Νέα

Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
2VOcsQh.jpg

• Like
Αντιδράσεις: sodoff
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είμαι γκρικ
και είμαι περήφανος όταν γραφω χωρις την ανουσια πλεον ορθογραφια με γκρικλις στο λατινικο αλφαβητο των αρχαιων κυμαιων της ευβοιας, αντι σε παραλλαγη του αττικου με τοννους κλπ που βαλανε για να μαθουνε την σωστη προφορα στους αλλογλωσσους στα ελληνιστικα χρονια.

δυστυχως ο διαχειριστης του σαητ εχει εμμονη με το συγχρονο ελληνικο αλφαβητο. δηλαδή την μορφη επαναλαμβάνω που πηρε το αττικο αλφαβητο στα ελληνιστικα χρονια.

αναποφευκτα θα αλλαξει στις επομενες γενιες αυτό, όπως δεν γραφουμε με το δωρικο εμεις οι μακεδονες γιατι επρεπε να συνενοηθουμε με τους περισσοτερους που ειχαν με το εμποριο δεχτει το αττικο.

φανταζεσαι κολλημένους σπαρτιάτες και μακεδονες να λενε δεν γραφουμε με το αττικο, επειδή τους νικήσαμε τους αθηναιους γιατι να παρουμε την γραφη τους???

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
είμαι γκρικ
και είμαι περήφανος όταν γραφω χωρις την ανουσια πλεον ορθογραφια με γκρικλις στο λατινικο αλφαβητο των αρχαιων κυμαιων της ευβοιας, αντι σε παραλλαγη του αττικου με τοννους κλπ που βαλανε για να μαθουνε την σωστη προφορα στους αλλογλωσσους στα ελληνιστικα χρονια.

δυστυχως ο διαχειριστης του σαητ εχει εμμονη με το συγχρονο ελληνικο αλφαβητο. δηλαδή την μορφη επαναλαμβάνω που πηρε το αττικο αλφαβητο στα ελληνιστικα χρονια.

αναποφευκτα θα αλλαξει στις επομενες γενιες αυτό, όπως δεν γραφουμε με το δωρικο εμεις οι μακεδονες γιατι επρεπε να συνενοηθουμε με τους περισσοτερους που ειχαν με το εμποριο δεχτει το αττικο.

φανταζεσαι κολλημένους σπαρτιάτες και μακεδονες να λενε δεν γραφουμε με το αττικο, επειδή τους νικήσαμε τους αθηναιους γιατι να παρουμε την γραφη τους???

Μακάρι να συνενωθούμε όλοι, αλλά όχι με τα αγγλικά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο μπουστης θεε μου? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο πουστης εισαι θεεε μου

σε κάθε θεμα
ειτε για αθλητικα
ειτε για πολιτικη
ειτε για γκομενες

πετας την μαλακια σου και νομιζεις ότι κανεις χιουμορ,