Νέα

Τρίο - γλείψιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balls
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Χαιρεται. Θελω να δοκιμασω να κανω αυτο με καποιον απο εδω μεσα.

Εγω να ειμαι αυτος που θα γλυφει. Αν εχει καποιος καποια γκομενα και ψηνεται ας μου στειλει
το μουνί είναι δύσκολο φίλε, τα άλλα τα κάνω ευχαρίστως .  Βρες μουνί και έρχομαι .

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
114
Πόντοι
0

Εγω να ειμαι αυτος που θα γλυφει. Αν εχει καποιος καποια γκομενα και ψηνεται ας μου στειλει
  Φίλε έχω καλέσει 6 από το "μπου" που έλεγαν τα ίδια.Δεν ήρθε κανένας...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
  Φίλε έχω καλέσει 6 από το "μπου" που έλεγαν τα ίδια.Δεν ήρθε κανένας...

Αφού δεν δίνετε τηλέφωνο καταρχάς για συνάντηση.... έτσι στον αέρα μόνο ο σούπερμαν αν έρθει...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

Προσεξε ομως,γιατι αν ο αλλος εχει μεγαλα αρχιδια,μπορει να γλειψεις και αυτα.

Περα απο την πλακα ομως,πιστευεις οτι καποιος θα εφερνε τη γκομενα του για να γινει αυτο που λες? Καλυτερα με εναν φιλο σου κλεισε μια βιζιτα και απλα στη συναντηση κανε και αυτο να σου φυγει το απωθημενο.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

Καύλαααα φάση φίλε μου!!! Σου εύχομαι να την πραγματοποιήσεις σύντομα. Κι εγώ το ίδιο γουστάρω αλλά χωρίς να έχω επαφή με την κοπέλα, εσύ είσαι ακόμα πιο γαμάτος!
Ειδικά σε αυτή τη στάση θα φας όλη τη κωλίλα του άντρακλα που γαμάει! Η μάπα σου μετά θα βρωμάει όπως η κωλάρα του γαμιά... άσε που το τέλειο θα ήταν να σου έριχνε και κανα κλανίδι.

OP
OP
Balls

Balls

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Προσεξε ομως,γιατι αν ο αλλος εχει μεγαλα αρχιδια,μπορει να γλειψεις και αυτα.

Περα απο την πλακα ομως,πιστευεις οτι καποιος θα εφερνε τη γκομενα του για να γινει αυτο που λες? Καλυτερα με εναν φιλο σου κλεισε μια βιζιτα και απλα στη συναντηση κανε και αυτο να σου φυγει το απωθημενο.

Μακαρι να εχει μεγαλα αρχιδια να γλυψω κι αυτα. Που ειναι το κακο? χαχα

Αν δεν εχει γκομενα δεν πειραζε, ας φερει μια φιλη ξερω γω. Το να κλεισω μια βιζιτα δυσκολο μου φαινεται γιατι θελει και λεφτα.

Αλλα νομιζα οτι ηταν ευκολο απο εδω μεσα. Απ οτι διαβαζω στα σχολια σας δεν φαινεστε απο τα ατομα που κολωνουν

katsikaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάρε τον λιλά να γλείφεται την κολοτρυπα σας εναλλάξ  :kissass:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καύλαααα φάση φίλε μου!!! Σου εύχομαι να την πραγματοποιήσεις σύντομα. Κι εγώ το ίδιο γουστάρω αλλά χωρίς να έχω επαφή με την κοπέλα, εσύ είσαι ακόμα πιο γαμάτος!
Ειδικά σε αυτή τη στάση θα φας όλη τη κωλίλα του άντρακλα που γαμάει! Η μάπα σου μετά θα βρωμάει όπως η κωλάρα του γαμιά... άσε που το τέλειο θα ήταν να σου έριχνε και κανα κλανίδι.
Ρε ποδολαγνε τα εννοεις τωρα ή τρολαρεις?????
Ελεος!!!!
:vomit: :vomit:

OP
OP
Balls

Balls

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αμα βρειτε καποια γκομενα παντως πειτε μου. Μην ξεχνιομαστε. Θελω να γλυψω μουνι την ωρα που γαμαει την γκομενα καποιος απο εσας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom