ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
τωρα μου το λε ςβρε ποδολαγνε??????ουααααααααααααααααααα τσουζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα μου το λε ςβρε ποδολαγνε??????ουααααααααααααααααααα τσουζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμενα η δερματολογος μου,μου ειπε οχι ξυρισμα αλλα κουρεμα........μαλλον μην γυρισει καμια τριχα.Α και οχι κοντρα............
και αμα τοαν ξυριζονται πουλακια η μουνακια ερεθιζεται απο τα ξυραφακια τι γινεται???????????
ακομα και αν χρησιμοποιουνται καλα ξυραφια και καλο αφτερ σειβ!??
Με χαστουκάκια να βάζω το άφτερσειβ όπως στα μάγουλα;
Σωστός!!Εμενα η δερματολογος μου,μου ειπε οχι ξυρισμα αλλα κουρεμα.....
προσωπικά εγώ δεν το ξυρίζω αν και κάποτε το έκανα, το σταμάτησα πιστεύω ότι οι τρίχες στον άνδρα ερεθίζουν ερωτικά περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ και περνάνε καλύτερα. για τις γυναίκες την περιοχη γύρω από την κλειρίδα την θέλω πάντα γουλί άντε να βαρέθηκε μία δύο τρεις μέρες το αιδοίο τριμαρισμένο(να μην είναι θάμνος) ή γουλί, δεν με συγγηνούν τα σχεδιάκια.
άκου από τάνα φυσικά και δεν περιμένω πραγματική απάντηση για τέτοια θέματα τουλάχιστον, εγώ αυτό που λέω είναι ότι οι τρίχες επειδή τρίβουν την κλειτορίδα θα κάνουν την εμπειρία καλύτερη για τη γυναίκα όχι ότι αυτή θα θέλει να είσαι βαρβάτος, με κατάλαβες; αλλά πρώτα από όλα τα αφήνω έτσι γιατί δεν θέλω να ξυριστώ εκεί κάτω, έχω αλλάξει και σε ξυράφι λαιμοκόφτη(το παλιό που διπλώνει στη λαβή του) αλλά και όταν το έκανα δεν το πολυήθελα εγώ, και έχοντας μόνο εμπειρίες με πουτάνες δεν με ενδιέφερε και πολύ άμα είναι ξυρισμένο ή αξύριστο, το μόνο πράγμα που παρατήρησα ήταν περισσότερα υγρά στην περιοχή των γυναικών(δεν μετράνε κρέμες ή τζελ) στο μη ξυρισμένο να μου πουν τίποτα δεν είπαν ανέπτυξα την θεωρία μου (για να δικαιολογηθώ) και εφόσον μου τα γλύφουν, τον παίρνουν στο στόμο και στο μουνί δεν με ενδιαγέρει και ιδιαίτερα καταλαβαίνεις τι εννοώ. όσο για γκόμενα με το άγχος του πανεπιστημίου, τη γκρίνια μητέρας και το πρίξιμο από τη γιαγιά το μόνο πράγμα που μου λείπει για να κλατάρω είναι περισσότερη γκρίνια από την γκόμενα οπότε δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το ξύρισμα εκεί κάτω.
Κατάλαβες τι εννοώ και γιατί το λέω.
Είναι λογικό οι τύποι που επιδίδονται κυρίως σε ιερόδουλες να μη βλέπουν μεγάλη διαφορά.οκ... αφού έχεις τους λόγους σου, μαζί σου...
εγώ έχω πολλά χρόνια να βγω με γκόμενα ή πουτάνα αξύριστος οπότε δεν μπορώ να έρθω στη θέση σου...
απλά επειδή κάποτε ήμουν και εγώ έτσι... το μόνο που θυμάμαι είναι τη διαφορά της πίπας... και εννοώ την ευχαρίστηση...
είχα μια πιτσιρίκα τότε... και απλά μου έκανε στην αρχή μηχανική πίπα... (τον έβαζε στο στόμα όπως λες εσύ)... με τα πολλά δεν άντεξε φαίνεται η κοπέλα και μου πρότεινε να ξυριστώ για αλλαγή όπως έλεγε στην αρχή σαν δικαιολογία... εε.... η πρώτη πίπα που μου έκανε σαν ξυρισμένος θα μου μείνει αξέχαστη... τι ρούφιγμα αρχίδια, τι μαεστρία... ότι και να πω λίγο είναι!!!... από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξαναβγήκα με τρίχες... και όταν λέω τρίχες... δεν εννοώ πάντα ότι ήμουν γουλί... το κάνω μερικές φορές για αλλαγή... αλλά αρχίδια και πούτσα στάνταρ τα ξυρίζω...
Είναι λογικό οι τύποι που επιδίδονται κυρίως σε ιερόδουλες να μη βλέπουν μεγάλη διαφορά.
Οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες.
Σε περιπτώσεις βεβαίως επισταμένου ξεσκίσματος με γκόμενα η αίσθηση του γυμνού δέρματος (πέραν της πίπας) είναι ασύγκριτη.
Το τρίψιμο των γυμνών αρχιδιών στο δέρμα το γυμνό του αιδοίου όπως και γενικά η απολυτη γυμνή επαφή κατά τη διάρκεια όλων των πιθανών στάσεων έχει ασύγκριτη ηδονή.
Οποιος δεν έχει δοκιμάσει τη διαφορά ή δεν έχει κάνει "όργια" στο κρεββάτι και με και χωρίς ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ να καταλάβει τη διαφορά.
για γυναίκα αυτές τις ημέρες παίζει και ξυρισματάκι χριστουγεννιάτικο δένδρο,
την φωτό την βρήκα εδώ μέσα.