Νέα

Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (10 μέλη και 28 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
:grin:

Συνημμένα

• 110_n.jpg
    110_n.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 49

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
:P :(
O Πέτρος ήταν ένας Έλληνας μετανάστης που είχε δουλέψει όλη τη ζωή του, ότι έβγαζε το έκανε κομπόδεμα & ήταν ένας μεγάλος τσιγκούνης όσον αφορούσε τα χρήματά του . Λίγο πριν πεθάνει λέει στη γυναίκα του :
- Κούλα όταν πεθάνω θέλω να μαζέψεις όλα τα λεφτά μου και να τα βάλεις μέσα στην κάσα μαζί μου. Θέλω να τάχω μαζί μου στην άλλη ζωή που θα πάω . . . .
- Καλά Πέτρο μου του λέει η γυναίκα του.
Αυτός την έβαλε να του ορκιστεί ότι θα το έκανε. Κάποια στιγμή, ο Πέτρος πεθαίνει. Στην κηδεία, όπως ήταν η Κούλα δίπλα στο φέρετρο, ντυμένη μέσα στα μαύρα, αρχίζει να χτυπιέται και να φωνάζει :
- Μα γιατί μ’ άφησες Πέτρο μου κι έφυγες ; και τώρα τι θα γίνω ‘γω Πέτρο μου που θάμαι μόνη μου ; Μα καλά το σκέφθηκες Πέτρο μου τι θα κάνω εγώ τώρα ;
Ακριβώς δίπλα της , καθόταν η κολλητή της Κούλας, η Τασία :
- Καλά Κούλα μου κάνε κουράγιο. Ο Πέτρος έφυγε και ξεκουράστηκε . . .
Η τελετή τελειώνει κι ο παπάς λέει στους νεκροθάφτες να κλείσουν το φέρετρο. Οπότε πετάγεται η Κούλα :
- Μια στιγμή ! Περιμένετε ! ! !
Και βγάζει από την τσάντα της ένα χαρτί μέσα σ’ ένα φάκελο και το χώνει μέσα στο φέρετρο. Οι νεκροθάφτες κλείνουν μετά το φέρετρο και αρχίζουν να το κατεβάζουν στον τάφο. Σκύβει η Τασία και λέει χαμηλόφωνα στην Κούλα :
- Μωρή βλαμμένη δε νομίζω να έβαλες όλα του τα λεφτά μέσα στο φέρετρο μαζί του . . .
- Α ! Τασία μου, εγώ είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και ποτέ δεν σκέφτηκα να αθετήσω το λόγο μου ! Του το υποσχέθηκα ότι όλα του τα λεφτά θα ήταν μέσα στην κάσα του όταν θα πεθάνει !
- Δηλαδή βρε βούρλο μου λες ότι έβαλες όλα τα λεφτά του στην κάσα ; ; ;
- Φυσικά και το έκανα, απαντά η Κούλα ! Τα μάζεψα όλα μαζί, τα έβαλα στο λογαριασμό μου στην Τράπεζα και του έκοψα μια επιταγή , και του την έβαλα στην κάσα. Τώρα αν μπορεί εκεί που θα βρίσκεται να την εξαργυρώσει, με γεια του με χαρά του ! Θα μπορεί και να τα ξοδέψει αν θέλει . . . . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom