Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.824
- Πόντοι
- 9.931
69χρονος εφαγε λαχανο 27χρονη σήμερα στην Θεσσαλονίκη.
από δευτέρα θα ανεβάζω φώτο από πιτσιρικάδες που πάνε ανάποδα σε μονόδρομους....άρα και να τους κοπανήσεις εσύ δε φταις.
Αυτό για να λήξει το παραμύθι ότι μόνο η ηλικία είναι λόγος των ατυχημάτων.
Και μετά βγαίνουν και κλαίγονται διάφοροι.από δευτέρα θα ανεβάζω φώτο από πιτσιρικάδες που πάνε ανάποδα σε μονόδρομους....άρα και να τους κοπανήσεις εσύ δε φταις.
Αυτό για να λήξει το παραμύθι ότι μόνο η ηλικία είναι λόγος των ατυχημάτων.
σωστα οι μηχανες ειναι πολύ επικινδυνες ειδικα με την οδηγική συμπεριφορά δικυκλιστών και φυσικά οδηγών αυτοκινήτου στη Αθήνα και σ άλλες πόλεις, όμως ρε φιλε όποιος οδηγαει αναποδα σε Εθνικές και μη οδους είναι εγκληματίας και με αυτοκίνητο να πεσεις πάνω του διατρεχεις ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟΚαι μετά βγαίνουν και κλαίγονται διάφοροι.
Θ ατο γράφω παντού: ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΔΙΚΥΚΛΟ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Ήδη αυτό είναι κανόνας.
Καλησπέερα ,κάοχος μηχανης και έχοντας περασει απο ,πακι 6 βολτο 1981,zundapp 50kk,1983,Hnda n 400 kk, kqai meta 650 kk, Kαι οσηγωντας στην Αθήνα μέχρι τα 32 χρόνια μου,εχω καταφέρει να μη σπάσω ούτε νύχι μέχρι σήμερα.Ενα ηταν το κομβικό σημείο η οδήγηση με δίτροχο στην Ελλάδα είναι πολύ επ[ικίνδυνο πράγμα.Ετσι είπα ολλοι ας έχουν προτεραιότητα..τι να το κάνω εγώ αν έφταιγε ο άλλος αλλά καταλήξω ανάπηροε σε ένα καροτσάκι για την υπόλοιπη ζωή μου .δεν μας συμφέρει μια σύγκρουση του σώματος με 1 2 τόνους σίδερο σε καμμια περίπτωση.Και βέβαια και στάθηκα και λιγο τυχερος καποιες φορες.Κράνος το μεγαλύτερο λάθος εγκλημα του κράτους να παίρνει φπα σε ειδος πρωτης ανάγκης για την ιδια μας τη ζωή.Πάντα το κράνος που είχα ΄ηταν κοτυφαίο σε ποιότητα .450-650 ευρω αγορα .αν κάποτε που δεν το λέπω στην Ελλάδα καταλάβουμε πως το δρόμο το μοιρααζόμαστε δεν είναι δικός μας , και η ζωή, αξίζει όσο τιποτε άλλο ίσως κάτι αλλάξει ,Μέχρι τότε αλαγή των κανόνων π.χ. πέρασες με κόκκινο αφαίρεση διπλώματος για πάντα .Είσαι δολοφόνος και δεμ γίνεται να οδηγας παράδειγμα ας πούμεσωστα οι μηχανες ειναι πολύ επικινδυνες ειδικα με την οδηγική συμπεριφορά δικυκλιστών και φυσικά οδηγών αυτοκινήτου στη Αθήνα και σ άλλες πόλεις, όμως ρε φιλε όποιος οδηγαει αναποδα σε Εθνικές και μη οδους είναι εγκληματίας και με αυτοκίνητο να πεσεις πάνω του διατρεχεις ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
Προσωπικά, σε όσους καβαλάνε δίκυκλα, τους το λέω, "έχετε υπογράψει μια συνθήκη κατά την οποία ανά πάσα στιγμή, σε πολλές πιθανότητες, κάποια στιγμή θα τραυματιστείτε είτε ελαφρά είτε πολύ βαριά κάποια στιγμή". Φυσικά χαλιούνται όταν το αναφέρω, αλλά αυτό είναι η τραγική αλήθεια. Ειδικά, τώρα, όσο περνάει ο καιρός, το κάθε δίποδο παίρνει όχημα και πάει όπως να ναι - είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Βγείτε έξω να δείτε. Όλοι κυκλοφορούν έξω μέσα στα νεύρα και τον τσαμπουκά τον έχεις στο τσεπάκι σου.σωστα οι μηχανες ειναι πολύ επικινδυνες ειδικα με την οδηγική συμπεριφορά δικυκλιστών και φυσικά οδηγών αυτοκινήτου στη Αθήνα και σ άλλες πόλεις, όμως ρε φιλε όποιος οδηγαει αναποδα σε Εθνικές και μη οδους είναι εγκληματίας και με αυτοκίνητο να πεσεις πάνω του διατρεχεις ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
100%Καλησπέερα ,κάοχος μηχανης και έχοντας περασει απο ,πακι 6 βολτο 1981,zundapp 50kk,1983,Hnda n 400 kk, kqai meta 650 kk, Kαι οσηγωντας στην Αθήνα μέχρι τα 32 χρόνια μου,εχω καταφέρει να μη σπάσω ούτε νύχι μέχρι σήμερα.Ενα ηταν το κομβικό σημείο η οδήγηση με δίτροχο στην Ελλάδα είναι πολύ επ[ικίνδυνο πράγμα.Ετσι είπα ολλοι ας έχουν προτεραιότητα..τι να το κάνω εγώ αν έφταιγε ο άλλος αλλά καταλήξω ανάπηροε σε ένα καροτσάκι για την υπόλοιπη ζωή μου .δεν μας συμφέρει μια σύγκρουση του σώματος με 1 2 τόνους σίδερο σε καμμια περίπτωση.Και βέβαια και στάθηκα και λιγο τυχερος καποιες φορες.Κράνος το μεγαλύτερο λάθος εγκλημα του κράτους να παίρνει φπα σε ειδος πρωτης ανάγκης για την ιδια μας τη ζωή.Πάντα το κράνος που είχα ΄ηταν κοτυφαίο σε ποιότητα .450-650 ευρω αγορα .αν κάποτε που δεν το λέπω στην Ελλάδα καταλάβουμε πως το δρόμο το μοιρααζόμαστε δεν είναι δικός μας , και η ζωή, αξίζει όσο τιποτε άλλο ίσως κάτι αλλάξει ,Μέχρι τότε αλαγή των κανόνων π.χ. πέρασες με κόκκινο αφαίρεση διπλώματος για πάντα .Είσαι δολοφόνος και δεμ γίνεται να οδηγας παράδειγμα ας πούμε
δεν φταιει η ηλικια.ημαρτον που θα απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους ανω των 60αντε 60 ταβανι κυρ γιαννη μας.
δηλαδη, 40 ολοκληρα χρονια σχεδον, αν βαλουμε το 18-19ο ετος ηλικιας, που μπορεις να βγαλεις διπλωμα στο ελαντα.
ε ποσο ακομα?
εννοειται οτι φταιει θειο, μην καρφωνεσαι.δεν φταιει η ηλικια.ημαρτον που θα απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους ανω των 60
Τροχαίο στον περιφερειακό Υμηττού, νεκρή 29χρονη οδηγός (+video) | TRACTION.GR
Η νεαρή οδηγός μπήκε ανάποδα στον περιφερειακό Υμηττού και συγκρούστηκε με ταξί. Δυστυχώς, άλλο ένα δυστύχημα με θύμα νέο άνθρωπο...traction.gr
η ηλικια ειναι ενας παραγοντας.αλλα οπως βλεπεις καθε σκ εχουμε νεους που πεθαινουν σε τροχαια λογω υπερβολικηε ταχυτητας ειτε απο μεθη ειτε λογω κοντρας. οποτε θα πρεπει να απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους κατω των 25 επειδη καποιοι οδηγούν μεθυσμενοι. σωστα;εννοειται οτι φταιει θειο, μην καρφωνεσαι.
#18η ηλικια ειναι ενας παραγοντας.αλλα οπως βλεπεις καθε σκ εχουμε νεους που πεθαινουν σε τροχαια λογω υπερβολικηε ταχυτητας ειτε απο μεθη ειτε λογω κοντρας. οποτε θα πρεπει να απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους κατω των 25 επειδη καποιοι οδηγούν μεθυσμενοι. σωστα;
Καλά, εδώ οι ντελιβεράδες έχουν παραβιάσει ότι κώδικα οδικής κυκλοφορίας υπάρχει και θέλουν να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά από πάνω. Και μη μου πείτε τώρα ότι έχουν πίεση χρόνου κλπ. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε κάτι, όταν πηγαίνουν αντίθετα στους μονόδρομους και περνάνε με κόκκινο τις διασταυρώσεις. σαν να μην υπάρχει φανάρι γι αυτούς. Eπειδή δηλαδή είναι εκτεθειμένοι θα πρέπει να τους νταντεύουμε και επειδή είναι πιεσμένοι, γι αυτούς δεν ισχύει ο κοκ. Και γενικότερα για τα μηχανάκια, που πάνε από τα πεζοδρόμια σαν να μη συμβαίνει τίποτα και άλλα πολλά. Όχι φυσικά ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι σωστοί. Κάθε κατηγορία έχει τα ελαττώματα της, εγώ απλώς απάντησα συγκεκριμένα για τα δίκυκλα μιας και αναφέρθηκανΠροσωπικά, σε όσους καβαλάνε δίκυκλα, τους το λέω, "έχετε υπογράψει μια συνθήκη κατά την οποία ανά πάσα στιγμή, σε πολλές πιθανότητες, κάποια στιγμή θα τραυματιστείτε είτε ελαφρά είτε πολύ βαριά κάποια στιγμή". Φυσικά χαλιούνται όταν το αναφέρω, αλλά αυτό είναι η τραγική αλήθεια. Ειδικά, τώρα, όσο περνάει ο καιρός, το κάθε δίποδο παίρνει όχημα και πάει όπως να ναι - είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Βγείτε έξω να δείτε. Όλοι κυκλοφορούν έξω μέσα στα νεύρα και τον τσαμπουκά τον έχεις στο τσεπάκι σου.
Όχι, μην έρθει να μου γράψει κάποιος ¨και τι να κάνουμε; να φοβόμαστε;" όχι να μην φοβάστε - αλλά αν μπορείτε να αποφύγετε τις κακοτοπιές να το κάνετε. Δεν μπορείς ρε μαλάκα γαμημένε υπάνθρωπε να βγαίνεις Σάββατο βράδυ και να πίνεις και μετά να κάθεσαι στο τιμόνι.
Πολύ σοκαριστικό το ότι όλη η οικογένεια του είχε τροχαίο όπως και ο ιδιοςΤο τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Σκοτώθηκε όπως η κόρη και ο εγγονός του | in.gr
Οι απώλειες που είχαν στιγματίσει την οικογένειά του.www.in.gr
89 χρονων ο μπαρμπας.
Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι έχουν σοβαρα προβλήματα προσανατολισμού, μετα τα 70 πρεπει να τους παίρνουν τα διπλώματα, τελος!Απίστευτο τροχαίο: 80χρονος οδηγούσε για 1,5 χλμ στο αντίθετο ρεύμα - Συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα | in.gr
Μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μπήκε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα.www.in.gr