Η φωτεινή ένδειξη της μηχανής σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μηχανικό σύστημα του αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί να διαγνωστεί μόνο από ειδικό εξοπλισμό. Με την ένδειξη αυτή αναμμένη μπορείτε να οδηγήσετε το αυτοκίνητο αλλά θα πρέπει να επισκεφτείτε το συνεργείο σας το συντομότερο δυνατό.
Μπορει να μην ειναι και τιποτα τυπε black adder αλλα μπορει να ειναι και καποιο χοντρο προβλημα οποτε κατευθειαν αυριο πανε να το ελεγξουν οπως εγραψε αναλυτικα για το θεμα αυτο ο τυπος lefteris στο προηγουμενο post.Εμενα καποιες φορες στο αμαξι αναβει η μαλακια για καποιες ωρες τουλαχιστον μια φορα τον χειμωνα αλλα μετα απο ελεγχο στην αντιπροσωπια η διαγνωση ειναι λαθος συναγερμος σε καποιον αισθητηρα ισως απο το κρυο και τιποτα παραπανω αλλα και παλι καθε φορα που ισως το εμφανισει κατευθειαν παω για ελεγχο.
Την ενδειξη την ειχα κ εγω για πολυ καιρο.
Δεν την εδινα σημασια γιατι το αμαξι δουλευε σωστα.
Καποια στιγμη ειχε προβλημα στο ρελαντι πριν κανα διμηνο
Το πηγα συνεργειο
Αλλαγη αισθητηρα.
20€ ο καινουργιος + 20€ ο μαστορας
Καταλυτης ,μαλλον απο καπου θα εβαλες κακης ποιοτητας βενζινη τουλαχιστον εμενα αυτο ηταν και πηγα να το σβησουν, αλλα για να το εβαλες στο συγκεκριμενο θεμα να υποθεσω θα περιμενουμε και αναλογη απαντηση ? :S
Να βάλω και Εγώ το λιθαράκι μου.
Κατ'αρχας δεν ακους κανέναν μας και το πας στο μηχανικό σου.Λοιπον με καλυψαν οι 2 φιλοι πιο πανω.Ίσως είναι κάτι στην βενζίνη λόγω κακής ποιότητας. Μπορεί να σου πει να βάλεις ένα καθαριστικό βενζίνης.που και που να βάζεις 100αρα βενζίνη φίλε.Τελος Ίσως είναι κάποιος αισθητήρας (π.χ εκκεντροφορου)που το κοστος ειναι αναλογα την βλαβη.τελος Ίσως απλά είναι κάποια αφαλεια. Κόστος μικρο. Θέλουμε ενημέρωση όταν πας πμως