enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κι εμείς αναμένουμε!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ
μου λέχθηκε ότι από την άλλη παρασκευή (αρχές δεκέμβρη) το Εφέσου 11 θα έχει νέα τρανσάκια
αναμένω κριτικές + πληροφορίες σύντροφοι
Κι εμείς αναμένουμε!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ
μου λέχθηκε ότι από την άλλη παρασκευή (αρχές δεκέμβρη) το Εφέσου 11 θα έχει νέα τρανσάκια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ
Συναγωνιστα...πηγαινε κι αν δεις καμια σωληνα φ20 να προεξεχει απο το στρινγκακι της εκδιδωμενης βγαλε τα εργαλεια σου να αρχισουν τα μαστωρεματα αλλιως κανε την μεταβολη του τσολια και γινε λουης.!!!!ρε μάγκες στο Εφέσου είναι με υδραυλικά η χωρίς?
Παιδιά καλησπέρα μία ερώτηση,η Άντζελα από Φυλής 104 είναι εγχειρισμένη τρανσέξουαλ;
Είναι εγχειρησμένη, παλία (εποχή 2005-6) δούλευε Αλκυβιάδου (εκεί που δούλευευε και η Εύα πριν αλλάξει φύλο και αυτή) και Μητυλήνης... λεγόταν Δήμητρα.
Παιδιά καλησπέρα μία ερώτηση,η Άντζελα από Φυλής 104 είναι εγχειρισμένη τρανσέξουαλ;
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ
εγω παντος 2 φορες πηγα μονο ενχειρισμενες εχει αν αλαξουν τα πραγματα συγουρα τηα μαθουμαι
ε ξαδερφε και σε στριμωξει καμμια "μη εγχειρισμενη" να δω τι θα κανεις μετα ? ε?
θρασος θελει ξαδερφε
στο πμ επεσα μεσα?
πως γυνεται να μην εχεις εμπειριες κ ν εισαι σ ενα τετιο said μπωρει να με βωιθησει καπιος
φορουμSaid τι εννοείς; Αν έχει ειπωθεί κάτι;
Said τι εννοείς; Αν έχει ειπωθεί κάτι;
α για σου....site εννοει ο σκατιαρης
α για σου....