Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Η ελλεινιδα ηθελε τον πλούσιο από το Πόρτο Ράφτη με τα λεφτά και τη Μερσεντές να τρέχει σαν το τρελο.. όχι το μεροκαματιάρη από το Περιστέρι με το μηχανάκι που ξυπνάει στις έξι το πρωί για δουλειά.ε..κυρα ελλεινιδα
.ας πρόσεχες..νεξττττ
Εγώ δεν θα σε βρίσω. Τι είναι αυτά που λες ρε τυπε η κοπέλα χαροπαλεύει δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει και ζήσει γιατί είναι σοβαρά και εσύ κάθεσαι και λες μαλακιες ρε τι μυαλά κουβαλάτε μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Μην ασχολείστε, ο τυπος ειναι κομπλεξικός μαλακας.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Εγώ δεν θα σε βρίσω. Τι είναι αυτά που λες ρε τυπε η κοπέλα χαροπαλεύει δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει και ζήσει γιατί είναι σοβαρά και εσύ κάθεσαι και λες μαλακιες ρε τι μυαλά κουβαλάτε μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω.
Με αυτά που είπε η μητέρα της,αν ζήσει,θα είναι φυτό :(

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.921
Πόντοι
1.041

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Το δικό σου μωρη λουγκρά δεξια.που βρήκε ο 27χρονω Μερσεντές αμγκ.μαυρα λεφτά..σιχματα της κοινωνίας..
Με τον πατέρα του έχουν επιχείρηση με βυτιοφόρα στο Μαρκόπουλο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Τις διέλυσε ο χωριάτης απο την Ημαθία τις 2 γυναίκες.Την μια την πέταξε 25 μετρα σε γειτονική αυλή.Η αλλη η 25χρονη τραυματιστηκε βαρυτατα και σε λιγο πέθανε.
Περίμεναν στη σταση ο λεωφορείο,το οποίο μάλιστα πλησίαζε στα 50 μετρα.

Λέει οτι δηθεν ζαλιστηκε,αλλά σιγουρα ετρεχε με υπερβολικη ταχυτητα για αυτο διέλυσε την σταση και η γυναικα εκτοξευτηκε.Οταν ζαλίζεσαι,δεν τρέχεις με 100 χλμ,αλλά κοβεις ταχυτητα.

Αντε να δουμε αν θα εφαρμοστεί αυριο ο νεός νομος που προβλέπει ισόβια για περισσότερους του ενός θανάτους.

Μιλάμε για Σέρλοκ Χολμς , Ηρακλή Πουαρό, Μις Μαρπλ και βάλε...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Σχετικά με το τελευταίο ατύχημα εις το Μαρκόπουλον και αν πιστέψουμε τους δημοσιοκάφρους, ο πατέρας του νεκρού οδηγού είχε επιχείρηση εκκενώσεων βόθρων.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι όποιος - α στη ζωή αυτή ασχολείται με τα ΣΚΑΤΑ, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, αποκομίζει σοβαρό οικονομικό όφελος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
«Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Το μαλακιστηρι ειχε τρακάρει δυο φορες και μυαλο δεν ειχε βαλει, τωρα εβαλε μονιμα! Δυστυχώς πηρε μαζι του και την κοπελίτσα που δεν έφταιγε σε τιποτα:(

αντι να βριζεις το παλικαρι, κανονικα θα επρεπε να του στησουν εναν ανδριαντα για την συνεισφορα του στην εξελιξη του ανθρωπινου dna....
προσπαθησε την 1η φορα να εξαλειψει το dna του, χωρις να βλαψει καποιον τρίτον και χωρις να αφησει απογονους...δυστυχως δεν τα καταφερε τις 1-2 πρώτες φορες...
ωστοσο με ανιδιοτελη ζηλο και αυταπαρνηση δεν το εβαλε κατω : στουκαρε ξανα και εξαλειψε για παντα το dna του απο την ανθρωποτητα...δεν σκοτωσε κανεναν περαστικο, δεν αφησε απογονους...μια τελεια ενεργεια αναβαθμισης του ανθρωπινου dna, δωρο για τις μελλοντικες γενιες...

υγ : το αποψινο βερμούτ στην υγεια αυτου του μεγαλου ανθρωπιστη,....καλο του ταξιδι....:hi:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Έπεσε πάνω σε στάση το ζώον, έτυχε να μην είχε κόσμο εκείνη την στιγμή. Αν ήθελε να σκοτωθεί, ας πήγαινε να πέσει με το αμάξι από κανένα γκρεμό, οι άλλοι τι του φταίνε; Βέβαια, κάποιος του έδωσε τα χρήματα για να ξαναπάρει καλό αμάξι, μετά τα τελευταία που τράκαρε, σωστά;
Για την κοπέλα τι να πω; Τον είχε χωρίσει λέει, εκείνος μουνοκλάφτηκε και τον ξαναδέχτηκε, γιατί;

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Έπεσε πάνω σε στάση το ζώον, έτυχε να μην είχε κόσμο εκείνη την στιγμή. Αν ήθελε να σκοτωθεί, ας πήγαινε να πέσει με το αμάξι από κανένα γκρεμό, οι άλλοι τι του φταίνε; Βέβαια, κάποιος του έδωσε τα χρήματα για να ξαναπάρει καλό αμάξι, μετά τα τελευταία που τράκαρε, σωστά;
Για την κοπέλα τι να πω; Τον είχε χωρίσει λέει, εκείνος μουνοκλάφτηκε και τον ξαναδέχτηκε, γιατί;
ακριβώς,
και ο πατέρας του λέει ότι ήταν το καλύτερο παιδί.
Όμως οπως γράφει και ένας τύπος στα σχόλια του άρθρου του "Θέματος"
ούτε αυτός αν ήταν καλό παιδί θα έτρεχε τόσο σκεφτόμενος ότι συνοδηγός είναι η κόρη κάποιου αλλου,
ούτε ο ίδιος ήταν καλός πατέρας.

Πάντως δύσκολο ένα παιδί να μην βρεθεί σε μια τέτοια θέση.
Δηλαδή να μπει σε αμάξι φίλου/γκόμενου ο οποίος θα οδηγεί με 200 (είτε επειδή γουστραρει είτε επειδή προσπαθεί να εντυπωσιάσει)
Εγώ θυμάμαι στα φοιτητικά μου χρόνια άπειρες φορές τον εαυτόν μου στην θέση της κοπέλας.
Και εύκολα θυμάμαι 2 περιστατικά συμμαθητών μου που σκοτώθηκαν έτσι
(8 άτομα συνολικά, σε 2 τροχαία, σε κάθε αμάξι 4 φοιτητές, ένα στου Παπάγος και ένα κιφησιας)

Άρα απλά κάποιοι είμαστε τυχεροί χωρίς να το καταλαβαίνουμε
και κάποιοι πληρώνουν...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
ακριβώς,
και ο πατέρας του λέει ότι ήταν το καλύτερο παιδί.
Όμως οπως γράφει και ένας τύπος στα σχόλια του άρθρου του "Θέματος"
ούτε αυτός αν ήταν καλό παιδί θα έτρεχε τόσο σκεφτόμενος ότι συνοδηγός είναι η κόρη κάποιου αλλου,
ούτε ο ίδιος ήταν καλός πατέρας.

Πάντως δύσκολο ένα παιδί να μην βρεθεί σε μια τέτοια θέση.
Δηλαδή να μπει σε αμάξι φίλου/γκόμενου ο οποίος θα οδηγεί με 200 (είτε επειδή γουστραρει είτε επειδή προσπαθεί να εντυπωσιάσει)
Εγώ θυμάμαι στα φοιτητικά μου χρόνια άπειρες φορές τον εαυτόν μου στην θέση της κοπέλας.
Και εύκολα θυμάμαι 2 περιστατικά συμμαθητών μου που σκοτώθηκαν έτσι
(8 άτομα συνολικά, σε 2 τροχαία, σε κάθε αμάξι 4 φοιτητές, ένα στου Παπάγος και ένα κιφησιας)

Άρα απλά κάποιοι είμαστε τυχεροί χωρίς να το καταλαβαίνουμε
και κάποιοι πληρώνουν...
Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι η μαλακία της νεότερης ηλικίας. Έκανα και εγώ χαζομάρες, ευτυχώς από τύχη και από προσοχή ΑΛΛΩΝ οδηγών, εμπειρότερων, ζω ακόμα.

Το μυαλό μου το έβαλα σε μικροζημιές μέσα στην πόλη(που έπεσαν και απάνω μου 2 φορές χωρίς να φταίω εγώ), που πέρα από τις υλικές ζημιές, σκέφτηκα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ την προσοχή που απαιτείται στην οδήγηση, όταν οδηγώ να αδειάζω το κεφάλι μου από άλλες σκέψεις όσο μπορώ, και ότι οι ζωές δεν ξανάρχονται πίσω, πρώτα για τους άλλους που δεν φταίνε, και μετά για εμένα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Εδώ στην περιοχή μου μέσα σε ελάχιστους μήνες σκοτώθηκαν 2 ή 3 παιδιά στο ΊΔΙΟ σημείο με τον ίδιο τρόπο. Λίγο αργότερα ένας άλλος έχασε το πόδι του πάλι στο ίδιο σημείο. Κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα ατυχήματα τα αυτοκίνητα. Ήταν η εποχή με τα σαξόραλα. Μάλιστα το ένα από αυτά μόλις το είχε πουλήσει ο ξάδερφος μου για να αγοράσει ένα Lancer EVO που το έχει ακόμη. Το μισό μας σόι είχε πάθει σοκ τότε καθώς δεν είχε ενημερωθεί για την πώληση.

Εγώ πχ όταν ήμουν ανήλικος καβάλαγα το μηχανάκι με ένα άλλο ξάδερφο και κάναμε χοντρές μαλακίες. Μόλις πήρα δίπλωμα και κατάλαβα ότι οι ταχύτητες είναι πολύ μεγαλύτερες από το παπάκι που είχε τον έκοψα μαχαίρι. Μπήκα 2 φορές στο αμάξι του και τέλος. Πάνε 25 χρόνια από τότε. Με το δικό μου ή αλλιώς κομμένη η βόλτα. Τον βλέπω ακόμη και σήμερα και δεν πιστεύω ότι το μυαλό του είναι κολλημένο στα 18. Μιλάμε για δημόσιο κίνδυνο.

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Εδώ στην περιοχή μου μέσα σε ελάχιστους μήνες σκοτώθηκαν 2 ή 3 παιδιά στο ΊΔΙΟ σημείο με τον ίδιο τρόπο. Λίγο αργότερα ένας άλλος έχασε το πόδι του πάλι στο ίδιο σημείο. Κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα ατυχήματα τα αυτοκίνητα. Ήταν η εποχή με τα σαξόραλα. Μάλιστα το ένα από αυτά μόλις το είχε πουλήσει ο ξάδερφος μου για να αγοράσει ένα Lancer EVO που το έχει ακόμη. Το μισό μας σόι είχε πάθει σοκ τότε καθώς δεν είχε ενημερωθεί για την πώληση.

Εγώ πχ όταν ήμουν ανήλικος καβάλαγα το μηχανάκι με ένα άλλο ξάδερφο και κάναμε χοντρές μαλακίες. Μόλις πήρα δίπλωμα και κατάλαβα ότι οι ταχύτητες είναι πολύ μεγαλύτερες από το παπάκι που είχε τον έκοψα μαχαίρι. Μπήκα 2 φορές στο αμάξι του και τέλος. Πάνε 25 χρόνια από τότε. Με το δικό μου ή αλλιώς κομμένη η βόλτα. Τον βλέπω ακόμη και σήμερα και δεν πιστεύω ότι το μυαλό του είναι κολλημένο στα 18. Μιλάμε για δημόσιο κίνδυνο.
Σε συγκεκριμένα σημεία τα δυστηχηματα.
το 85% συμβαίνει στα ίδια και τα ίδια σημεία.
Δεν βάζουν κάμερες, δεν θελουν!
(δεν μια ανάρτηση μου δυο σελίδες πριν και θα καταλάβεις)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Η ελλεινιδα ηθελε τον πλούσιο από το Πόρτο Ράφτη με τα λεφτά και τη Μερσεντές να τρέχει σαν το τρελο.. όχι το μεροκαματιάρη από το Περιστέρι με το μηχανάκι που ξυπνάει στις έξι το πρωί για δουλειά.ε..κυρα ελλεινιδα
.ας πρόσεχες..νεξττττ

Εε με ποιον θες να πάει ρε μλκ, με τον φτωχό? Παντού ετσι ειναι.

Θες να σου πω ιστορίες απο την γείτονα χώρα, οπου 60αρηδες γ@μανε κοριτσάκια 18-19 ετων επειδή τις χαρτζιλικώνουν και τις κυκλοφορούν με τέτοιο? (G63 amg)

maxresdefault.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Εε με ποιον θες να πάει ρε μλκ, με τον φτωχό? Παντού ετσι ειναι, θες να σου πω ιστορίες απο την γείτονα χώρα οπου 60αρηδες γ@μανε κοριτσάκια 18-19 ετων επειδή τις χαρτζιλικώνουν και τις κυκλοφορούν με τέτοιο? (G63 amg)

maxresdefault.jpg
Ο τυπος ειναι ο κλασικός κομπλεξικός με τους φραγκατους επειδή ειναι αυτος φτωχός, για αυτον ολοι οι πλούσιοι έχουν βγαλει τα λεφτά τους κλέβοντας και εξαπατώντας οποτε ας σκοτωθούν φταίνε δεν φταίνε. Τωρα αν σκοτωθεί η γκομενα του πλουσιου ας προσεχε φταιει αυτη γιατι διαλεξε εναν οικονομημένο να κανει σχεση και οχι τον Βαγγέλη τον σερβιτόρο.

Μιλαμε για πολλά κιλα κομπλεξ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Σε συγκεκριμένα σημεία τα δυστηχηματα.
το 85% συμβαίνει στα ίδια και τα ίδια σημεία.
Δεν βάζουν κάμερες, δεν θελουν!
(δεν μια ανάρτηση μου δυο σελίδες πριν και θα καταλάβεις)

Γράφτηκε και πιο πριν. Ψηφαλάκια και πολιτικό κόστος.

Κάνω κάθε μέρα καμία εκατοστή επαγγελματικά χιλιόμετρα. Βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα γλιτώνω στο τσακ το τρακάρισμα. Πχ χτες ΜΑΛΑΚΑΣ ερχόταν σκούπα και παραβίασε το ΣΤΟΠ σε κυκλικό κόμβο με μεγάλη ορατότητα. Έπεσα στα φρένα. Σήμερα είχα πίσω μου μηχανάκι το οποίο προσπαθούσε απεγνωσμένα να με προσπεράσει μέσα στην πόλη. Έψαχνα για παρκάρισμα και έπρεπε να έχω το νου μου και στο βλάκα.

Η τροχαία και το λιμενικό στα @@ τους. Ειδικά με το λιμενικό κάνω συνέχεια κουβέντα καθώς έχω κολλητό φίλο. Ο τύπος ζητάει συνεχώς θαλάσσια υπηρεσία διότι στην παραλιακή ζώνη δεν τους επιτρέπουν να κάνουν τίποτα λόγω μαγαζιών και είναι πολύ εκνευρισμένος. Έχουν συμβεί δεκάδες ατυχήματα με σερβιτόρους και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει τα @@ να ζητήσει βοήθεια. Σου λέει ο μαγαζάτορας πως αν κυνηγήσουμε τους πελάτες που τρέχουν με τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια δεν θα ξαναπατήσουν στο μαγαζί μας.

Το ίδιο και εκτός. Έχω κάνει κουβέντα με τεχνικό σύμβουλο του Δήμου για κολώνες φωτισμού σε επαρχιακό δρόμο και μου είπε πως ΔΕΝ γίνεται διότι ο δρόμος ανήκει στην Περιφέρεια και πρέπει να γίνει κόμβος κτλ. Το σημείο ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.

rocco65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
249
Πόντοι
280
Και το χθεσινό στο Πόρτο ράφτη ήταν πολύ στενόχωρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom