Νέα

Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
get

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.292
Πόντοι
3.656
Θέλει αρετή και Αρχιδια ο πρωταθλητισμός …
4197217C-FD79-408C-8F3B-F89072ADFBC3.jpeg
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Είμαι ένας μετριότατος αθλητής (462 στην Παγκόσμια Κατάταξη). Ακόμα κι αν ξεσκιστώ στα αναβολικά, εκτός του ότι θα κινδυνέψω να πάω στον αγύριστο ακόμα κι αν δεν με πιάσουν, πόσο θα ανέβω; τι να κάνω για να πρωταγωνιστήσω;
ΛΥΣΗ: Εκμεταλλεύομαι τη συμμαχία Φεμινιστριών, ΛΟΑΤΚΙ, Αριστερών, Δικαιωματιστών και δηλώνω ότι νιώθω γυναίκα φυλακισμένη σε αντρικό σώμα. Στη συνέχεια ξεσκίζω τις βιολογικές γυναίκες, κι όποιος τολμήσει να έχει αντιρρήσεις τον κατηγορώ για Τρανσφοβία. Τέλος της υπόθεσης

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.970
Πόντοι
1.756
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Είμαι ένας μετριότατος αθλητής (462 στην Παγκόσμια Κατάταξη). Ακόμα κι αν ξεσκιστώ στα αναβολικά, εκτός του ότι θα κινδυνέψω να πάω στον αγύριστο ακόμα κι αν δεν με πιάσουν, πόσο θα ανέβω; τι να κάνω για να πρωταγωνιστήσω;
ΛΥΣΗ: Εκμεταλλεύομαι τη συμμαχία Φεμινιστριών, ΛΟΑΤΚΙ, Αριστερών, Δικαιωματιστών και δηλώνω ότι νιώθω γυναίκα φυλακισμένη σε αντρικό σώμα. Στη συνέχεια ξεσκίζω τις βιολογικές γυναίκες, κι όποιος τολμήσει να έχει αντιρρήσεις τον κατηγορώ για Τρανσφοβία. Τέλος της υπόθεσης
Ωραιος.... θα δηλωσω κ εγω οτι νοιωθω γυναικα...να γραφτω στο γυναικειο μποξ....να σπασω τα μουτρα σε καμια 10αρια γυναικες κ να γινω πρωταθλητης να κονομησω κ φραγκα....παλιομαλακες ολοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom