Νέα

Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kob101010

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
19.295
Πόντοι
2.256
γυριζει απο μπαρ σε μπαρ.jpg

Άγγελος angel

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
54.485
Πόντοι
11.956
Ο οπαδισμος δεν εχει θεση στο νημα φιλος.... Για κλαματα ειναι ο αθλητισμος στη χωρα μας...
Αγαπητέ, το νήμα έχει σαφώς χιουμοριστικά χαρακτηριστικά, αλλά συνάμα και σχολιαστικά που καυτηριάζουν όλες τις πλευρές της κοινωνίας. Είναι αλήθεια ότι και ο ελληνικός αθλητισμός (και ιδιαίτερα ο πρωταθλητισμός) δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από τα επί δεκαετίες κακώς κείμενα που ταλανίζουν τη χώρα. Το σχόλιο μου δεν είναι οπαδικό και μακριά από εμένα οποιασδήποτε μορφής φανατισμού. Είμαι λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και λόγω ηλικίας έχω ζήσει όμορφες στιγμές της ελληνικής καλαθοσφαίρισης ανεξαρτήτως ομαδικών συμπαθειών. Έχω πανηγυρίσει νίκες και της εθνικής ομάδας και όλων των ελληνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις. Τον χουλιγκανισμό, τον φανατισμό και την «ποδοσφαιροποίηση» του μπάσκετ (κυρίως) , του βόλεϊ , του πόλο κλπ τον μετέφεραν οι ισχυροί οικονομικά παράγοντες που άπλωσαν τα πλοκάμια τους σε χώρους πέρα των ποδοσφαιρικών. Οπαδός δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου ούτε στα πολιτικά πόσο δε μάλλον στα αθλητικά δρώμενα. Ο οπαδισμός δεν έχει θέση στη ζωή των υγειώς σκεπτόμενων δημοκρατικών πολιτών. Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο σκέψης πολλών μεγαλοπαραγόντων του αθλητισμού και για τούτο τον λόγο θέλω να σε πληροφορήσω για κάτι που κι εσύ ο ίδιος το ξέρεις : Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εδώ και πολλά χρόνια διδάσκουν ήθος σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που διδάσκει (!) οπαδισμό και φανατισμό προσπαθώντας να χτίσουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσον αφορά την Ευρώπη τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο αιωνίων τα λένε όλα. Η εντελώς διαφορετική εικόνα στην Ελλάδα φανερώνει ότι κάποιο χέρι με κάποιον τρόπο διαμορφώνει μιαν άλλη πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε άριστα τα πώς και τα γιατί. Για να κλείσω το μακροσκελές σχόλιο μου, εύχομαι όλες οι ελληνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα και ιδιαίτερα οι εθνικές ομάδες να έχουν επιτυχίες και κατακτήσεις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες και όλοι εμείς να καταλάβουμε -επιτέλους- ότι ο αθλητισμός δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ‘’πόλεμος’’.

Και επειδή αναφέρθηκες σε οπαδισμό, είμαι οπαδός μόνο τέτοιων εικόνων (από τον φετινό τελικό στο Ηράκλειο στις20 Φεβρουαρίου).
αθλητισμός=χαρά.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom