You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τροφοδοτικο turbo-x
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Κινεζια κ αγιος ο θεος τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο μπουκα τυπε?Τροφοδοτικο Tyrbo-x ολοκαινουργιο 30 ευρω..
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.045
- Πόντοι
- 456
απο μπουκα τυπε?
χαχαχαχα, η κλασική σου ερώτηση σε κάθε αγγελία..
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Πες που είσαι ρε.Τροφοδοτικο Tyrbo-x ολοκαινουργιο 30 ευρω..
Τι να το κάνω άμα είσαι στο Σουφλί κι εγώ στην Καλαμάτα?
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
Αθηνα ειμαι το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο λειτουργει απλα δεν το χρειαζομαι..Πες που είσαι ρε.
Τι να το κάνω άμα είσαι στο Σουφλί κι εγώ στην Καλαμάτα?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ούτε κι εγώ το χρειάζομαι άμεσα.Αθηνα ειμαι το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο λειτουργει απλα δεν το χρειαζομαι..
15 ευρώ κι αν είσαι κοντά.
30 κάνουν με 3 χρόνια εγγύηση και ΦΠΑ μέσα.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Δεκαπέντε σου λέω.Φιλε στο ξαναλεω το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου το αγορασα 39 ευρω εχω την αποδειξη αμα θες τι 15 ευρω μου λες??
Κι αν είμαστε κοντά, αυτό.
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
29/10/2014ΜΕ τι ημερομηνία αγορας?
γιατι οι τιμές πεφτουν γρήγορα σε αυτα
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Η απόδειξη απ' το "Πλαίσιο", είναι στο όνομα σου, ή είναι "no name"?29/10/2014
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Όχι, δε χρειάζεται, σε πιστεύω.No name με ημερομινια 29/10 και αναφερει εγγυηση 3 χρονια για το τροφοδοτικο..Αν θες στην σκαναρω να την δεις..
Είκοσι ευρώ. (Θα πας μια Φυλής - Λιοσίων).
Πες μου που είσαι (γειτονιά).
Όχι, δε χρειάζεται, σε πιστεύω.
Είκοσι ευρώ. (Θα πας μια Φυλής - Λιοσίων).
Πες μου που είσαι (γειτονιά).
Για δεν τα λέτε με Πι-Μι;
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Εγώ βλέπω turbo-x στο πλαίσιο και την στρίβω για άλλα. Όσο πιο πολύ προσπαθούν να με πείσουν να αγοράσω κάτι σε turbo-x τόσο πιο πολύ μουλαρώνω! Όχι και ότι να μην επέμεναν θα αγόραζα αλλά λέμε τώρα...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Δεν μου έχουν βγάλει τίποτα γιατί δεν θα έχω αγοράσει ποτέ. Από εμπειρίες άλλων είναι πως χαλάνε ποιο συχνά, χάλια ποιοτικά (Κινέζικα) για αυτό και τόσο ανταγωνιστικά στις τιμές άλλωστε. Ότι πληρώνεις παίρνεις εν τέλει! Απλά εμένα μου αρέσει αν αγοράσω κάτι να δώσω κάτι παραπάνω π.χ. Ok o καθένας όπως το βλέπει. Ένας ακόμα λόγος που πιο πολύ τα παίρνω με τα turbo-x δεν είναι αυτά καθ' αυτά αλλά σου σπάνε τα ρχίδια οι υπάλληλοι να πάρεις από αυτά για να πιάνουν τους "στόχους" επειδή το πλαίσιο δουλεύει με περισσότερο περιθώριο κέρδους από όλες τις άλλες μάρκες! Το μόνο κάλο είναι πως με τα turbo-x έχεις άμεση υποστήριξη στο σέρβις λόγο πλαισίου!γιατί; τι σου έχουν βγάλει τα turbo-x;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
γιατί; τι σου έχουν βγάλει τα turbo-x;
τι δεν εχουν βγαλει να λες... είναι με διαφορα η πιο αναξιοπιστη εταιρεια για ηλεκτρονικα. ειχα παρει πολλα πραγματα από αυτους παλαιοτερα λογω της τιμης τους, αλλα ότι πληρωνεις παιρνεις στην τεχνολογια. το μονο που δεν χαλασε ηταν ένα πληκτρολογιο,
κινητο mp3 ποντικι ακομη και καρεκλα ! όλα πολύ κακη ποιοτητα που δεν αντεξαν ή ειχαν προβλήματα. αντε και αλλαξα ότι επιανε η εγγυηση, τα ιδια και στο "καινουριο". για ένα ποντικι 5 ευρω πιο πολύ βενζινη θα εκαιγα αν πηγαινα για αλλαγη.
το τροφοδοτικο είναι καλη τιμη 30 από 40 αφου είναι καινουριο και με εγγυηση παντως, μην το παραχεσουμε.
παντως, εσυ που ανοιξες το θεμα. νομιζω το πλαισιο κανει αλλαγες μεσα σε 7 ημερες από την αγορα, γιατι δεν πηγες να παρεις κατι άλλο οσο προλάβαινες ?
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
δεν είναι μια εταιρεία όλα τα προϊόντα και δεν υπάρχει ούτε turbo-x εταιρεία. Είναι διάφορα από εισαγωγές από Κίνα και τα βαφτίζει όλα η πλαίσιο turbo-x ως δική της αποκλειστικότητα!τι δεν εχουν βγαλει να λες... είναι με διαφορα η πιο αναξιοπιστη εταιρεια για ηλεκτρονικα. ειχα παρει πολλα πραγματα από αυτους παλαιοτερα λογω της τιμης τους, αλλα ότι πληρωνεις παιρνεις στην τεχνολογια. το μονο που δεν χαλασε ηταν ένα πληκτρολογιο,
κινητο mp3 ποντικι ακομη και καρεκλα ! όλα πολύ κακη ποιοτητα που δεν αντεξαν ή ειχαν προβλήματα. αντε και αλλαξα ότι επιανε η εγγυηση, τα ιδια και στο "καινουριο". για ένα ποντικι 5 ευρω πιο πολύ βενζινη θα εκαιγα αν πηγαινα για αλλαγη.
το τροφοδοτικο είναι καλη τιμη 30 από 40 αφου είναι καινουριο και με εγγυηση παντως, μην το παραχεσουμε.
παντως, εσυ που ανοιξες το θεμα. νομιζω το πλαισιο κανει αλλαγες μεσα σε 7 ημερες από την αγορα, γιατι δεν πηγες να παρεις κατι άλλο οσο προλάβαινες ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις