tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Δεληγιάννη 30 πήγε κανένας να δει πρόσφατα αν έφερε καμιά άλλη εκτός από Δήμητρα ?
εφέσου 11 παίζουν Βουλγάρες, πρώην ΞΒ (όπισθεν Δημαρχείου)
το ξενοδοχειο Βασιλικο είναι?
: Φιλαράκο από ότι κατάλαβα σου αρέσουν ΤΡΑΒΕΣΤΙ με το εργαλείο! ΆΓΚΥΡΑΣ 1! Είναι η ΒΙΚΥ! Σκέτη ΚΑΥΛA! Και στο ΦΥΛΗΣ 99 έχει ΤΡΑΒΕΣΤΙ! Την Δέσποινα με καλλά, προσόντα! 'Ορμα'!!!!!Γεια χαρά σε όλους τους συναγωνιστές!!!
Γνωρίζει κάποιος σε ποια μπουρδελάκια δουλεύουν τραβεστί/transexual/cd ή γενικότερα <<μεταλλαγμένα>> κορίτσια χωρείς να έχουν κάνει εγχείριση γεννητικών οργάνων (αλλαγής φύλου);
Γνωρίζω τα εξής: Πιπίνου 54, Μυτιλήνης 23Α, Αγκύρας 1 (δυστυχώς εγχειρισμένες ), Καλλιφορνά 12 (δυστυχώς εγχειρισμένες ), Φυλής 99 (δυστυχώς και εδώ εγχειρισμένες )
Για τα παραπάνω που ανέφερα, έχουν να δημοσιευτούν πολύ καιρό ενημερώσεις. Δεν γνωρίζω τι παίζει και δεν μπαίνω στον κόπο να δοκιμάσω, γιατί δεν περισσεύουν χρήματα για πέταμα. Αν υπάρχει κάποιος ανιχνευτής που έχει το θάρρος και το χρήμα να δοκιμάσει , ας βάλει καμιά ενημέρωση. Αν επίσης γνωρίζει κάποιος άλλος και κανένα άλλο μπουρδελάκι με τέτοιου είδους κορίτσια, ας μας ενημερώσει . Ευχαριστώ, προκαταβολικά!!!!!!!!!! Καλά εύχομαι σε όλους!!!!!!!!
το ξενοδοχειο Βασιλικο είναι?
ναι, τώρα έκλεισε πιά. Αν έρθεις Αθήνα πλέον οι γκαρσονιέρες νοικιάζονται με 100 ευρώ/μήνα
θελη προσοχητελευταία φορά που πήγα στην Μυτιλήνης ήταν άκυρο !
ψαξιμο θελη το κολποΓεια χαρά σε όλους τους συναγωνιστές!!!
Γνωρίζει κάποιος σε ποια μπουρδελάκια δουλεύουν τραβεστί/transexual/cd ή γενικότερα <<μεταλλαγμένα>> κορίτσια χωρείς να έχουν κάνει εγχείριση γεννητικών οργάνων (αλλαγής φύλου);
Γνωρίζω τα εξής: Πιπίνου 54, Μυτιλήνης 23Α, Αγκύρας 1 (δυστυχώς εγχειρισμένες ), Καλλιφορνά 12 (δυστυχώς εγχειρισμένες ), Φυλής 99 (δυστυχώς και εδώ εγχειρισμένες )
Για τα παραπάνω που ανέφερα, έχουν να δημοσιευτούν πολύ καιρό ενημερώσεις. Δεν γνωρίζω τι παίζει και δεν μπαίνω στον κόπο να δοκιμάσω, γιατί δεν περισσεύουν χρήματα για πέταμα. Αν υπάρχει κάποιος ανιχνευτής που έχει το θάρρος και το χρήμα να δοκιμάσει , ας βάλει καμιά ενημέρωση. Αν επίσης γνωρίζει κάποιος άλλος και κανένα άλλο μπουρδελάκι με τέτοιου είδους κορίτσια, ας μας ενημερώσει . Ευχαριστώ, προκαταβολικά!!!!!!!!!! Καλά εύχομαι σε όλους!!!!!!!!
το ξενοδοχειο Βασιλικο τι είναι?
ξενοδοχείο χάλια με τραβέλια
τώρα, εδώ και 2 μήνες κλειστό
πότε θα μας έρθεις στην αθήνα κουκλιτσα μου mayrihira ???
ξενοδοχείο χάλια με τραβέλια
τώρα, εδώ και 2 μήνες κλειστό
πότε θα μας έρθεις στην αθήνα κουκλιτσα μου mayrihira ???
ελπίζω σε κανενα δίμηνο να είμαι Αθήνα επιτέλους...
Da da da!!
Το κουκλι αυτο θα τα σπάσει και θα πάρει φωτιές ο τραβελομαχαλάς της Συγγρού!!!
Νομίζω φίλε μας παίζει, δεν θα το τιμήσουμε ποτέ αυτο το ωραίο μωρό! :'(σε περιμένουμε για να σε . . . . . τιμήσουμε !
Νομίζω φίλε μας παίζει, δεν θα το τιμήσουμε ποτέ αυτο το ωραίο μωρό! :'(