Νέα

Τραβεστί/Transexual/CD σε μπουρδέλα/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cube
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
είναι εγχειρισμένη εδώ και πολλά χρόνια

Παιδιά καλησπέρα μία ερώτηση,η Άντζελα από Φυλής 104 είναι εγχειρισμένη τρανσέξουαλ;  Hmmm....

ναι ειναι εγω το εγραψα λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα γιατι πεφτανε μπινελικια σε διπλανο θρεντ. το ειπα πιο μετα.οπως λεει ο βασιλης ειναι. καλη χρονια βασιλη

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καμία σχέση η Αντζελα με την Δήμητρα της Μυτιλήνης. Ούτε καν μοιάζουνε. Η Δήμητρα μετά την Μυτιλήνης πήγε στην Δεληγιώργη 30. Όταν δούλευε η Εύα στο Αλκιβιάδου 16 Γ ήταν μαζί με την Χαρά. Την Άντζελα δεν την είχα συναντήσει στο συγκεκριμένο.

Είναι εγχειρησμένη, παλία (εποχή 2005-6) δούλευε Αλκυβιάδου (εκεί που δούλευευε και η Εύα πριν αλλάξει φύλο και αυτή) και Μητυλήνης... λεγόταν Δήμητρα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

ουπς, καλή χρονιά Μιχάλη με υγεία

ναι ειναι εγω το εγραψα λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα γιατι πεφτανε μπινελικια σε διπλανο θρεντ. το ειπα πιο μετα.οπως λεει ο βασιλης ειναι. καλη χρονια βασιλη

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
καμία σχέση η Αντζελα με την Δήμητρα της Μυτιλήνης. Ούτε καν μοιάζουνε. Η Δήμητρα μετά την Μυτιλήνης πήγε στην Δεληγιώργη 30. Όταν δούλευε η Εύα στο Αλκιβιάδου 16 Γ ήταν μαζί με την Χαρά. Την Άντζελα δεν την είχα συναντήσει στο συγκεκριμένο.
Γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται η Χαρά από Μυτιλήνης?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
τι γινεται με τα γνωστα σπυτακια ρε παιδια?????δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα κ ουτε 1 ανανεωση τοσο καιρο.....ξερουμε τηποτα???

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
είχε αφήσει το σημάδι της στην αγορά. Θυμάμαι όταν δούλευε στην πρόεδρο , το σπίτι άνοιγε 10 πμ και στις 10 και τέταρτο ήταν και τα 3 δωμάτια γεμάτα και αυτή δεν είχε έρθει ακόμα. Τα αγόρια την περίμεναν με ανοιχτές και όχι μόνο αγκάλες.

Γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται η Χαρά από Μυτιλήνης?

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Άριστη η μνήμη σου φίλε Βασίλη.Πολύ καβλιάρα milf η Χαρά,με μεγάλο σουξέ στη διαδρομή της...

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Ναι δούλεψε σην Αχαρνών και όντως αυτό που περιγράφει ο Βασίλης ισχύει (τότε δούλευε η Δήμητρα τώρα Άντζελα στη Μητυλήνης), ωστόσο λίγο πριν δούλεψε ένα φεγγάρι στη Μενάνδρου :)

είχε αφήσει το σημάδι της στην αγορά. Θυμάμαι όταν δούλευε στην πρόεδρο , το σπίτι άνοιγε 10 πμ και στις 10 και τέταρτο ήταν και τα 3 δωμάτια γεμάτα και αυτή δεν είχε έρθει ακόμα. Τα αγόρια την περίμεναν με ανοιχτές και όχι μόνο αγκάλες.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μεγάλε μου, ρίχνε πιό συχνά ματιές στο φορουμ μας με τα τραβέλια και θα γελάς περισσότερο , γιατί αυτό το αστείο αναφέρεται ετησίως 47 φορές

Παράθεση από: aigeas στις χθες στις 00:33
ειχε παρει αναβολη και τωρα παει να υπηρετησει το υπολοιπο!

Καλό, πολύ καλό!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Army John

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες εγώ πέρασα σήμερα το μεσημέρι απο την Πιπίνου και αυτό που είδα δεν περιγράφεται.... :new_shocked:
Τραγικό!!!!  :hammer:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Φυλής 99,Πιπίνου 54 και Αγκύρας 1.

Συνοπτικά για να μη ψάχνεστε.Φυλής δουλεύουν Δέσποινα-Σόφη,Πιπίνου μια χοντρή που δε βλέπεται (ούτε παίρνεται) και 2 άλλες που είναι αρκετά καλύτερες για το είδος και Αγκύρας δουλεύει η Βίκυ κάποια απογεύματα.

Όλες αυτές έχουν πούτσο (για τους παθητικούς το λέω) αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί προσωπικά είμαι ενεργητικός.Από εμφάνιση πάτε δείτε μόνοι σας αλλιώς με μήνυμα να σας κατατοπίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom