Νέα

Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.294
Πόντοι
4.656
gramma.jpg

kob101010

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
19.291
Πόντοι
2.256
Ο ζωολογικός κήπος της Νέας Υόρκης έχει αναλάβει τη φροντίδα του τελευταίου ζεύγους πιθήκων που κινδυνεύουν από εξαφάνιση. Σκοπός τους είναι η διαιώνιση του είδους. Δυστυχώς ένα πρωινό διαπιστώνουν ότι ψόφησε ο αρσενικός. Μετά από πολύωρες συσκέψεις, και με πιθανό τον κίνδυνο να εκτεθούν ανεπανόρθωτα στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, η υπεύθυνοι του κήπου καταλήγουν ότι η μόνη λύση είναι, ένας άντρας να γονιμοποιήσει την πιθηκίνα...αυτό άλλωστε γνωρίζουν ότι είναι δυνατόν γενετικά. Σαν ο καταλληλότερος επιλέγεται ο Γιωρίκας, ο φύλακας του κήπου. Ο διευθυντής τον καλεί άμεσα και του εξηγεί την κατάσταση.
- "Μην έχεις ηθικούς ενδοιασμούς" του λέει, "ότι γίνει θα είναι για το καλό της πανίδας και φυσικά θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια".
Και για να παρακάμψει τις τελευταίες αντιρρήσεις του Γιωρίκα, γράφει σε ένα χαρτί, '10.000$' και του το δίνει κλείνοντας συνωμοτικά το μάτι.
Ο Γιωρίκας ζητάει λίγο χρόνο να σκεφτεί την πρόταση και υπόσχεται να απαντήσει το επόμενο πρωί.
Πράγματι το επόμενο πρωί πάει στο γραφείο του διευθυντή και λέει αποφασιστικά:
- "Θα δεχτώ να το κάνω, ΑΛΛΑ με τρεις όρους!!"
Μη έχοντας εναλλακτική λύση ο διευθυντής του λέει:
- "Σε ακούω.."
- "Αν γεννηθεί αγόρι, θα το πούμε Θόδωρον,,, το έχω τάξει στον πατέρα μου..."
Κρατώντας με δυσκολία τα γέλια του ο διευθυντής του λέει:
- "Ο δεύτερος όρος??"
- " Μπαίνω στο κλουβί, κάνω ότι κάνω και φεύγω,,, αγκαλιές φιλιά και τέτοιες μλκς, κομμένες.."
Από τα μάτια του διευθυντή τρέχουν δάκρυα.
- "Και ο τελευταίος όρος???..."
- "Επειδή έχω κάτι ζόρια τελευταία,,, τα 10 χιλιάρικα θα σας τα δώσω ως το τέλος της χρονιάς!!!!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom