Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
από δευτέρα θα ανεβάζω φώτο από πιτσιρικάδες που πάνε ανάποδα σε μονόδρομους....άρα και να τους κοπανήσεις εσύ δε φταις.
Αυτό για να λήξει το παραμύθι ότι μόνο η ηλικία είναι λόγος των ατυχημάτων.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.824
Πόντοι
9.931
από δευτέρα θα ανεβάζω φώτο από πιτσιρικάδες που πάνε ανάποδα σε μονόδρομους....άρα και να τους κοπανήσεις εσύ δε φταις.

Η διαφορα ενος 20χρονου που παει αναποδα απο εναν 70χρονο ειναι οτι ο ενας ειναι απλα ανεγκέφαλος ενω ο αλλος μπορει να τα εχει χαμένα λογο ηλικίας.
Αυτος που τα εχει χαμένα και μπορει να μην βλέπει και καλα λογο ηλικίας ειναι πιο επικίνδυνος απο τον πιτσιρικά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.813
Πόντοι
2.356
Και μετά βγαίνουν και κλαίγονται διάφοροι.

Θ ατο γράφω παντού: ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΔΙΚΥΚΛΟ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Ήδη αυτό είναι κανόνας.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36
Και μετά βγαίνουν και κλαίγονται διάφοροι.

Θ ατο γράφω παντού: ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΔΙΚΥΚΛΟ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Ήδη αυτό είναι κανόνας.
σωστα οι μηχανες ειναι πολύ επικινδυνες ειδικα με την οδηγική συμπεριφορά δικυκλιστών και φυσικά οδηγών αυτοκινήτου στη Αθήνα και σ άλλες πόλεις, όμως ρε φιλε όποιος οδηγαει αναποδα σε Εθνικές και μη οδους είναι εγκληματίας και με αυτοκίνητο να πεσεις πάνω του διατρεχεις ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
σωστα οι μηχανες ειναι πολύ επικινδυνες ειδικα με την οδηγική συμπεριφορά δικυκλιστών και φυσικά οδηγών αυτοκινήτου στη Αθήνα και σ άλλες πόλεις, όμως ρε φιλε όποιος οδηγαει αναποδα σε Εθνικές και μη οδους είναι εγκληματίας και με αυτοκίνητο να πεσεις πάνω του διατρεχεις ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
Καλησπέερα ,κάοχος μηχανης και έχοντας περασει απο ,πακι 6 βολτο 1981,zundapp 50kk,1983,Hnda n 400 kk, kqai meta 650 kk, Kαι οσηγωντας στην Αθήνα μέχρι τα 32 χρόνια μου,εχω καταφέρει να μη σπάσω ούτε νύχι μέχρι σήμερα.Ενα ηταν το κομβικό σημείο η οδήγηση με δίτροχο στην Ελλάδα είναι πολύ επ[ικίνδυνο πράγμα.Ετσι είπα ολλοι ας έχουν προτεραιότητα..τι να το κάνω εγώ αν έφταιγε ο άλλος αλλά καταλήξω ανάπηροε σε ένα καροτσάκι για την υπόλοιπη ζωή μου .δεν μας συμφέρει μια σύγκρουση του σώματος με 1 2 τόνους σίδερο σε καμμια περίπτωση.Και βέβαια και στάθηκα και λιγο τυχερος καποιες φορες.Κράνος το μεγαλύτερο λάθος εγκλημα του κράτους να παίρνει φπα σε ειδος πρωτης ανάγκης για την ιδια μας τη ζωή.Πάντα το κράνος που είχα ΄ηταν κοτυφαίο σε ποιότητα .450-650 ευρω αγορα .αν κάποτε που δεν το λέπω στην Ελλάδα καταλάβουμε πως το δρόμο το μοιρααζόμαστε δεν είναι δικός μας , και η ζωή, αξίζει όσο τιποτε άλλο ίσως κάτι αλλάξει ,Μέχρι τότε αλαγή των κανόνων π.χ. πέρασες με κόκκινο αφαίρεση διπλώματος για πάντα .Είσαι δολοφόνος και δεμ γίνεται να οδηγας παράδειγμα ας πούμε

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.567
Πόντοι
206

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.813
Πόντοι
2.356
Προσωπικά, σε όσους καβαλάνε δίκυκλα, τους το λέω, "έχετε υπογράψει μια συνθήκη κατά την οποία ανά πάσα στιγμή, σε πολλές πιθανότητες, κάποια στιγμή θα τραυματιστείτε είτε ελαφρά είτε πολύ βαριά κάποια στιγμή". Φυσικά χαλιούνται όταν το αναφέρω, αλλά αυτό είναι η τραγική αλήθεια. Ειδικά, τώρα, όσο περνάει ο καιρός, το κάθε δίποδο παίρνει όχημα και πάει όπως να ναι - είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Βγείτε έξω να δείτε. Όλοι κυκλοφορούν έξω μέσα στα νεύρα και τον τσαμπουκά τον έχεις στο τσεπάκι σου.

Όχι, μην έρθει να μου γράψει κάποιος ¨και τι να κάνουμε; να φοβόμαστε;" όχι να μην φοβάστε - αλλά αν μπορείτε να αποφύγετε τις κακοτοπιές να το κάνετε. Δεν μπορείς ρε μαλάκα γαμημένε υπάνθρωπε να βγαίνεις Σάββατο βράδυ και να πίνεις και μετά να κάθεσαι στο τιμόνι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.425
Πόντοι
6.515
Καλησπέερα ,κάοχος μηχανης και έχοντας περασει απο ,πακι 6 βολτο 1981,zundapp 50kk,1983,Hnda n 400 kk, kqai meta 650 kk, Kαι οσηγωντας στην Αθήνα μέχρι τα 32 χρόνια μου,εχω καταφέρει να μη σπάσω ούτε νύχι μέχρι σήμερα.Ενα ηταν το κομβικό σημείο η οδήγηση με δίτροχο στην Ελλάδα είναι πολύ επ[ικίνδυνο πράγμα.Ετσι είπα ολλοι ας έχουν προτεραιότητα..τι να το κάνω εγώ αν έφταιγε ο άλλος αλλά καταλήξω ανάπηροε σε ένα καροτσάκι για την υπόλοιπη ζωή μου .δεν μας συμφέρει μια σύγκρουση του σώματος με 1 2 τόνους σίδερο σε καμμια περίπτωση.Και βέβαια και στάθηκα και λιγο τυχερος καποιες φορες.Κράνος το μεγαλύτερο λάθος εγκλημα του κράτους να παίρνει φπα σε ειδος πρωτης ανάγκης για την ιδια μας τη ζωή.Πάντα το κράνος που είχα ΄ηταν κοτυφαίο σε ποιότητα .450-650 ευρω αγορα .αν κάποτε που δεν το λέπω στην Ελλάδα καταλάβουμε πως το δρόμο το μοιρααζόμαστε δεν είναι δικός μας , και η ζωή, αξίζει όσο τιποτε άλλο ίσως κάτι αλλάξει ,Μέχρι τότε αλαγή των κανόνων π.χ. πέρασες με κόκκινο αφαίρεση διπλώματος για πάντα .Είσαι δολοφόνος και δεμ γίνεται να οδηγας παράδειγμα ας πούμε
100%

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
αντε 60 ταβανι κυρ γιαννη μας.
δηλαδη, 40 ολοκληρα χρονια σχεδον, αν βαλουμε το 18-19ο ετος ηλικιας, που μπορεις να βγαλεις διπλωμα στο ελαντα.
ε ποσο ακομα?
δεν φταιει η ηλικια.ημαρτον που θα απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους ανω των 60

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
δεν φταιει η ηλικια.ημαρτον που θα απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους ανω των 60
εννοειται οτι φταιει θειο, μην καρφωνεσαι.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
εννοειται οτι φταιει θειο, μην καρφωνεσαι.
η ηλικια ειναι ενας παραγοντας.αλλα οπως βλεπεις καθε σκ εχουμε νεους που πεθαινουν σε τροχαια λογω υπερβολικηε ταχυτητας ειτε απο μεθη ειτε λογω κοντρας. οποτε θα πρεπει να απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους κατω των 25 επειδη καποιοι οδηγούν μεθυσμενοι. σωστα;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
η ηλικια ειναι ενας παραγοντας.αλλα οπως βλεπεις καθε σκ εχουμε νεους που πεθαινουν σε τροχαια λογω υπερβολικηε ταχυτητας ειτε απο μεθη ειτε λογω κοντρας. οποτε θα πρεπει να απαγορευσουμε την οδηγηση σε ολους κατω των 25 επειδη καποιοι οδηγούν μεθυσμενοι. σωστα;
ξαναδες λιγο θειο.
τα μπαρμπαδια ειναι ΝΤΕΦΑΚΤΟ οτι πρεπει να σταματησουν να οδηγουν μετα τα 60.
τα υπολοιπα γιδια ειναι αλλη κατηγορια, μην τα μπερδευεις.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Προσωπικά, σε όσους καβαλάνε δίκυκλα, τους το λέω, "έχετε υπογράψει μια συνθήκη κατά την οποία ανά πάσα στιγμή, σε πολλές πιθανότητες, κάποια στιγμή θα τραυματιστείτε είτε ελαφρά είτε πολύ βαριά κάποια στιγμή". Φυσικά χαλιούνται όταν το αναφέρω, αλλά αυτό είναι η τραγική αλήθεια. Ειδικά, τώρα, όσο περνάει ο καιρός, το κάθε δίποδο παίρνει όχημα και πάει όπως να ναι - είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Βγείτε έξω να δείτε. Όλοι κυκλοφορούν έξω μέσα στα νεύρα και τον τσαμπουκά τον έχεις στο τσεπάκι σου.

Όχι, μην έρθει να μου γράψει κάποιος ¨και τι να κάνουμε; να φοβόμαστε;" όχι να μην φοβάστε - αλλά αν μπορείτε να αποφύγετε τις κακοτοπιές να το κάνετε. Δεν μπορείς ρε μαλάκα γαμημένε υπάνθρωπε να βγαίνεις Σάββατο βράδυ και να πίνεις και μετά να κάθεσαι στο τιμόνι.
Καλά, εδώ οι ντελιβεράδες έχουν παραβιάσει ότι κώδικα οδικής κυκλοφορίας υπάρχει και θέλουν να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά από πάνω. Και μη μου πείτε τώρα ότι έχουν πίεση χρόνου κλπ. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε κάτι, όταν πηγαίνουν αντίθετα στους μονόδρομους και περνάνε με κόκκινο τις διασταυρώσεις. σαν να μην υπάρχει φανάρι γι αυτούς. Eπειδή δηλαδή είναι εκτεθειμένοι θα πρέπει να τους νταντεύουμε και επειδή είναι πιεσμένοι, γι αυτούς δεν ισχύει ο κοκ. Και γενικότερα για τα μηχανάκια, που πάνε από τα πεζοδρόμια σαν να μη συμβαίνει τίποτα και άλλα πολλά. Όχι φυσικά ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι σωστοί. Κάθε κατηγορία έχει τα ελαττώματα της, εγώ απλώς απάντησα συγκεκριμένα για τα δίκυκλα μιας και αναφέρθηκαν

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.517
Πόντοι
7.636
  • Λύπη
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.824
Πόντοι
9.931

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.824
Πόντοι
9.931
Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι έχουν σοβαρα προβλήματα προσανατολισμού, μετα τα 70 πρεπει να τους παίρνουν τα διπλώματα, τελος!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
mesa3.jpg

Stories