Νέα

Τρίο με τη σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kok.ni1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Φιδεμπορας δεν είμαι αλλά δεν τρέχει και κάτι εάν δεν τα πιστεύετε....και ναι φυσικά δεν χω βγάλει φωτογραφίες.... Αίολος χωρίς φωτό δεν παίζει....θα της ανεβάσω κάποια στιγμή ....εάν ξαναβρεθούμε....ξανά βρεθήκαμε φυσικά ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
25 Χ ψηλή αδύνατη με πολύ καλά βυζιά ρογες μοιάζει σαν την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς όπως ήταν πριν 15 χρόνια

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.062
Πόντοι
1.056
Πάμε καθόμαστε για ποτό λέμε βλακείες της μιλάω της κοπέλας όχι σαν λιγουρι 50χ το έχω ξανακάνει αυτό ξέρω τι πρέπει να πω .... πίνουμε τα ποτά και μου λέει η γκόμενα δεν με γουστάρεις δεν σου αρέσω δεν με κοιτάς και καθόλου .... Χάχαχα φύγαμε πήγαμε σπίτι τους ....όχι χοτελ.... πίνουμε ένα ποτό...μιλάω με το παλικάρι κάπου πήγε αυτή ...λέω θα φέρει τα σύνεργα για το νεφρό....και έρχεται ντυμένη η μάλλον σχεδόν γυμνή με στριγκ κάτι λουριά σαν φόρεμα αμέσως φιλλια και αρχίζει την πίπα....δεν θα πω όλο το σκηνικό....απλά τα βασικά....της βάζω δάχτυλο..βάλε και άλλα μου λέει...της γλύφω κώλο να σε γαμισω θέλω ...δεν είμαι έτοιμη σήμερα την άλλη φορά να στείλετε χω τα σύνεργα μαζί ....ποια σύνεργα ?....την τάπα μου λέει ναχανοιξω καλά ....και μετά από πολύ ώρα σεξ ...σεξ ...σεξ σεξ...μου λέει τα θέλω στο στόμα να τα καταπίνω ...αυτά έγιναν ....και άλλα φυσικά αλλά που να γράφω τόση ώρα
Και η άλλη μουνάρα, η δικιά σου, που ήταν εκείνο το βράδυ; Την παράτησες σπίτι;
Θα γινόταν καλύτερη φάση με δύο ζευγάρια..... αλλά είναι για άλλο νήμα αυτό..

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.207
Πόντοι
1.056
Αχ Αίολε..... Klima ! ! Ζωή στο κόκκινο !

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Και η άλλη μουνάρα, η δικιά σου, που ήταν εκείνο το βράδυ; Την παράτησες σπίτι;
Θα γινόταν καλύτερη φάση με δύο ζευγάρια..... αλλά είναι για άλλο νήμα αυτό..
Είχε ξεκινήσει δουλειά ...εγώ είχα άδεια ακόμα...και έτυχε ...τέτοια φάση είχε να γίνει 4-5 χρόνια

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.586
Πόντοι
1.196
Οτι και να λετε εγω τον αιολο τον πιστευω.
Δεν ειναι φιδεμπορας οπως μερικοι νομιζετε.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Τι φίδια να πω ...50χ είμαι έχω κάνει πολλά και διάφορα απλά ήταν μύστες 25χ και όχι χαζή .... εντάξει πόσοι 50αρηδες έτυχε να γαμισουν πιτσιρικά χωρίς να γίνει χορηγός....απλά μάλλον έχει τέτοιο φετίχ ...γιατί στην συζήτηση έλεγε ότι δεν γουστάρει τους μικρούς ....εγώ της είπα ότι οι ποιο μικροί .... γνωστό αυτό...θα σε γαμισουν δίχως αύριο εμείς οι ποιο μεγάλη πόσο να αντέξουμε ... άσχετα εάν αντέχουμε...εσύ μου αρέσει μου λέει χαχαψα...και ο φίλος της που ειρθε μαζί 45χ είναι....τι να πω ...

