Νέα

TS Holy24

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tgirlhunter

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Like
10
Πόντοι
1
Φαίνεται και πρέπει να είναι πολύ δυνατό... μιλάγαμε μέσω mail εδώ και καιρό και συνέχεια της έλεγα να έρθει.. στην αρχή του καλοκαιριού μάλιστα είχε κάνει update και ειχε συμπεριλάβει την Αθήνα, αλλα το ακύρωσε. Οταν τη ρωτησα μου ειπε οτι αλλαξε γνωμη γιατι μια φιλη της που ειχε ερθει της ειπε οτι οι Ελληνες δεν πληρωνουν :headbang: :headbang: :headbang:...

παντως συνεχισαμε να μιλαμε και τουλαχιστον απο την συνομιλία φαίνεται πολυ καυλιάρα.. και δεν εχει ξανάρθει Ελλάδα

Κι εχω να ρωτησω: η φιλη της ποια κ@ριολα μπορει να ειναι?
Μήπως κάποιος επισκέφτηκε το UK πρόσφατα και την συνάντησε για μας πει ένα review?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παντως στα tour της την εχει ακομα την Ελλαδα...

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
πειτε μου ποσο χαζο μπορει να ειναι ενα τραβελι για να ερθει στην αθηνα να γαμηθει και να γαμησει (για να κονομισει)

μεσα <αυγουστου> με οικονομικη κριση και ολους του ευπορους που θα εδιναν ανετα 200 ευρο για να γαμηθουν και να  γαμησουν να ειναι διακοπες σε διαφορα μεροι της χωρας ....

και μετα θα λεει οχι μονο οτι οι ελληνες δεν πληρονουν ... αλλα οτι της εκανε εντυπωση που ηρθε στην ελλαδα και την γαμησαν 2 ατομα και γαμησε δυο και θα λεει και στις φιλες της οτι ειστε χαζες που με πησατε να ερθω ....

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
πειτε μου ποσο χαζο μπορει να ειναι ενα τραβελι για να ερθει στην αθηνα να γαμηθει και να γαμησει (για να κονομισει)

μεσα <αυγουστου> με οικονομικη κριση και ολους του ευπορους που θα εδιναν ανετα 200 ευρο για να γαμηθουν και να  γαμησουν να ειναι διακοπες σε διαφορα μεροι της χωρας ....

και μετα θα λεει οχι μονο οτι οι ελληνες δεν πληρονουν ... αλλα οτι της εκανε εντυπωση που ηρθε στην ελλαδα και την γαμησαν 2 ατομα και γαμησε δυο και θα λεει και στις φιλες της οτι ειστε χαζες που με πησατε να ερθω ....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
οι εχοντες δεν πανε ποτε διακοπες τον Αυγουστο

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτό λέω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

T-Girl Lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια εγω δεν ξερω ποια να επισκεφτω .. αυτην η την αλλη την dakota trανς που καποιος ανεφερε οτι ειναι η τρανς απο το βιντεο:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom