Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.256
- Πόντοι
- 1.056
Κοιτα ατυχια τωρα! Να βγαίνει η νταλίκα εκτος δρόμου και να πέφτει πανω στο τραινο που περνάει εκείνη την στιγμή!!!
......... ο Μητσοτάκης φταίει !
Κοιτα ατυχια τωρα! Να βγαίνει η νταλίκα εκτος δρόμου και να πέφτει πανω στο τραινο που περνάει εκείνη την στιγμή!!!
Ναι ρε φιλε. Ο Μητσοτάκης φταίει. Γιατι πήρε 41%?Για να παίρνει μίζες αυτός και η παρέα του και ν αφήσει ξέφραγο αμπέλι το δημόσιο και να κάνει ο καθ'ένας ότι γουστάρει. Αυτή η κωλοκυβέρνηση κατάντησε χειρότερη του Συριζα. Μίζες, διαπλοκή και ένα κράτος μπουρδέλο.......... ο Μητσοτάκης φταίει !
3-13-53, ας αρχισει επι τελους ο καθε δασκαλος, να αφιερωνει μια ωρα την εβδομαδα και να μαθαινει στα παιδακια, αρχικα πως να περνανε απενατι στο δρομο. Και σιγα σιγα μεχρι το παιδακι να γινει 18 χρονων και να βγαλει διπλωμα οδηγισης, θα εχουν περασει πεντε σωστα πραγματα στο υποσυνειδητο. Αν δεν γινει μια αρχη δεν θα μαθουμε ποτε να κυκλοφορουμε, πεζοι και οδηγοι. Δεν χαλασε κι ο κοσμος με μια ωρα την εβδομαδα. Δεν θα μεινουν πισω σε γνωσεις.Για την ακρίβεια χρειάζονται 3 γενιές.
Ο δρόμος είναι αυτός που είναι, τον πέρασα πρόσφαταΠολύνεκρο τροχαίο στην Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα παρέσυρε τρία ΙΧ, νεκροί 2 ενήλικες και 2 μικρά παιδιά
Εγκωβίστηκαν άνθρωποι στα συντρίμμια - Στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας το δυστύχημαwww.protothema.gr
Ο μεγαλύτερος κωλοδρομος της Πελοποννήσου αυτη την στιγμή.
Καποτε προ κρισης καλοκαίρι σε αυτο τον δρομο απο λιγο πριν τον Πυργο μεχρι και την διασταύρωση για Καλαματα ειχα πέτυχει εξι μπλοκα! Δεν πιστευα τα ματια μου! Εννοείται ολοι οι οδηγοί πήγαιναν σαν την κοτα.Ο δρόμος είναι αυτός που είναι, τον πέρασα πρόσφατα
Από κει και πέρα ο οδηγός πρέπει να προσαρμόσει το οδηγημα του ανάλογα
Τροχονόμοι άφαντοι, όλοι για συνοδεία στους κουληδες και στο πολιτικό συναφι
Τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου: Έστηνε γρήγορα αυτοκίνητα ο 45χρονος που σκοτώθηκε τα ξημερώματαΟ Γιάννης Σάσσαλος είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε δύο σοβαρά τροχαία - Κατά πληροφορίες δεν είχε βγάλει ποτέ δίπλωμα οδήγησης
www.protothema.gr
|
Δεν έφταιγε ο ίδιος σε καμία περίπτωση που πήγαινε με 200+.
Τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου: Έστηνε γρήγορα αυτοκίνητα ο 45χρονος που σκοτώθηκε τα ξημερώματα
Ο Γιάννης Σάσσαλος είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε δύο σοβαρά τροχαία - Κατά πληροφορίες δεν είχε βγάλει ποτέ δίπλωμα οδήγησηςwww.protothema.gr
Κατά πληροφορίες στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε άλλα δύο ακόμα σοβαρά τροχαία.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε άδεια οδήγησης καθώς δεν είχε προχωρήσει ποτέ στην έκδοσή της.
Ευτυχώς δεν σκότωσε καναν άλλο ο λακαμάς
Δεν έφταιγε αυτος τυπε, οπως πήγαινε κανονικά με 200+ χλμ την ωρα πετάχτηκαν μπροστά του δυο κολωνες ηλεκτροφωτισμού.Δεν έφταιγε ο ίδιος σε καμία περίπτωση που πήγαινε με 200+.
Έφταιγε που δεν έχουμε δρόμο προδιαγραφών F1, οι Χουθι, ο στρατηγός άνεμος, κ.λ.π.
στο Πλακια που κανω διακοπες ,εχοντας καταγωγη απο τα Σελλια ,συζηταγαμε με μια θεια μου ,ο ενας ο γιος της χτυπησε με τη μηχανη ,παρολιγον να χασει το ποδι του , 2 χρονια αργοτερα εγυγε με αυτοκινητο στο γκρεμοπ και σκοτωθηκε , φυσικα τρεχοντας σαν παλαβος και φυσικα δεν εβαζε ζωνη ,ακου ζωνη ντροπη μας ,τι αντρες ειμαστε ..ενα ςαλλος που ειχε ενα ξενοδοχειο το κεφαλι σημαδια απο πολλα ραμματα, α ναι μου λενε σκοτωθηκε ο πατερας του με το αυτοκινητο και εκεινος ηταν τυχερος που διαλυθηκε το καφαλι του ,και εμεινε κατι μηνες στο νοσοκομειο ,ιστοριες π[ολλες που αν δεις πως ειναι οι δρομοι θα πεις καλα ρε πουστη μου στραβοι ειναι ? τι στο καλο πανε του σκοτωμου ..κρανη φορανε μονο οι τουριστες και εγω ,ευτυχως δεν μουμ εχουν κανει παρατηρηση μηπως δεν ειμαι και πολυ αντρας που φοραω στη Κρητη κρανος..με 130 χλμ φαραγγυδιο αερα παω εγω με 30 με το v-strom 650 , αφου ωρες ωρες οι ριπες πανε να με στειλουν στο αντιθετο ρευμα, και με προσπερναει σκουτερακι με χιλιχ ,λιγο πριν τη στροφη ,ενοειται χωρις κρανοε βεβαια ,τι να πω εκεινος ο Αινσταιν ηταν πολυ σοφος οταν ελεγε πως το συμπαν δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν εχει τελος ,για την ανθρωπινη βλακεια ειμαι ,λετε να ειχε ερθει Κρητη καλοκαιρι ...???Δεν έφταιγε αυτος τυπε, οπως πήγαινε κανονικά με 200+ χλμ την ωρα πετάχτηκαν μπροστά του δυο κολωνες ηλεκτροφωτισμού.
Μεσημέρι Σάββατου σε χωριο, γύρευε ποσα ουζα-τσιπουρα ειχε κατεβάσει και αρνήθηκε να του κάνουν αλκοτέστ.Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο στη Σπάρτη: Αυτοκίνητο που οδηγούσε πρώην νομάρχης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η 4μελης οικογένεια που επέβαινε στο δεύτερο ΙΧ - Καταγγελίες ότι ο πρώην νομάρχης, Κωνσταντίνος Φούρκας, αρνήθηκε αρχικά να υποβληθεί σε αλκοτέστwww.protothema.gr