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.586
Πόντοι
1.196
Τι φίδια να πω ...50χ είμαι έχω κάνει πολλά και διάφορα απλά ήταν μύστες 25χ και όχι χαζή .... εντάξει πόσοι 50αρηδες έτυχε να γαμισουν πιτσιρικά χωρίς να γίνει χορηγός....απλά μάλλον έχει τέτοιο φετίχ ...γιατί στην συζήτηση έλεγε ότι δεν γουστάρει τους μικρούς ....εγώ της είπα ότι οι ποιο μικροί .... γνωστό αυτό...θα σε γαμισουν δίχως αύριο εμείς οι ποιο μεγάλη πόσο να αντέξουμε ... άσχετα εάν αντέχουμε...εσύ μου αρέσει μου λέει χαχαψα...και ο φίλος της που ειρθε μαζί 45χ είναι....τι να πω ...
Αντεχουμε και πολυ μαλιστα φιλε αιολε.....ειδικα αν εχουμε κουμπωσει και κατι.....αστα......βαζουμε κατω πολλους πιτσιρικαδες....
Ασε την εμπειρια........

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.586
Πόντοι
1.196
Ανοιξανε νημα.....ωδη στον κωλο...
Παω να ετοιμασω το ποιημα μου.
Εχει να γινει χαμος...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Αντεχουμε και πολυ μαλιστα φιλε αιολε.....ειδικα αν εχουμε κουμπωσει και κατι.....αστα......βαζουμε κατω πολλους πιτσιρικαδες....
Ασε την εμπειρια........
εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κάτι και ακόμα αντέχω για πολύ ώρα Χάχαχα την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε φυσικά χωρίς το άγχος της πρώτης φοράς θα φύγω με δύο νεφρά η με ένα ....ακόμα καλύτερα...φυσικά σε τέτοια φάση γάμα και ο φίλος της υπάρχει βοήθεια κουράζεσαι ξεκινά ο άλλος κουράζεται αυτός πάω εγώ χαχαχα....κάπως έτσι η φάση έγινε φυσικά υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες αλλά δεν έχει καρτέλα να γράψω κριτική Χάχαχα

malcolm 8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
1.715
Πόντοι
201
Υποθετικά και θεωρητικά μπορεί να λέει ο καθένας οτι θέλει. Στην πραγματικότητα όμως όταν ένα ζευγάρι γουστάρει μεταξύ τους, πάνω στο ερωτικό παιχνίδι των φαντασιώσεων, πάνω στην αλλαγή στάσεων, ρόλων, παιχνιδιών και αξεσουάρ λέγονται πολλά που ξυπνούν ανάγκες ή περιέργεια. Το ζευγάρι είναι συνέταιροι στη ζωή και συνένοχοι στις αναζητήσεις τους. Ωριμάζουν ο ένας μέσα απο τον αλλο και ανακαλύπτουν πράγματα που μερικά χρόνια πριν τους φαίνονταν αδιανόητα. Μέσα σε αυτή την αναζήτηση μπορεί - μπορεί και όχι - να προκύψει και η συνεύρεση (ή απλα το παιχνίδι και μόνο) με τρίτους. Το πως θα το διαχειριστεί και που θα το φτάσει εξαρτάται απο το ζευγάρι και μόνο. Μπορεί να μείνει στο μάτι (επιδειξη) , μπορεί να μείνει στο same room sex, μπορεί να πάει σε μερικά χάδια και μόνο, μπορεί να φτάσει και σε full συνεύρεση. Όσο όλο αυτό γίνεται εντός του ζευγαριού, δεν είναι κέρατο, δεν είναι "πουστιά", δεν είναι απάτη που γίνεται πισω απο την πλάτη του άλλου και εφόσον υπάρχει καλή σχέση στο ζευγάρι αυτή η συνενοχή σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί ακόμα καλύτερες σχέσεις και πιο σταθερές βάσεις . Εχω δει πολλά τέτοια ζευγάρια που ζουν και πορεύονται μαζί τη ζωή τους σε πλήρη αρμονία. Και αν θέλετε τη γνώμη μου 1000 φορές καλύτερο αυτό παρά μια απάτη πίσω απο την πλάτη του άλλου. Εφόσον το ζευγάρι το αντέχει αυτό, του αρέσει και το προχωράει δεν θα χωρίσει ποτέ. Αν δεν το αντέχει και ο ένας γλυστρά απο τη σχέση, sorry αλλά θα γλίστραγε έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή.
Από τις καλύτερες αναλύσεις που έχω διαβάσει ποτέ για το θέμα..

