Άγγελος angel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 62.023
- Πόντοι
- 11.956
Μα κι αυτοί...ντροπή τους!! τι ζήτησες...ταξίδι στη Νεα Υόρκη?Εγω δεν έχω χωριόκαι ζηλεύω αυτους που έχουν και πάνε..είχα ζητήσει οταν ημουν 7χρ στους δικούς μου να μου πάρουν ενα(χωριό)αλλά ακόμα το περιμένω
![]()
Επιτέλους τ ονειρο μου θα γίνει πραγματικότητα..πάω να παραγγείλω και μια στολή καραγκούνας να μπω στο κλίμα!Μα κι αυτοί...ντροπή τους!! τι ζήτησες...ταξίδι στη Νεα Υόρκη?
Ένα παλιοχωριό ζητησες!
Έλα κορίτσι μου...θα σου δώκω (πουλήσω) έγω ένα...
Για την τιμή...μην ανησυχεις, θα τα βρούμε!!![]()
εεεεε....δεν εχω χωριό στην Ηπειρωτική Ελλάδα....συγνώμη!Επιτέλους τ ονειρο μου θα γίνει πραγματικότητα..πάω να παραγγείλω και μια στολή καραγκούνας να μπω στο κλίμα!![]()
Απο χωριά μονο της αγγλιας μ αρεσουν.Εγω δεν έχω χωριόκαι ζηλεύω αυτους που έχουν και πάνε..είχα ζητήσει οταν ημουν 7χρ στους δικούς μου να μου πάρουν ενα(χωριό)αλλά ακόμα το περιμένω
![]()
Απο χωριά μονο της αγγλιας μ αρεσουν.
Εχει κοκορετσι dubai να παω;Snowshill
Bibury
Lacock
Το ένα πιο όμορφο απ τ αλλο!
Μπορει καποιος υπευθυνα και με το χερι στην καρδια να μου πεις πως φτιαχνονται αυτα;
οταν δεν εχεις το φτιαχνεις ..και εγω δεν ειχα και αποφασισα να αγορασω σπιτι στο Λουτρακι και ετσι ειχα πλεον χωριο να πηγαινω το πασχα.βεβαια το χοντρινα καπως αφου το 1997 αποφασισα να μετακομισω μονιμα αφου και δουλεια θα ειχα και τη θαλασσα 4 στενα απο το σπιτι μου ,με χαρα να σε φιλοξενησω α χα χα χα καλο ε.. να κανω καμακι σαν Ελλην καγκουρας σε μια τοσο εμπειρη γυναικα lolΕγω δεν έχω χωριόκαι ζηλεύω αυτους που έχουν και πάνε..είχα ζητήσει οταν ημουν 7χρ στους δικούς μου να μου πάρουν ενα(χωριό)αλλά ακόμα το περιμένω
![]()