Διαγραμμένο μέλος 236804
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2023
- Like
- 491
- Πόντοι
- 20
Ας ξεκινησουμε ρε παιδια τοσες εχουμε με nudes
Να ξεκινήσουμε από τα βασικα. Έχουνε μεινει καθόλου γυναίκες στα Τρίκαλα? Η έχουν πάει όλες στην Αθήνα προς αναζήτηση χορηγών και μεγάλης ζωής?
Και οδό αριθμό τύπε όχι μόνο πόλη..
Ρε πάτε καλά;;;
Μικρε επειδή είσαι νέος στο site σου υπενθυμίζω ότι τα greeklish απαγορεύονται. Επίσης ξεκίνησες ένα νημα και περιμένεις άλλους να βάλουν φωτογραφίες! Μας δουλευεις ή περιμένεις με αυτόν τον τρόπο να μας ψαρεψεις και να σου βρουμε εμείς φωτογραφίες μήπως και δεις καμία συγχωριανη σου;;!!otan dw trikalinous na vazoun ksekinaw exw polu uliko
Αν καποιος εχει ας μου στειλει τελεγκραμ φιλε να δει αν εχω υλικο η οχι !!! η στειλε μ εσυ πες μ περιοχη σ να σου δωσω καμια απο εκειΜικρε επειδή είσαι νέος στο site σου υπενθυμίζω ότι τα greeklish απαγορεύονται. Επίσης ξεκίνησες ένα νημα και περιμένεις άλλους να βάλουν φωτογραφίες! Μας δουλευεις ή περιμένεις με αυτόν τον τρόπο να μας ψαρεψεις και να σου βρουμε εμείς φωτογραφίες μήπως και δεις καμία συγχωριανη σου;;!!
Εσυ ξεκινάς το νημα, εσυ γεμίζεις με φωτογραφίες. Τεσπα... Αντε καληνύχτα.
αδερφε 27 αλλα αμα θες στειλε μ να σου δωσω τελε ! δεν θελω να μ στειλεις εσυ φωτο θα σ στειλω εγωΘα σου έλεγα τι θα πάρεις, πόσο είσαι 15? Μπήκες πρόβατο να το παίξεις έξυπνος στους λύκους!
πρώτη σχέση στα 27 δλδ κ μπήκες να την ανεβάσεις στο bou, καλά θα πάει αυτό!αδερφε 27 αλλα αμα θες στειλε μ να σου δωσω τελε ! δεν θελω να μ στειλεις εσυ φωτο θα σ στειλω εγω
Άμα ήταν καλή η γκόμενα δεν χρειάζεται να καταλάβεις τι λένε, μιλάνε τα μάτιαΚάποτε βρέθηκα σε παρέα, ένας τύπος από τα Τρίκαλα, η γκόμενά του, φοιτήτρια (από Τρίκαλα) κι ένας ξάδερφός του, φίλος μου. Αυτοί μιλούσαν, εγώ δεν καταλάβαινα ΤΊΠΟΤΑ!!!