Νέα

Τρίο με τη σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kok.ni1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
με άντρα είναι ναι πολύ εύκολο γαμαει την γυναίκα γαμαει τον άντρα ...μετά γαμαειβοωαντρας του ζευγαριού το άντρα κτλ...χαχαχα αυτό είναι κανονικά τρίο
Αυτό είναι τρίο στούτζες

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Μου έχει τύχει και έκανα αυτό στο αντίθετο δηλαδή έφυγε από τον άντρα της και μου λέει πάμε δίπλα μόνη μας Χάχαχα εγώ κομπλαρα λίγο ήμουν και πόθο μικρός...και μου λέει η γκόμενα αυτός έχει γαμισει πολλές γκόμενες μόνος του τώρα η σειρά μου Χάχαχα
Αιολε σου ειπα να ανοιγεις μπαμπινιωτη οταν γραφεις....
Χα χα χα....

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστες...
πιστευω ότι συμμερίζεστε την άποψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γουσταρουν τριο αλλα δεν το εφαρμόζουν για διάφορους λόγους.
Έχω την πεποιθηση ότι και η σύζυγος μου το γουσταρει καθότι όταν την παιρνω, πολλες φορές ψάχνει τα δάκτυλα μου να τα ρουφήξει, οπότε συμπεραίνω ότι μια πουτσα στο στόμα εκείνη την ώρα δε θα τη χάλαγε.

Έχει ωριμάσει η ιδέα μέσα μου να την μοιραστώ...

Ωστόσο!
1) ειναι καλή ιδέα να το προτείνω ή να ξεκινήσω καπως πιο μαλακα? Πχ παιχνίδια...
2) έχει κανεις κάποια εμπειρία τέτοιας στροφής?
Τύπε η λύση είναι μια απλή, δοκιμασμένη και με πάνω από 90% επιτυχία. Εφόσον ψάχνεις δεύτερη πουτσα για το στόμα της η όπου αλλου φτιάχνεται. Λοιπόν μια μέρα που θα τη πηδάς δυνατά πολύ δυνατά όμως να νιώσει πουτανα βγάλε όλη την οργή σου , όταν θα φτάνει στο ζενίθ της άρχισε τα βρωμολογα με συνοδευτικές φάπες στο κωλο , τύπου παρτο πουτανα σε σκίζω , τι Ξεκολιαρα είσαι κτλπ , κάποια στιγμή πες της γουστάρεις πουτσες εεεε καυλα μου , πάνω στη ζάλη της θα πει ναι , τότε θα πεις έτσι μωρό μου έτσι σε θέλω να μη χορταίνεις πουτσες , πόσες θες καυλα μου πες της θες να ειχες μια δυο στο στόμα , ναι θα σ λέει αλλά και να μη σ λέει εσυ κάθε φορά που θα τη γαμας δυνατά το καλύτερο σου εαυτό θα δίνεις , να της λες αυτό το έργο το ίδιο και αυτή γυναίκα είναι ότι έχει να κάνει με πουτσα στροφάρει το μυαλό τους , θα καταλάβει ότι καυλωνεις με αυτές τις στιχομυθίες και την σκίζεις όποτε θα σκεφτεί μπας κ όντως το θέλει ;;; Θα περάσει από το μυαλό της ότι άμα φτιάχνεσαι εσυ έτσι με λόγια και της κανεις τέτοια γαμησαρα τότε τι γαμησι θα πάρει εάν γίνει αυτό στη πραγματικότητα . Έτσι κ εσυ θα κανεις τη φαντασίωση σου κ αυτή θα έχει ελαφριντικο στο κεφάλι της ότι εσυ το θες για σενα το κάνει και θα ενδώσει ευκολότερα . Άμα δε σου αρέσει αυτό υπάρχει και πιο ρισκαδόρικα plan B . Με ευχαριστείς αργότερα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
27.918
Πόντοι
22.886
Καλησπέρα συναγωνιστες...
πιστευω ότι συμμερίζεστε την άποψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γουσταρουν τριο αλλα δεν το εφαρμόζουν για διάφορους λόγους.
Έχω την πεποιθηση ότι και η σύζυγος μου το γουσταρει καθότι όταν την παιρνω, πολλες φορές ψάχνει τα δάκτυλα μου να τα ρουφήξει, οπότε συμπεραίνω ότι μια πουτσα στο στόμα εκείνη την ώρα δε θα τη χάλαγε.

Έχει ωριμάσει η ιδέα μέσα μου να την μοιραστώ...

