και η δικια μου γουσταρει τρελα αλλα κομπλαρη λιγο και ειναι ρισκο να παρεις καποιο τραβ. και να σου την ξενερωση το θεμα ειναι να ακυλωσουμε και να την γαμισει καλα , και εγω γουσταρω μια και εχω εμπιρεια με τραβ. και θα την τσιμπουκωνα και την δικια μου και το τραβεστι αν βρεις κατι καλο στειλε pmτο θεμα ειναι να ειναι καλο και οχι τοσο ακριβο..για αυτο ζηταω τις προτασεις σας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβεστι για Ζευγαρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
Δες αυτη την αγγελια ¨.θα την βρεις στο "Νεαρη σεξουαλικη τρανς δουλευει ενεργητικα παθητικα η ενεργοπαθητικα.Εχω πολυ καλα προσοντα πολυ ωραιο κωλαρακι ωραιο στηθος και ειμαι ατριχη γενικα ειμαι θηλυπρεπεστατη και ομορφη.Αν σας αρεσω σας περιμενω στον χωρο μου στην Καλλιθεα με εχεμυθεια σοβαροτητα και καθαριοτητα.Πηγαινω και με ζευγαρια.Δεν απαντω σε κλησεις με αποκρυψη και ......."
την ειχα ρωτηση και ηθελε 200 ευρωΔες αυτη την αγγελια ¨.θα την βρεις στο "Νεαρη σεξουαλικη τρανς δουλευει ενεργητικα παθητικα η ενεργοπαθητικα.Εχω πολυ καλα προσοντα πολυ ωραιο κωλαρακι ωραιο στηθος και ειμαι ατριχη γενικα ειμαι θηλυπρεπεστατη και ομορφη.Αν σας αρεσω σας περιμενω στον χωρο μου στην Καλλιθεα με εχεμυθεια σοβαροτητα και καθαριοτητα.Πηγαινω και με ζευγαρια.Δεν απαντω σε κλησεις με αποκρυψη και ......."
η βικυ νομιζω ηθελε μια κατοσταρα και δεν μου ειπε ωρα οποτε μια χαρα..απλα το θεμα ειναι οτι ηθελα κατι σε πιο θηλυκο..και οχι και 200 ευρω!!για μια ωρα ειναι παρα πολλα..και τις πιο πολλες φορες ειναι για πεταμα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
κοίτα φίλε, οι περισσότερες δεν πάνε με ζευγάρια γιατί πολύ απλά δεν τους σηκώνεται με γυναίκα.. όσες πάνε το τιμολογούν σαν έξτρα σέρβις (και καλά κάνουν) με αποτέλεσμα να εχουν τσιμπημένες τιμές.. όσο για το πιο θηλυκό που λες, είδα ότι κι αυτή η πιτσιρίκα τρανς () πάει και με ζευγάρια.. παρτη ενα τηλ να σου πει τιμη..η βικυ νομιζω ηθελε μια κατοσταρα και δεν μου ειπε ωρα οποτε μια χαρα..απλα το θεμα ειναι οτι ηθελα κατι σε πιο θηλυκο..και οχι και 200 ευρω!!για μια ωρα ειναι παρα πολλα..και τις πιο πολλες φορες ειναι για πεταμα
ΥΓ: στα αστερακια γραψε λαβλιστ στα αγγλικα γιατι βλεπω οτι ακομα και σαν λεξη ειναι απαγορευμενη...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Εχει και το adultclub τραβελακια που εξυπηρετούν τους μερακλήδες
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Να διορθώσω,ειδα έβγαλαν τους κλόουν που ειχαν καιρό πριν και έβαλαν κωλομπαραδες στην θεση τους,αρα μην το λαβετε υπόψιν
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ρωτησες την πιτσιρικα;μαλιστα..μηπως εχουμε ιδεα για καποια που κανει??
μου φαινεται κανει και η Νταιζη.... δεν ειναι τοσο θηλυκη... αλλά έχει φοβερή απόδοση..
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.413
- Πόντοι
- 2.356
την ειχα ρωτηση και ηθελε 200 ευρω
Μισθός ολόκληρος... Ο προσδιορισμός της τιμής βέβαια είναι σχετικός καθώς γι αυτήν μάλλον είναι και ζόρι να πάει με ζευγάρι. Πάντως 200 είναι πάρα πολλά.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
καλα μη περιμένεις για ζευγάρι να σου πει ενα 50ρικο..Μισθός ολόκληρος... Ο προσδιορισμός της τιμής βέβαια είναι σχετικός καθώς γι αυτήν μάλλον είναι και ζόρι να πάει με ζευγάρι. Πάντως 200 είναι πάρα πολλά.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
εν ειναι ν κανεισ τ γουστο σου δοστα ολα τ αλλα εινα γ ν λεμε
παρε την ελινα κοντα στην πλ αττικης παει και με ζευγαρια και μαλλον συμφερειενεργοπαθητικη να ειναι..εχετε καμια στο μυαλο σας να μου προτεινετε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 7K