Πως να βγάλεις τα σκατά μέσα από το κεφάλι του Έλληνα;
Ρε πούστη μου θέλω να μιλάω με κόσμο αλλά δεν μπορώ να ακούσω άλλες μαλακίες.
Έπινα καφέ με 45 ετών Έλληνα με παιδιά.
Και να λέει: η ζώνη δεν είναι απαραίτητη, είδες η κοπέλα πνίγηκε γιατί φορούσε ζώνη και δεν μπορούσε να βγει...
Συνέχισα και εγώ την συζήτηση, ότι οδηγώ καλύτερα με 3-4 μπυρόνια, και συμφωνήσαμε στο τέλος άμα δεν περνάνε αυτοκίνητα κοιτάς καλά και δεν πειράζει να περνάς και με κόκκινο...
Αν η κυκλοφοριακη αγωγη δεν αρχισει απο την οικογενεια πρωτα στα μικρα παιδια και εν συνεχεια στα σχολεια, γαματα γαματα με κεφακαια γραμματα.
Η δικια μου δουλευει στην τροχαια, και μου λεει οτι καθημερινα ενα σωρο κοσμος περιμενει την διοικητη να κλαφτει και να τους σβυσει την κλιση που τους εδωσε τροχονομος. Του πριζουν τα ουμπαλα του ανθρωπου με την κλαψα και οι μισες και παραπανω κλισεις σβυνονται. Αυτο το δικαιομα πρεπει να αφαιρεθει απο τους διοικητες. Ναι δεν λεω, μπορει ο τροχονομος να μου δωσει αδικη κλιση, αλλα ασε να το κρινει αυτο ο δικαστης.
Τωρα καποια παραπτοματα π.χ. υπερβολικη ταχυττα, κοκκινο, οδηγιση χωρις διπλωμα, πρεπει να επιβαλονται σκληρες κυρωσεις. Κατασχεση οχηματος, αφαιρεση αδειας, διπλωματος για 5ετια και πεντοχιλιαρο προστιμο και βαλε. Μονο ετσι θα σταματισει να σκοτωνεται κοσμος καθημερινα η να μενει αναπηρος ολη του την ζωη.
Ε ναι κυριοι, μας χρειαζεται ενας Λυκουργος, να μας φτιαξει νομους. Ισως βαλουμε ετσι μυαλο.