Ωστόσο!
1) ειναι καλή ιδέα να το προτείνω ή να ξεκινήσω καπως πιο μαλακα? Πχ παιχνίδια...
2) έχει κανεις κάποια εμπειρία τέτοιας στροφής?
Αυτά τα θέματα ανεβαίνουν Κυριακή με τον πρωινό καφέ... :coffee:
Τεσπα , αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό είναι το εξής ερώτημα .
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο της σύγκρισης ?
Δηλαδή να συγκρίνει η γυναίκα εσένα με τον άλλον επιβήτορα και να έρχεσαι δεύτερος ?
Γάμησε τα μετά μπλέκει η κατάσταση ...
Η γυναίκα αν φάει καλύτερη πουτσα από αυτήν που έχει μάθει θα αρχίσει τα κουλά .
Έμπλεξες ...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Η πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ερώτηση: ΕΣΥ βρε τύπε μου, ΤΙ θα κερδίσεις από ένα τρίο στο οποίο ΜΟΝΟ την γυναίκα σου θες να ικανοποιήσεις(και χωρίς μάλιστα να σου το ζητήσει η ίδια.... ) . Να πω ότι ήθελες και εσύ να τον χώσεις σε μια άλλη κοπέλα, να το καταλάβω, αυτό όμως πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΩ να το καταλάβω.

Υ.Γ.: και με ΚΙΝΔΥΝΟ να ΒΛΑΨΕΙΣ τον γάμο σου.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Αυτά τα θέματα ανεβαίνουν Κυριακή με τον πρωινό καφέ... :coffee:
Τεσπα , αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό είναι το εξής ερώτημα .
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο της σύγκρισης ?
Δηλαδή να συγκρίνει η γυναίκα εσένα με τον άλλον επιβήτορα και να έρχεσαι δεύτερος ?
Γάμησε τα μετά μπλέκει η κατάσταση ...
Η γυναίκα αν φάει καλύτερη πουτσα από αυτήν που έχει μάθει θα αρχίσει τα κουλά .
Έμπλεξες ...
Πολυ σωστος και ωριμη αποψη.....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.521
Πόντοι
6.536
Ποιο εύκολο το τριο είναι πάντα με άντρα ...μετά παίζουν τα άλλα σχήματα....με άντρα είναι ναι πολύ εύκολο γαμαει την γυναίκα γαμαει τον άντρα ...μετά γαμαειβοωαντρας του ζευγαριού το άντρα κτλ...χαχαχα αυτό είναι κανονικά τρίο
Δεν είσαι στρέιτ τελικά έ?

:think: :confused:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Φιλαρακο μου εγω θα συμφωνησω με easyrider και dimigoal....
Κατσε στα αυγα σου γαμα το γυναικακι σου και μην βαζεις τον γαμο σου σε περιπετειες.....
Εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει....τοτε παω πασο...
Αυτα απο εμενα....

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.003
Πόντοι
2.411
Τύπε αν δεν γουστάρεις πουτσο... πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να βλέπεις την γυναίκα σου να τρώει πουτσο μπροστά σου από άλλον...αν έχεις καταλάβει ότι δεν της κάνει ο δικός σου πουτσος..τότε αστην να γαμιέται με άλλους χωρίς να είσαι μπροστά. Και όταν γυρίζει από γαμήσει με άλλον ρίξε και εσύ έναν έτσι να καταλάβεις πως είναι να γαμας χυμένο μουνι από αλλον

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
βρηκαμε τελικα επιβητορα για το νηματοθετη;
ή παλι ο @John Fatseas θα βαλει το φιδι στην τρυπα;
Τιμή μου να βοηθήσω αν μπωρο μύστες, εδώ είμαι γεμάτος ενέργεια, για πρωσοπικες προσκλήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.....!!!!

ElPrimo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Βρε καλε μου, ποτε θα παραδεχτεις,ισως οχι μονο σε μας αλλα και στον εαυτο σου τον ιδιο,οτι ολο αυτο το σκηνικο θες να το στησεις για να ζητησεις κι εσυ τριο μετα με κοπελα.
Τα κινητρα της ευγενειας ειναι παντα εγωιστικα λενε οι ψυχολογοι (κι οι φιλοι μου οι λογιοι)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.033
Πόντοι
3.556
τυπε εγω τις γαμαγα κ αυτες...μαλλον εχω πολυ υψηλη τεστο :confused::confused::confused::confused:
τύπε θελει προσοχη η πολλή τεστο. νου σου :undecided::undecided::undecided:

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Τελικά δεν είναι τόσο πουτάνες οι γυναίκες αλλά οι περισσότεροι γουστάρετε κρυφά τον εξεφτελισμό σας από αυτές. Συνεχίστε έτσι...
Κέρατο θα φάτε σίγουρα. Το αν είστε παρόντες, παίζεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom