Νέα

Τροφοδοτικο turbo-x

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ποσα watt ειναι?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
550,τωρα το δα...με το ζορι φαινεται.οκ!

OP
OP
Cervantes

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
550 watt ειναι..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τύπε προφανώς και δε θα συγκρίνεις τα TurboX με άλλα, επώνυμα μηχανήματα. Θα τα συγκρίνεις όμως με άλλα, Κινέζικα. Πχ αν είναι να πάρω κανονικό Tablet θα προτιμήσω ένα Samsung/LG/Apple κλπ από TurboΧ. Αν όμως θέλω να πάρω φθηνό tablet(πχ για να το δώσω δώρο σε ένα παιδί) τότε θα προτιμήσω TurboX από κάποιο άλλο, κινέζικο noname διότι το TurboX έχει σοβαρό support (αντίστοιχο πχ με της LG) οπότε αν κάτι πάει στραβά δε θα χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο στην Κίνα !

Επίσης, στους υπολογιστές που φτιάχνεις κομμάτι κομμάτι πάλι θα προτιμήσω TurboX από το να τον φτιάξω μόνος μου ή να αγοράσω από κάποιο άλλο μαγαζί διότι πάλι ότι και να γίνει θα τους τον πάω εκεί να τον φτιάξουν και δε θα χρειαστεί να ψάχνω μόνος μου αν κάηκε η μητρική το τροφοδοτικό ή η RAM.

Θεωρώ ότι για τέτοιες χρήσεις τα TurboX είναι μια χαρά.

Απόλυτα σωστός, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η προστιθέμενη αξία τους.  :thumbsup:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
δεν είναι μια εταιρεία όλα τα προϊόντα και δεν υπάρχει ούτε turbo-x εταιρεία. Είναι διάφορα από εισαγωγές από Κίνα και τα βαφτίζει όλα η πλαίσιο turbo-x ως δική της αποκλειστικότητα!

Τύπε προφανώς και δε θα συγκρίνεις τα TurboX με άλλα, επώνυμα μηχανήματα. Θα τα συγκρίνεις όμως με άλλα, Κινέζικα. Πχ αν είναι να πάρω κανονικό Tablet θα προτιμήσω ένα Samsung/LG/Apple κλπ από TurboΧ. Αν όμως θέλω να πάρω φθηνό tablet(πχ για να το δώσω δώρο σε ένα παιδί) τότε θα προτιμήσω TurboX από κάποιο άλλο, κινέζικο noname διότι το TurboX έχει σοβαρό support (αντίστοιχο πχ με της LG) οπότε αν κάτι πάει στραβά δε θα χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο στην Κίνα !

Επίσης, στους υπολογιστές που φτιάχνεις κομμάτι κομμάτι πάλι θα προτιμήσω TurboX από το να τον φτιάξω μόνος μου ή να αγοράσω από κάποιο άλλο μαγαζί διότι πάλι ότι και να γίνει θα τους τον πάω εκεί να τον φτιάξουν και δε θα χρειαστεί να ψάχνω μόνος μου αν κάηκε η μητρική το τροφοδοτικό ή η RAM.

Θεωρώ ότι για τέτοιες χρήσεις τα TurboX είναι μια χαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom