Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.624
Πόντοι
2.456
Θα πιθανολογήσω οτι ο γερος κατέβαινε την κατηφόρα, φαίνεται οτι η εξοδος στο κεντρικό δρομο δεν ειχε καλη ορατότητα ουτε δεξιά ουτε αριστερά οποτε έβγαλε μουρη για να δει ηταν και νυχτα αν δεν κανω λαθος, εε δεν θελει και πολυ να γινει το κακο.
Έφταιγε δεν έφταιγε ο γέρος βγήκε δε βγήκε προφανώς και ούτε αυτός ήθελε να σκοτώσει κανέναν
Δυστυχώς στους επαρχιακούς δρόμους οι περισσότεροι κάτοικοι είναι της πεποιθησης "το χω"
Κάθε μηχανή είναι "ευαλωτη" είτε βγει γερός είτε όχι
Με 50 χλμ και μέτρα δεν σκοτώνεται τόσο εύκολα κάνεις αλλά κανείς δεν πάει με τοσα

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.964
Πόντοι
9.931

Εδω λεει οτι η μηχανή έσκασε πισω απο το αγροτικό, μηπως δεν ειχε πισω φωτα;

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.624
Πόντοι
2.456

Εδω λεει οτι η μηχανή έσκασε πισω απο το αγροτικό, μηπως δεν ειχε πισω φωτα;
Είχε δεν είχε (δεν αποδεικνύεται και εύκολα άμα έγινε κολυμπιθροξυλο το πίσω μέρος και δεν έχει και σημασία πλεον) το κακό έγινε
Εγώ λέω δεν είχε πχ άμα πήγαινε με 50 αν ήταν τόσο σκατα ο δρόμος που λενε θα κόλλαγε?Ίσως οχι

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.624
Πόντοι
2.456
Άμα ο χ
χώροφύλακας της περιοχής
δεν αραζε ολη μερα στα καφενεια και εκανε και καναν βραδυνο ελεγχο πχ θα εοχαν ολοι το φοβο να πηγαινουν πιο προσκετικα κτλ κτλ κτλ?

• Like
Αντιδράσεις: Y13
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.964
Πόντοι
9.931
Ειναι πολλοι οι παράμετροι που πρέπει να διερευνηθούν. Ειχε φωτα το αγροτικό; Έτρεχε πολυ η μηχανή; Ειχε φωτα ο δρομος; Ειχε καποια κλειστή στροφη και τον ειδε ξαφνικά μπροστα τους; Μήπως ο γερος ειδε ενα φως μακρια και βγηκε αλλα επειδη η μηχανή έτρεχε έφτασε πολυ γρηγορα κοντα του;

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.624
Πόντοι
2.456
Ειναι πολλοι οι παράμετροι που πρέπει να διερευνηθούν. Ειχε φωτα το αγροτικό; Έτρεχε πολυ η μηχανή; Ειχε φωτα ο δρομος; Ειχε καποια κλειστή στροφη και τον ειδε ξαφνικά μπροστα τους; Μήπως ο γερος ειδε ενα φως μακρια και βγηκε αλλα επειδη η μηχανή έτρεχε έφτασε πολυ γρηγορα κοντα του;
Ακριβώς
Όπως και να έχει οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω
Και όσο δεν υπάρχει κανένας φόβος για κανέναν έλεγχο οι εκατόμβες θα συνεχιζονται

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
456
Ακριβώς
Όπως και να έχει οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω
Και όσο δεν υπάρχει κανένας φόβος για κανέναν έλεγχο οι εκατόμβες θα συνεχιζονται
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΓΕΡΟς ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩς ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΚΑΚΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ ΠΑΕΙ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ δεν παλουκωνεται στο σπιτι του , τωρα εγω πανω απο 15 συνεχομανα χρονια οδηγωντας μηχανη στην Αθηνα ,απο το 1997 εχω μετακομισει επαρχια ,ελεγα πως ολοι εχουν προτεραιοτητα και ναι πηγαινα σαν τη κοτα ,και ολο το κοτεστι μαζι.Ετσι και με λιγη τυχη στα 59 μου πλκεον δεν εχω σπασει ουτε νυχι .Ολοι στηνΕλλαδαρα οδηγουν σαν ο δρομος να ειναιο δικος τοθυς ολοι τρεχουν περισοπτερο απο οτι το σηκωνει ο δρομος ,σκετη ζουγκλα , ε εγω δεν ηθελα με τιποτα σε αυτη τηγ ζουγκλα να δω πως θα ειναι αραγε να συγκρουστει το σωμα μου με κανα δυο τονους λαμαρινας με τιποτα δεν το ηθελα .Παντως αν δεν μπει στα σοβαρα μαθημα οδικης κυκλοφοριας απο το σημοτικο , τιππτυα δεν θα γινει .Ο Ιαβερης τα ελεγε πολυ σωστα , αλλα οι χεστες πολιτικοι ,που να δεχονταν ποτε να ισχυαν μετρα τοσο αυστηρα .πχ ηπιε ο τυπος και μετα βγηκε και σκοτωσε το παλικαρι στη κρητη , οχι μονο φυλακη και εαν ,μεγαλη αποζημιωση για το θανατο και αφαιρεση διπλωματος για παντα , ο αλλος ειχε σκοτωσει και ξανασκοτωσε ,αν ειναι δυνατον .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom