλειάς .μπορεί να λέω και μαλακιες όμως
Τυπε οι αλβανιδες ειναι απο τις πιο ωραιες γυναικες
Δε παιζει ρολο αυτο
Τσουλε ντυμενη τυπισσα με ντουκι διπλα=ζευγαρι που η τυπισσα αρεσκεται να προκαλει για να θυμωνει ο μπαμπουινος διπλα της και να σπαει σαγονια για χαρη της να της τα κανει κολιε και να μαζευει κοκκαλα για να τις τα δινει για τιαρα στα μαλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom