baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Πρέπει να βγούμε ομάδα σε κλάμπ απο το μπου θα γελάσει κάθε πικραμένος.Ε δε μπορει να την πεφτει ο αλβανος και να τρωει και να μη μπορουμε εμεις.. ελεος
Πρέπει να βγούμε ομάδα σε κλάμπ απο το μπου θα γελάσει κάθε πικραμένος.Ε δε μπορει να την πεφτει ο αλβανος και να τρωει και να μη μπορουμε εμεις.. ελεος
μαν αυτό που ψάχνεις προυποθέτει βέβαια οτι πρέπει να κλικάρεις στη γκόμενα όπως σου κλίκαρε κ εσένα.πχ για κάτι τόσο αστραπιαίο προυποθέτει εμφάνιση μοντέλου εκτός αν το πάς στο άλλο άκρο του pitty fuck
Πρέπει να βγούμε ομάδα σε κλάμπ απο το μπου θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Πάμε με Γάσπαρη σε κλάμπ αλλα θα κάνουμε πεσίματα και οτι προκύψει.Παρέα 2 ατομων το πιο πετυχημένο πεσιμο.. πιο πάνω δε τραβαει εκτος και αμα τη πέσεις σε αλλη παρέα γυναικών και κάνεις περειτσα για το ποτάκι.. και οτι λαχει απο κει και περα
Πάμε με Γάσπαρη σε κλάμπ αλλα θα κάνουμε πεσίματα και οτι προκύψει.
Μέσα με Γάσπαρη και dmtrsxxxΠαμε, μεσα ειμαι..
ΥΓ
Φυλης θα καταλείξουμε
μαν απο τις ελάχιστες φορές που μου έχει συμβεί (ενώ το κάνω με τη πρωτη ευκαιρία ) να γαμησω απο καμάκι δρόμου ήταν όταν ημουν στα ντουζένια μου ηλικιακά σε τουριστικό μέρος κ καθόμουν έξω απ το γραφείο που δούλευα χαζευοντας μουνιά στη περατζάδα. Πέρασα μια ελληνίδα για τουρίστρια κ της είπα κάτι στ αγγλικά για το κώλο της....αυτη χαμογέλασε κ έφυγε. Την επόμενη μέρα μαν ηρθε μόνη της έκατσε γνωριστήκαμε βγήκαμε το βράδυ κ την έφαγα
τυπε μαζι με τις στατιστικές για να φάς ανεβαινουν και οι στατιστικές να πέσεις και σε κανα γκομενο τους και να σε φορτώσει ξύλο
Ετσι τυπε :S :S :S
τυπε αμα δεν μοιαζεις για σκληρος χυστης δεν εχεις ελπιδα :S :S :S