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.586
Πόντοι
1.196
εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κάτι και ακόμα αντέχω για πολύ ώρα Χάχαχα την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε φυσικά χωρίς το άγχος της πρώτης φοράς θα φύγω με δύο νεφρά η με ένα ....ακόμα καλύτερα...φυσικά σε τέτοια φάση γάμα και ο φίλος της υπάρχει βοήθεια κουράζεσαι ξεκινά ο άλλος κουράζεται αυτός πάω εγώ χαχαχα....κάπως έτσι η φάση έγινε φυσικά υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες αλλά δεν έχει καρτέλα να γράψω κριτική Χάχαχα
Ωραιος σε παραδεχομαι....!!!!!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Φιδεμπορας δεν είμαι αλλά δεν τρέχει και κάτι εάν δεν τα πιστεύετε....και ναι φυσικά δεν χω βγάλει φωτογραφίες.... Αίολος χωρίς φωτό δεν παίζει....θα της ανεβάσω κάποια στιγμή ....εάν ξαναβρεθούμε....ξανά βρεθήκαμε φυσικά ....
Φίλε δεν έχεις την υποχρέωση να επιβεβαιώσεις ντε και καλά αυτά που λες για να σε πιστέψουν εδώ μέσα. Αρκεί που ξέρεις εσύ ότι έγινε έτσι το σκηνικό. Στη τελική μερικοί που το διαβάσανε και το θεώρησαν μούρα μπορεί να την παίξανε κιόλας οπότε πάλι καλό τους έκανες! Τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν πάντως απλά πολλοί δυσκολεύονται να τις πιστέψουν γτ οι περισσότεροι κρίνουν εξ ιδίων. Έχουν παρατήσει τον εαυτό τους και τους έχει φάει η αγαμία και νομίζουν ότι αποκλείεται να γαμούν και οι αλλοι

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Επί του αρχικού νήματος τώρα πιστεύω όλες οι γυναίκες έχουν φαντασιώσεις και με άλλους άντρες και με άλλες γυναίκες, όπως έχουμε και οι άντρες φαντασιώσεις. Είναι υγιές να έχουν φαντασιώσεις αφού έτσι γίνεται και καλύτερο το σεξ και προχωραει. Όπως προείπαν και κάποιοι άλλοι φίλοι βέβαια, η φαντασίωση από την πράξη απέχει. Για να γίνει μια τέτοια φαντασίωση πράξη ειδικά εντός του γάμου θα πρέπει να γίνει μια ευρύτερη κουβέντα και να μπουν κόκκινες γραμμές αλλιώς σύντομα θα υπάρξει πρόβλημα. Επίσης ως άντρες, αρσενικά που έχουμε μέσα μας το ένστικτο της υπέροχης, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την πιθανότητα ο άλλος άντρας που θα μπει στο κρεβάτι σας να είναι καλύτερος από σένα, σε εμφάνιση, σε εργαλείο, σε γοητεία κλπ. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτείς αν το αντέχεις. Εγώ προσωπικά όχι. Να στο πω πιο λαϊκά αν τη γαμησει καλύτερα από εσένα, ποιος σου λέει ότι δε της κολλήσει αυτό μέσα στο μυαλό της και δε θα θέλει να τον τρώει συνέχεια από εκείνον; Πρόσεχε λοιπόν μη βάλεις τα χέρια σου και βγάλεις τα μάτια σου

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
553
Πόντοι
4.240
Φιλε μια απο τα ιδια λεγαμε εδω και 2-3 χρονια. Εν τελη το καναμε φετος απλα πρεπει να μπουνε κοκκινες γραμμες. Επισης η γυναικα πολυ δυσκολα θα παει απλα με εναν θελει να τον γνωρισει θελει να της αρεσεις θελει το ερωτικο της. Εκει συναντιεσαι πρωτος με τον αλλον και του ζητας χυμα ''δειξε την ψωλη σου μην εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα'' Εγω ειμαι φυσιολογικος και εχω 15,5 ποντους εαν ο αλλος εχει μια 19 αρα μπορει να της αρεσει και εαν της αρεσεις της γυναικας δυσκολα μετα...

Επισης πρεπει να ειστε πολυ πολυ δεμενοι, εαν δεν ειστε αντε γεια

Καλο ειναι να ξεκινησετε με καποιον να βλεπει πρωτα. Εμεις ξεκινησαμε με ματι επειτα ασχολιοτανε μονο με τα ποδια της για καμια εβδομαδα και επειτα προχωρησαμε.

Βαλαμε ορο πως παει το πολυ 2 φορες με τον ιδιο και αλλη δεν εχει γιατι μετα μπορει να πεσουν ερωτες.

Εννοειται πως το ιδιο μπορεις να κανεις και εσυ οπως εχω κανει ας πουμε εγω 2 φορες εως τωρα.

Θελει πολυ καλη συνεννοηση

Nice44

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
216
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστες...
πιστευω ότι συμμερίζεστε την άποψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γουσταρουν τριο αλλα δεν το εφαρμόζουν για διάφορους λόγους.
Έχω την πεποιθηση ότι και η σύζυγος μου το γουσταρει καθότι όταν την παιρνω, πολλες φορές ψάχνει τα δάκτυλα μου να τα ρουφήξει, οπότε συμπεραίνω ότι μια πουτσα στο στόμα εκείνη την ώρα δε θα τη χάλαγε.

Έχει ωριμάσει η ιδέα μέσα μου να την μοιραστώ...

Ωστόσο!
1) ειναι καλή ιδέα να το προτείνω ή να ξεκινήσω καπως πιο μαλακα? Πχ παιχνίδια...
2) έχει κανεις κάποια εμπειρία τέτοιας στροφής?
Μπορείς να ξεκινήσεις με μια φαντασίωση. Να το πας σιγά σιγά με καμία ιστορία στο κρεβάτι, έναν δονητή και να δεις πως αντιδρά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζεις πως στην φαντασία όλα είναι ιδανικά. Ενώ στην πραγματικότητα, δεν ξέρεις πως θα είναι. Ο παρτενερ σας θα πρέπει να είναι καθαρός , περιποιημένος, να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις, να κανει την γυναίκα σου να νιώθει ευχάριστα. Καλή επιτυχία

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Η δικιά μου πάντως τρελαίνεται για παιχνίδια με δονητές και διπλή διείσδηση, όπου χύνει πολύ δυνατά. Όταν είναι και πιωμένη γίνεται το έλα να δεις. Τρίο με άλλο άνδρα μόνο μετά από πολύ ποτό και κανένα strip club να ανάψουν τα αίματα και βλέπουμε. Βέβαια το αλκοόλ μπορεί να ανοίξει και πύλες ανεξερεύνητες στο μυαλό που το φοβάμαι κάπως. Anyway, θα το επιχειρήσουμε γιατί αν δεν δοκιμάζεις δεν προχωράς και βαλτώνεις. Και φυσικά σειρά έχει το τρίο με γκομενάκι, όπου έχει τάξει λεσβιακό. Άντε να δούμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom