Νέα

Τρόποι για πετυχημένο πέσιμο σε ξεκωλακια, έξω στο δρόμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Να βγαζεις βολτα σκυλο μπορεις να γνωρισεις γκομενακι που εχει κι αυτη σκυλι
πιο πιθανο τυπε να πηδηχτουν τα σκυλια μεταξυ τους παρα να φας τη γκομενα :S :S :S

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Το έχουμε βάλει σε βάθρο το μουνι παιδιά! Το υπερεκτιμουμε.  πολλές γκομενα έχουν είναι μόνες τους απλά μιλάς κάθε μέρος είναι πιθανό για γνωριμία.  Λεωφορείο παραλία περίπτερο παντού. Δεν γίνεται να κάτσουν όλες αλλά είναι νόμος πιθανότητων όσο πιο πολύ σουταρεις τόσο σκοραρεις.  το λέω εγώ και εγώ δεν το έχω το άθλημα δεν πολυμιλαω γενικά γιατί δυσκολεύομαι να προσέγγισω γκομενα και είμαι λάθος. Απλά προσεγμένη εμφάνιση ένα χαμόγελο και μιλαμε.δεν χάνουμε κάτι στην τελικη

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
O Ampelales παντα κανει μεγαλα σχεδια αλλα καθε βραδυ που γυριζει σπιτι ολοι ξερουμε που καταληγει  :jerking:  :grin: :grin:

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα(υπάρχει ένα thread σχετικά με το θέμα, που το χα κάνει παλιότερα, θα το θυμάστε), θα δώσω την εξής συμβουλή, στο δρόμο είναι το καλύτερο δυνατό πέσιμο γιατί όχι μόνο μπορείς να χεις επιτυχία αλλά γίνεσαι κι εσύ καλύτερος, πιο άνετος, καμιά σχέση με κλαμπ, μπαρ, καφέ(γνώμη μου εννοείται), απλά να ξέρετε εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, μιλάμε για πολλές απορρίψεις αν παίζετε συστηματικά. Και έχει και πολύ γέλιο, αρκεί βέβαια να το απολαμβάνετε ;)

δώστε πόνο :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Παιδιά ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα(υπάρχει ένα thread σχετικά με το θέμα, που το χα κάνει παλιότερα, θα το θυμάστε), θα δώσω την εξής συμβουλή, στο δρόμο είναι το καλύτερο δυνατό πέσιμο γιατί όχι μόνο μπορείς να χεις επιτυχία αλλά γίνεσαι κι εσύ καλύτερος, πιο άνετος, καμιά σχέση με κλαμπ, μπαρ, καφέ(γνώμη μου εννοείται), απλά να ξέρετε εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, μιλάμε για πολλές απορρίψεις αν παίζετε συστηματικά. Και έχει και πολύ γέλιο, αρκεί βέβαια να το απολαμβάνετε ;)

δώστε πόνο :rockon:

se κλαμπ δεν ειναι καλα? κανε μια αναλυση

σε ευχαριστω

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1

σε ευχαριστω
[/quote]

φίλε τα προβλήματα είναι τα εξής:

1) χάνεις την επόμενη μέρα λόγω έλλειψης ποιοτικού ύπνου
2) χρειάζεσαι αρκετά χρήματα σε ποτά αν πάίζεις συστηματικά(και δεν εννοοώ κεράσματα, αρχή μου είναι κέρασμα μόνο στα ραντεβού)
3) όταν παώ σε κλαμπ, δεν μπορώ να μιλήσω σε πάνω από 5, όσο μεγάλο κι αν έιναι αυτό( αυτό ειναι σχετικό βέβαια, ανάλογα το μαγαζί), στο δρόμο δεν υπάρχουν περιορισμοί
4) δύσκολη προσέγγιση, κλειστές παρέες, με ιδιαίτερα "κλειστή" γλώσσα σώματος, πράγμα που στο δρόμο δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις

ελπίζω να βοήθησα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

σε ευχαριστω

φίλε τα προβλήματα είναι τα εξής:

1) χάνεις την επόμενη μέρα λόγω έλλειψης ποιοτικού ύπνου
2) χρειάζεσαι αρκετά χρήματα σε ποτά αν πάίζεις συστηματικά(και δεν εννοοώ κεράσματα, αρχή μου είναι κέρασμα μόνο στα ραντεβού)
3) όταν παώ σε κλαμπ, δεν μπορώ να μιλήσω σε πάνω από 5, όσο μεγάλο κι αν έιναι αυτό( αυτό ειναι σχετικό βέβαια, ανάλογα το μαγαζί), στο δρόμο δεν υπάρχουν περιορισμοί
4) δύσκολη προσέγγιση, κλειστές παρέες, με ιδιαίτερα "κλειστή" γλώσσα σώματος, πράγμα που στο δρόμο δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις

ελπίζω να βοήθησα

νομιζω το 1 που λες παιζει αρκετα

οσοι δουλευουν η βγαινουν πολυ νυχτα δειχνουν 10 χρονια μεγαλυτεροι ειδικα οι γυναικες

fakakios

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
"Εγω να πηδήξω ήθελα και έγινα αλκοολικός"

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οποιος βγηκε σήμερα έξω θα ειδε οτι ολα τα μωρά αρχιζουν και πετάνε κώλους και βυζιά φόρα παρτίδα..

Φιλε τα πιπινια 15-20 το ξεφτιλισανε! Μπουτια κωλοι εξω σαν την Ελισσαβετ του Σαρβαιβορ! Δεν τολμας να περπατησεις στην Ερμου χωρις ενισχυμενο σωβρακο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το θεμα ειναι να το αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι θεμα στατιστικής..

Ας πουμε εχεις ενα μηχανακι.. το καβαλας και οπου δεις μωράκι ξεκωλακι γαμευσιμο σταματάς και καλά να ρωτήσεις κάτι..

Εισαι με το γυαλικο σου.. εχεις πιει και το καφέ σου να χεις ξυπνήσει καλα.. και προσεγγίζεις έτσι τυχαια στο δρομο.. εκει που ρωτάς και καλουα οτι ψάχνεις κάτι, πετάς και ένα.. "να σου πω, εδω κοντα μένεις εσύ, πάμε για κανα καφεδάκι".. και κάνεις κίνηση να ανοιξεις τηλ.. κοζαρεις αντιδραση (ολες κολακευονται) σου λεει ξέρω γω άστο, επιμενεις εσυ, ελα μωρε πάμε δωσε τηλ θα σε πάρω αυριο/μεθαυριο.. αν σε ξαναγειώσει λες οκ καλη συνέχεια και πάς σε άλλη.. ε κάποια δε θα κάτσει κάποια στιγμή?

Μου θυμισες εναν σαρανταρη στο γυμναστηριο που ρωταγε το πιπινι διπλα του στο ελλειπτικο τι κανουν τα κουμπια και αυτη του απαντησε ενοχλημενη "μα τι θελετε να μαθετε τωρα κυριε;" και κοκκινησε και μετα μιλαγε μονος του "α ναι το βρηκα".

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Διάβασα όλο το θρεντ και εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς κάνεις καμάκι δεν είδα. Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει σημασία το ΤΙ λες αλλά το ΠΩΣ το λες. Για να γαμήσεις γκόμενα που γνωρίζεις στο δρόμο θα πρέπει να είσαι σε μεγάλη φόρμα, να έχεις τέλεια ψυχολογία και γενικά να μη μασάς από τίποτα. Έχει τύχει να είμαι σε απίστευτη φόρμα και να νοιώθω ότι όλες οι γκόμενες με γουστάρουν, σε όποια και να μιλήσω όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα γίνει παιχνίδι. Έχει τύχει όμως να είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που να περνάω απαρατήρητος. Εσείς? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom