A! περίπτωση που θυμήθηκα μόλις:
Με εχει αφήσει το αυτοκίνητο στη Βοιωτία. Ερχεται οδική, το πάει στη Λαμία. Μου στέλνουν ενα μνμ Παρασκευή ότι θα το φέρουν Σάββατο. Περιμένω, περιμένω, τίποτα. Δευτέρα καλώ το συνεργείο μου να ρωτήσω αν τους ειδοποίησαν ότι θα φερουν το αμάξι.
Ναι, μου λένε, το έφεραν και το φτιάξαμε κιολας!
Αρχίζουν τα σχετικά μπινελίκια, αν είναι δυνατόν να παραδοθεί αυτοκίνητο και να μην εχω ειδοποιηθεί από κανεναν. Τελος πάντων, παω να το πάρω, τι βλέπω : Τα αμορτισερ του πορτμπαγκαζ χαλασμένα!*
Αρχίζουμε την κολοκυθιά: Τα χάλασε η Χαλκίδα, όχι τα χαλασε η Αθήνα, όχι χαλασαν μόνα τους
Τηλέφωνο στην ασφαλιστική : "Στα @@ μου ποιος, καινούργιο το εδωσα στον συνεργατη σας, χαλασμένο μου ήρθε, να το πληρώσετε" Απάντηση: "όχι δεν το πληρώνουμε"
Επιστολή στον Συνήγορο του Πολίτη, και επιστολή στην ασφαλιστική ότι πήγα στο ΣτΠ
Την επόμενη μέρα ανταπόκριθηκε ο ΣτΠ ζητώντας πρόσθετα στοιχεία, αλλά και η Ασφαλιστική : "Εντάξει, αφού επιμενετε και είστε καλός πελάτης"
Και σκέψου ότι δεν υπήρχε τρίτος να του τα πάρουν. Στείλε ενα email στον ΣτΠ ότι η οδική δεν ενημερώνει την ασφαλιστικη μου
*τα είχαν αλλάξει με μικρότερου αυτοκινήτου. Εν τω μεταξύ €40 ήταν ολα κι ολα, αλλά για το γαμώτο