Νέα

Τρόποι για πετυχημένο πέσιμο σε ξεκωλακια, έξω στο δρόμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
παιζει ρολο η ψυχολογια παντα και το λεγειν τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα  :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Διάβασα όλο το θρεντ και εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς κάνεις καμάκι δεν είδα. Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει σημασία το ΤΙ λες αλλά το ΠΩΣ το λες. Για να γαμήσεις γκόμενα που γνωρίζεις στο δρόμο θα πρέπει να είσαι σε μεγάλη φόρμα, να έχεις τέλεια ψυχολογία και γενικά να μη μασάς από τίποτα. Έχει τύχει να είμαι σε απίστευτη φόρμα και να νοιώθω ότι όλες οι γκόμενες με γουστάρουν, σε όποια και να μιλήσω όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα γίνει παιχνίδι. Έχει τύχει όμως να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που να περνάω απαρατήρητος. Εσείς? ;)
Eμεις δεν εχουμε παει ποτε με γυναικα που δεν εχουμε πληρωσει.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μάθετε και κάτι χρήσιμο, θα σας ζητήσει τηλέφωνο ...

Γνωριμία σε περίπτερο, είχε ένα σκύλο θηρίο με πνίχτη που ψιλοτραβούσε
Αψογη γύρω στα 25
Δεν έχω σκύλο, είχα παλιά, τους λυπήθηκα και τους δύο

Της έδειξα στο πεζοδρόμιο τι να κάνει ώστε να μην την βγάζει βόλτα ο σκύλος

Μου ζήτησε τηλέφωνο, βρεθήκαμε πολλές φορές και καφέ και μπύρα, δεν γάμησα, διαφορά ηλικίας, δεν το προσπάθησα.

Και το λουρί πάντα στο αριστερό χέρι, αν είστε δεξιόχειρας

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Φιλε εχεις μηχανακι και βγεις για τσαρκα ξεχνας τον παραγοντα που λεγεται κρανος. Τι? Θα ριψοκινδυνεψεις να κυκλοφορεις χωρις αυτο ΜΠΑΣ και βγαλεις γκομενακι? Αντε παρε το μηχανακι σκασε μυτη παραλια οπου και το ματι σου θα παρεις και κανοντας μια βολτα στην αμουδια ή μεσα στη θαλασσα ειναι πολυ πιο ευκολο να μιλησεις. Και αν φας ακυρο το μηχανακι σου και σε αλλη παραλια

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Διάβασα όλο το θρεντ και εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς κάνεις καμάκι δεν είδα. Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει σημασία το ΤΙ λες αλλά το ΠΩΣ το λες. Για να γαμήσεις γκόμενα που γνωρίζεις στο δρόμο θα πρέπει να είσαι σε μεγάλη φόρμα, να έχεις τέλεια ψυχολογία και γενικά να μη μασάς από τίποτα. Έχει τύχει να είμαι σε απίστευτη φόρμα και να νοιώθω ότι όλες οι γκόμενες με γουστάρουν, σε όποια και να μιλήσω όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα γίνει παιχνίδι. Έχει τύχει όμως να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που να περνάω απαρατήρητος. Εσείς? ;)

Αυτα ρε τυπε πως να τα γράψουμε τι πως το λες?

Ειπαμε σταματάς και καλά να ρωτήσεις κατι που ψάχνεις, και λες για καφε, τηλ, κτλ κτλ

τωρα ο τροπος ειναι ο απλος φυσιολογικός, δε θέλει τπτ αλλο, αυτη που να ναι να ψηθει θα ψηθει, βαση στατιστικης αν το κανεις συστηματικα ολο και κάποιο μωρο θα τσιμπήσεις..

Επισκέπτης
με το καταλληλο δωρακι δεν θα εχεις θέμα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αυτα ρε τυπε πως να τα γράψουμε τι πως το λες?

Ειπαμε σταματάς και καλά να ρωτήσεις κατι που ψάχνεις, και λες για καφε, τηλ, κτλ κτλ

τωρα ο τροπος ειναι ο απλος φυσιολογικός, δε θέλει τπτ αλλο, αυτη που να ναι να ψηθει θα ψηθει, βαση στατιστικης αν το κανεις συστηματικα ολο και κάποιο μωρο θα τσιμπήσεις..
Καλά λες! Λάθος δικό μου. Πάμε με τη μηχανή, κοζάρουμε, σταματάμε. Λέμε, "ψιτ που'σαι μωρό?! Καλώς τα γκομενάκια τα ζουμπουρλούδικα! Είσαι να σε πάρω καβάλα στη μηχανή να πάμε για άλλες πολιτείες που λέει και το άσμα??" Αν σου τσινίσει και σου μου του και σούξου μούξου μανταλάκια, πας σε άλλο μουνάκι. Της σπρεχάρεις μια απ'τα ίδια. Αν δε τσιμπήσει, κουκουρούκου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ουτε ο Στάθης ψάλτης δεν τα εκανε αυτα τύποι !
Εγω λεω να παρεις μια στολή Δύτη κ ενα καμάκι και να βγεις για καμία γκομενα στην παραλία ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , ολο κ κατι θα πετύχεις

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μπορεις να προτεινεις και βολτα με την

ΠΟΥΤΣΙκλετα σου

:)

Σιγουρα θα γλεασει ....στην αρχη ............

:)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
α ρε αδεξια καμακια

θα σας πω πολλα κολπακια μορτηδες για εγγυημενα αποτελεσματα

το μυστικο ειναι να την πεφτετε σε οσες φορανε σανδαλι με βαμμενο νυχι τρελοπατουσιτσα , στηθος εξω και σορτσακι να τουρλωνει τη στρινγκαρα

επισης να εχει ευκρινη τατου και αλυσιδιτσα

αυτες γαμιουνται αβερτα μαλακες μου και υπαρχει τροπος αλλα και να ψαχνετε σωστα

να τις γαμησουμε θελουμε και γινεται :heavymetalbig:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλά λες! Λάθος δικό μου. Πάμε με τη μηχανή, κοζάρουμε, σταματάμε. Λέμε, "ψιτ που'σαι μωρό?! Καλώς τα γκομενάκια τα ζουμπουρλούδικα! Είσαι να σε πάρω καβάλα στη μηχανή να πάμε για άλλες πολιτείες που λέει και το άσμα??" Αν σου τσινίσει και σου μου του και σούξου μούξου μανταλάκια, πας σε άλλο μουνάκι. Της σπρεχάρεις μια απ'τα ίδια. Αν δε τσιμπήσει, κουκουρούκου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Αμα σε πιασει κατουρημα χεσιμο πανω στο μηχανακι με το γκομενακι τι κανεις; Της λες μισο λεπτο να πεταχτω πισω απ τους θαμνους;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.722
Πόντοι
3.656
α ρε αδεξια καμακια

θα σας πω πολλα κολπακια μορτηδες για εγγυημενα αποτελεσματα

το μυστικο ειναι να την πεφτετε σε οσες φορανε σανδαλι με βαμμενο νυχι τρελοπατουσιτσα , στηθος εξω και σορτσακι να τουρλωνει τη στρινγκαρα

επισης να εχει ευκρινη τατου και αλυσιδιτσα

αυτες γαμιουνται αβερτα μαλακες μου και υπαρχει τροπος αλλα και να ψαχνετε σωστα

να τις γαμησουμε θελουμε και γινεται :heavymetalbig:

τυπε θα χρειαστουμε ντεντεκτιβ για να βρισκουμε συνεχεια τετοια μουνετα  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.722
Πόντοι
3.656
Αμα σε πιασει κατουρημα χεσιμο πανω στο μηχανακι με το γκομενακι τι κανεις; Της λες μισο λεπτο να πεταχτω πισω απ τους θαμνους;

τυπε τρως το βραδυ μια καλη φασολαδα και το πρωϊ εισαι ετοιμος για γαμπρος  :grin: :grin: :grin:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191

Γιατι με το αυτοκινητο τι κανεις , χέζεις στο κάθισμα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom