kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.022
- Πόντοι
- 6.256
Θα επισημάνω την άβολη αλήθεια. Αν υπάρχει ο θεός της Βίβλου, η Κα Λιάνη θα πάει Σούμπιτη στην Κόλαση, αφού διέπραξε Μοιχεία και διέλυσε Γάμο. Άσχετα αν τον παντρεύτηκε στη συνέχεια, το γεγονός της πράξης της παραμένει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σχετικο ειναι αυτο-ενας μπαρμπας μου ειχει καποτε αυτο που θεωρουμε εμεις οι αντρες πουτανια στις γυναικες ειναι η κανονικοτητα για αυτες - ατιμες ατιμες τι να πειςΘα επισημάνω την άβολη αλήθεια. Αν υπάρχει ο θεός της Βίβλου, η Κα Λιάνη θα πάει Σούμπιτη στην Κόλαση, αφού διέπραξε Μοιχεία και διέλυσε Γάμο. Άσχετα αν τον παντρεύτηκε στη συνέχεια, το γεγονός της πράξης της παραμένει
τι αναγκάζονται να υπομείνουν οι άνθρωποι για να γαμίσουνΠω πω μαλάκα μου, τελικά παντού ίδιες είναι, μην αδικούμε μόνο τις ντόπιες ! ένα τόσο δα παράδειγμα ....
δεν ξέρω τι είπε ο μπάρμπας σου, ξέρω τι γράφει η Βίβλος στις 10 εντολές και τι επισήμανε ο Παυλάρας στις επιστολές τουσχετικο ειναι αυτο-ενας μπαρμπας μου ειχει καποτε αυτο που θεωρουμε εμεις οι αντρες πουτανια στις γυναικες ειναι η κανονικοτητα για αυτες - ατιμες ατιμες τι να πεις
Βασικά εγώ δεν πιστεύω τώρα τι κάνουν οι άλλοι δεν με νοιάζει για μένα πέθανε ο άνθρωπος τέλος σκοτεινιά - τώρα ο καθένας με τίς φαντασιώσεις και οι θρησκόληπτοι με τις δικές τουςδεν ξέρω τι είπε ο μπάρμπας σου, ξέρω τι γράφει η Βίβλος στις 10 εντολές και τι επισήμανε ο Παυλάρας στις επιστολές του