You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρόποι για πετυχημένο πέσιμο σε ξεκωλακια, έξω στο δρόμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 233
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Eμεις δεν εχουμε παει ποτε με γυναικα που δεν εχουμε πληρωσει.Διάβασα όλο το θρεντ και εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς κάνεις καμάκι δεν είδα. Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει σημασία το ΤΙ λες αλλά το ΠΩΣ το λες. Για να γαμήσεις γκόμενα που γνωρίζεις στο δρόμο θα πρέπει να είσαι σε μεγάλη φόρμα, να έχεις τέλεια ψυχολογία και γενικά να μη μασάς από τίποτα. Έχει τύχει να είμαι σε απίστευτη φόρμα και να νοιώθω ότι όλες οι γκόμενες με γουστάρουν, σε όποια και να μιλήσω όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα γίνει παιχνίδι. Έχει τύχει όμως να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που να περνάω απαρατήρητος. Εσείς? ;)
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Μάθετε και κάτι χρήσιμο, θα σας ζητήσει τηλέφωνο ...
Γνωριμία σε περίπτερο, είχε ένα σκύλο θηρίο με πνίχτη που ψιλοτραβούσε
Αψογη γύρω στα 25
Δεν έχω σκύλο, είχα παλιά, τους λυπήθηκα και τους δύο
Της έδειξα στο πεζοδρόμιο τι να κάνει ώστε να μην την βγάζει βόλτα ο σκύλος
Μου ζήτησε τηλέφωνο, βρεθήκαμε πολλές φορές και καφέ και μπύρα, δεν γάμησα, διαφορά ηλικίας, δεν το προσπάθησα.
Και το λουρί πάντα στο αριστερό χέρι, αν είστε δεξιόχειρας
Γνωριμία σε περίπτερο, είχε ένα σκύλο θηρίο με πνίχτη που ψιλοτραβούσε
Αψογη γύρω στα 25
Δεν έχω σκύλο, είχα παλιά, τους λυπήθηκα και τους δύο
Της έδειξα στο πεζοδρόμιο τι να κάνει ώστε να μην την βγάζει βόλτα ο σκύλος
Μου ζήτησε τηλέφωνο, βρεθήκαμε πολλές φορές και καφέ και μπύρα, δεν γάμησα, διαφορά ηλικίας, δεν το προσπάθησα.
Και το λουρί πάντα στο αριστερό χέρι, αν είστε δεξιόχειρας
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Eμεις δεν εχουμε παει ποτε με γυναικα που δεν εχουμε πληρωσει.
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Φιλε εχεις μηχανακι και βγεις για τσαρκα ξεχνας τον παραγοντα που λεγεται κρανος. Τι? Θα ριψοκινδυνεψεις να κυκλοφορεις χωρις αυτο ΜΠΑΣ και βγαλεις γκομενακι? Αντε παρε το μηχανακι σκασε μυτη παραλια οπου και το ματι σου θα παρεις και κανοντας μια βολτα στην αμουδια ή μεσα στη θαλασσα ειναι πολυ πιο ευκολο να μιλησεις. Και αν φας ακυρο το μηχανακι σου και σε αλλη παραλια
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.097
- Πόντοι
- 6.796
Διάβασα όλο το θρεντ και εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς κάνεις καμάκι δεν είδα. Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει σημασία το ΤΙ λες αλλά το ΠΩΣ το λες. Για να γαμήσεις γκόμενα που γνωρίζεις στο δρόμο θα πρέπει να είσαι σε μεγάλη φόρμα, να έχεις τέλεια ψυχολογία και γενικά να μη μασάς από τίποτα. Έχει τύχει να είμαι σε απίστευτη φόρμα και να νοιώθω ότι όλες οι γκόμενες με γουστάρουν, σε όποια και να μιλήσω όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα γίνει παιχνίδι. Έχει τύχει όμως να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που να περνάω απαρατήρητος. Εσείς? ;)
Αυτα ρε τυπε πως να τα γράψουμε τι πως το λες?
Ειπαμε σταματάς και καλά να ρωτήσεις κατι που ψάχνεις, και λες για καφε, τηλ, κτλ κτλ
τωρα ο τροπος ειναι ο απλος φυσιολογικός, δε θέλει τπτ αλλο, αυτη που να ναι να ψηθει θα ψηθει, βαση στατιστικης αν το κανεις συστηματικα ολο και κάποιο μωρο θα τσιμπήσεις..
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
ή μπορει να γνωρίσεις γκομενακι που είναι αυτή σκυλιΝα βγαζεις βολτα σκυλο μπορεις να γνωρισεις γκομενακι που εχει κι αυτη σκυλι
Επισκέπτης
με το καταλληλο δωρακι δεν θα εχεις θέμα
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Καλά λες! Λάθος δικό μου. Πάμε με τη μηχανή, κοζάρουμε, σταματάμε. Λέμε, "ψιτ που'σαι μωρό?! Καλώς τα γκομενάκια τα ζουμπουρλούδικα! Είσαι να σε πάρω καβάλα στη μηχανή να πάμε για άλλες πολιτείες που λέει και το άσμα??" Αν σου τσινίσει και σου μου του και σούξου μούξου μανταλάκια, πας σε άλλο μουνάκι. Της σπρεχάρεις μια απ'τα ίδια. Αν δε τσιμπήσει, κουκουρούκου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.Αυτα ρε τυπε πως να τα γράψουμε τι πως το λες?
Ειπαμε σταματάς και καλά να ρωτήσεις κατι που ψάχνεις, και λες για καφε, τηλ, κτλ κτλ
τωρα ο τροπος ειναι ο απλος φυσιολογικός, δε θέλει τπτ αλλο, αυτη που να ναι να ψηθει θα ψηθει, βαση στατιστικης αν το κανεις συστηματικα ολο και κάποιο μωρο θα τσιμπήσεις..
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Ουτε ο Στάθης ψάλτης δεν τα εκανε αυτα τύποι !
Εγω λεω να παρεις μια στολή Δύτη κ ενα καμάκι και να βγεις για καμία γκομενα στην παραλία ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , ολο κ κατι θα πετύχεις
Εγω λεω να παρεις μια στολή Δύτη κ ενα καμάκι και να βγεις για καμία γκομενα στην παραλία ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , ολο κ κατι θα πετύχεις
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
α ρε αδεξια καμακια
θα σας πω πολλα κολπακια μορτηδες για εγγυημενα αποτελεσματα
το μυστικο ειναι να την πεφτετε σε οσες φορανε σανδαλι με βαμμενο νυχι τρελοπατουσιτσα , στηθος εξω και σορτσακι να τουρλωνει τη στρινγκαρα
επισης να εχει ευκρινη τατου και αλυσιδιτσα
αυτες γαμιουνται αβερτα μαλακες μου και υπαρχει τροπος αλλα και να ψαχνετε σωστα
να τις γαμησουμε θελουμε και γινεται
το μυστικο ειναι να την πεφτετε σε οσες φορανε σανδαλι με βαμμενο νυχι τρελοπατουσιτσα , στηθος εξω και σορτσακι να τουρλωνει τη στρινγκαρα
αυτες γαμιουνται αβερτα μαλακες μου και υπαρχει τροπος αλλα και να ψαχνετε σωστα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ειμαι ο μονος που δε γραφει φιδια εδω μεσα!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καλά λες! Λάθος δικό μου. Πάμε με τη μηχανή, κοζάρουμε, σταματάμε. Λέμε, "ψιτ που'σαι μωρό?! Καλώς τα γκομενάκια τα ζουμπουρλούδικα! Είσαι να σε πάρω καβάλα στη μηχανή να πάμε για άλλες πολιτείες που λέει και το άσμα??" Αν σου τσινίσει και σου μου του και σούξου μούξου μανταλάκια, πας σε άλλο μουνάκι. Της σπρεχάρεις μια απ'τα ίδια. Αν δε τσιμπήσει, κουκουρούκου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
Αμα σε πιασει κατουρημα χεσιμο πανω στο μηχανακι με το γκομενακι τι κανεις; Της λες μισο λεπτο να πεταχτω πισω απ τους θαμνους;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.722
- Πόντοι
- 3.656
α ρε αδεξια καμακια
τυπε θα χρειαστουμε ντεντεκτιβ για να βρισκουμε συνεχεια τετοια μουνετα :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.722
- Πόντοι
- 3.656
Αμα σε πιασει κατουρημα χεσιμο πανω στο μηχανακι με το γκομενακι τι κανεις; Της λες μισο λεπτο να πεταχτω πισω απ τους θαμνους;
τυπε τρως το βραδυ μια καλη φασολαδα και το πρωϊ εισαι ετοιμος για γαμπρος
Virginios_Richter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.336
- Πόντοι
- 5.191
Γιατι με το αυτοκινητο τι κανεις , χέζεις στο κάθισμα ?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ειμαι ο μονος που δε γραφει φιδια εδω μεσα!
ακακκακα!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.722
- Πόντοι
- 3.656
Γιατι με το αυτοκινητο τι κανεις , χέζεις στο κάθισμα ?
υπαρχουν κι αλλες λυσεις τυπε
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ξερεις τι θα πει συνδυασμος ευερεθιστου εντερου και προστατη;τυπε τρως το βραδυ μια καλη φασολαδα και το πρωϊ εισαι ετοιμος για γαμπρος