curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Φαντάζομαι οι συνεδρίες εξαρτώνται και από το πόση τρίχα έχει ο καθένας.Θα παρω μερικές τιμές και θα κινηθώ προς τα εκεί λογικά.
Και από το χρώμα του δέρματος και της τρίχας.Φαντάζομαι οι συνεδρίες εξαρτώνται και από το πόση τρίχα έχει ο καθένας.Θα παρω μερικές τιμές και θα κινηθώ προς τα εκεί λογικά.
Για σασ παιδια σημερα ξυρισα την περιοχη του πεουσ μου δλδ την ευαισθητη περιοχη μου με ξυραφακι προσωπου και αφρο ξυρισματοσ προσωπο για πρωτη μου φορα υπαρχει καποιοσ κυνδινοσ μολυνσησ η φαγουρασ μετα απο ποσο καιρο θα ξαναβγουν οι τριχεσ υπαρχει περιπτωση να μην ξαναβγουν ποτε?
Για να σου κανουν λεηζερ, τις ξυριζουν πρωτα και μετα ξεκινουν τη θεραπεια ή οπως ειναι τις βαρανε με λεηζερ?Καλημέρα,
Είχα το ιδιο πρόβλημα στη πλάτη (αρκούδα) και με laser αλεξανδριτη μειώθηκαν παρα πολύ. Εχουν τα δερματολογικά ιατρεία... Μην μπλέξετε με με άλλο laser εκτος από Αλεξανδριτη γιατι δεν θα εχει αποτέλεσμα και με το κερι θα γεμισετε σπυρια...
Για να σου κανουν λεηζερ, τις ξυριζουν πρωτα και μετα ξεκινουν τη θεραπεια ή οπως ειναι τις βαρανε με λεηζερ?
Σε ποια περιοχη εχει 150? Στ δικια μου χρεωνουν τις 5 300ευρωΤο laser που εχει τα καλύτερα αποτελέσματα ειναι Αλεξανδρίτη. Πλέον υπάρχει ανταγωνισμός και υπάρχουν προσφορες πακέτων οπου για 5 συνεδρίες οι τιμές κυμαίνονται απο 150 εως 400€ ανάλογα την περιοχή.Όσο πιο άγρια και μάυρη είναι η τρίχα (και λευκό δέρμα) τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχει.
Σε ποια περιοχη εχει 150? Στ δικια μου χρεωνουν τις 5 300ευρω
μάγκες το laser στην πλάτη πονάει?
Ξέρει να προτείνει κάνεις κέντρο αισθητικής η αισθητικό που να αναλαμβάνει αποτρίχωση με κερί σε άντρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και πέριξ αυτής; Μη με παραπέμψετε να ψάξω στο Google γιατί σε όσα έχω καλεσει μόλις ακούνε άντρα και brazilian, κλείνουν το τηλεφωνο
μάγκες το laser στην πλάτη πονάει?
Ξέρει να προτείνει κάνεις κέντρο αισθητικής η αισθητικό που να αναλαμβάνει αποτρίχωση με κερί σε άντρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και πέριξ αυτής; Μη με παραπέμψετε να ψάξω στο Google γιατί σε όσα έχω καλεσει μόλις ακούνε άντρα και brazilian, κλείνουν το τηλεφωνο
Δε θα σου το πρότεινα... Τη δοκίμασα λίγο στο στήθος και τα μπράτσα και ένιωθα κάψιμο παρόμοιο με αυτό του laser για κάμποσες μέρες... Εννοείται ότι μετά την πέταξα, άλλωστε το αναγράφει και η συσκευασία πως δεν ενδείκνυται για ευαίσθητες περιοχές.Παιδιά θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει από προσωπική εμπειρία αν η κρεμα ξυρισ ματος τύπου.... veet for men, αν κάνει για τα γεννητικά όργανα. Επιτρέπεται ή δεν ενδείκνυται για εκείνη την περιοχη;Αλλιώς πως μπορώ να πάρω τις τρίχες εκτός από αφρό και ξυραφι;