nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε δεν σου ειπε κοιμησου..
ρε δεν σου ειπε κοιμησου..
Γιατί ποιός θα μοστράρει τη μουτσούνα του να τον δίνει ή ακόμα καλύτερα να τον παίρνει σε βίντεο που θα θαυμάσει το πανελλήνιο..? Ένας εκ των πολλών λόγων είναι αυτός...! Δεν αναφέρω άλλους γιατί είμαστε ήδη οφτοπικιάρηδες που λέει και ο Mike...
Γιατί ποιός θα μοστράρει τη μουτσούνα του να τον δίνει ή ακόμα καλύτερα να τον παίρνει σε βίντεο που θα θαυμάσει το πανελλήνιο..? Ένας εκ των πολλών λόγων είναι αυτός...! Δεν αναφέρω άλλους γιατί είμαστε ήδη οφτοπικιάρηδες που λέει και ο Mike...
και εδω μια πρωην συνοδοιπορος λαλιστατη με δικο της θρεντ(μαικ γιατι κατεβηκε ρε ακομη κανενα νεο?) laborgina=elena s...ωχ με ξεφυγε γιατρε :S :Sδεν χρεια ζεται να φαινεται ο αλλος καταρχην...εχει στο νετ πολλα βιντεο που δεν φαινονται οι εκαστοτε γ@μι@δες...μονο στο εξωτερικο εχουν οι τρανς την τρελα να κανουν καποια ωραια σεξακια βιντεο?
για να κανεις τσοντα παιδες πρεπει να υπαρχουν κ προσοντα
κατι τετοιο εννοω εγω,οπως κανει η συγκεκριμενη..περναει καλα και το δειχνει
και εδω μια πρωην συνοδοιπορος λαλιστατη με δικο της θρεντ(μαικ γιατι κατεβηκε ρε ακομη κανενα νεο?) laborgina=elena s...ωχ με ξεφυγε γιατρε :S :S
μας υποσχεθηκε τσοντα αλλα τσοντα δεν βλεπουμε κατι συνεντευξεις στον εαυτο της ειδαμε νεροζουμια αναλυοντας ατελειωτα την κλασσικη τρανς θεωρια(την οποια γιατρε την εχουμε ακουσει 1 εκατομμυριο φορες και μας κουραζει αφανταστα)και κατι μυθιστοριματικες ιστοριες που και παιδακι 2 αιτων να τις ακουσει γιατρε θα σκασει στα γελια παρα θα τις πιστεψει
κορίτσαρος !!!
για πολύ υπερφόρτωση
σε ποια ρε πας ρε παιχτη???δεν τα βρηκανε στα λεφτα......
εμενα δεν μου μιλανε λογω βεβαρυμενου παρελθοντος.παω να ριξω εναν τωρα σε ¨κοπελλα"
σε ποια ρε πας ρε παιχτη???
ποιος δεν σου μιλαει ρε??
σε ποια ρε πας ρε παιχτη???
ποιος δεν σου μιλαει ρε??
μην του μιλας αυτουνου.εχει να πηδηχτει 15 μερες
δεν νομιζωωω...μαλλον λαθος κανεις
σε ποια πας ρε στην ελινα η την υβη??ασε που στο ηρακλειο εχω βαρεθει να πηδαω την ιδια γιατι οι αλλες ειναι αξυριστες παντου.σε μια εφυγα και της εστειλα με κουριερ ξυραφακια και εγινε χαμος με τον τυπο που της τα πηγε......
σε ποια πας ρε στην ελινα η την υβη??
ελλη?μια μαυρομαλλα με μεγαλα βυζια??αλλαγη δεν εχει κανει αυτη?στην ελλη παω και πιο σπανια ηβη γιατι ειναι χανια 142 χιλ μακρια αλλα οποτε μπορω την τιμω δεοντως.
ελλη?μια μαυρομαλλα με μεγαλα βυζια??αλλαγη δεν εχει κανει αυτη?
η υβη τι λεει ρε καλη?
αυτη η ελλη εχει κατι το εκφυλο που μου αρεσει πολυ αλλα προς τα εδω δεν ερχεταιελλη ναι αυτη οπως ειπες αλλα με υδραυλικα. αμα την περιποιηθεις κανει παπαδες πιο πολυ παθητικη. η ηβη αλλο πραγμα και κορμακι μπιμπελο και αυτη