kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.909
- Πόντοι
- 6.256
ναι ηταν στο Πουκετ με αλλες δυο και τραβαγανε φωτογραφιες και βιντεο ,και ολο λαθος και ξανα και ξανα ,και αρχισα να τους λεω πως να το κανουνε καλυτερα και πως εχω δικο μου κλαμπ στην εΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Μπας και γαμησω ,αλλα δεν γαμγησα μη λεμε και ψεμματα.Τελικα ηρθε και ενας τυπος Ευρωπαιος ηταν και το δουλευαν μαζι σαν only fun κατι ,μου εδωσε το instagramm της και ενα αλλο κατι με asians beaydys, σαχλαμαρες και τα βυζια σιλικονι ηταν το παινευιονταν κι ολας λιγο χαζη ηταν ,αλλα ειχε καβλα το μικροΤην ξερεις;
Ξύπνησαν ολες με το onlyfans και αερογαμιούνται.ναι ηταν στο Πουκετ με αλλες δυο και τραβαγανε φωτογραφιες και βιντεο ,και ολο λαθος και ξανα και ξανα ,και αρχισα να τους λεω πως να το κανουνε καλυτερα και πως εχω δικο μου κλαμπ στην εΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Μπας και γαμησω ,αλλα δεν γαμγησα μη λεμε και ψεμματα.Τελικα ηρθε και ενας τυπος Ευρωπαιος ηταν και το δουλευαν μαζι σαν only fun κατι ,μου εδωσε το instagramm της και ενα αλλο κατι με asians beaydys, σαχλαμαρες και τα βυζια σιλικονι ηταν το παινευιονταν κι ολας λιγο χαζη ηταν ,αλλα ειχε καβλα το μικρο
Με τόσο πρόβατο που εχω φάει έπρεπε να τον σέρνω ...Χα χα χα χα χα ...