You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβεστι για Ζευγαρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μαγκες καλησπερα..χωρις τρολαρισμα οποιος θελει να πει την γνωμη του για το ποια ειναι η καλυτερη για να κανει σεξ με ζευγαρι
Κ γω ψαχνω φιλε για να κανω τριο αλλα τιποτα
μονο η ελενα αλλα ζηταει μηνιατικο κ βαλε >
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
'Εχεις ρωτήσει τη Τζένη;
μαγκες καλησπερα..χωρις τρολαρισμα οποιος θελει να πει την γνωμη του για το ποια ειναι η καλυτερη για να κανει σεξ με ζευγαρι
Ass2mouthminer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σας...νεος στο site οχι στο επάγγελμα!! εχω παει με κορίτσι της ιβαννας κ την κοπέλα μου στα 300€.
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αν ψάχνεις κάτι πιο θηλυπρεπές από τη Βίκυ, τότε δε σου κάνει η Τζένη, που εξάλλου δεν έχει και στήθος. Διακρίνεται όμως για τα προσόντα της και για την ενεργή και θερμή συμμετοχή της σε ό,τι συμφωνήσετε.
οχι δν εχω ρωτησει..αξιζει??με βικυ απο αγκυρας 1 ελεγα που την εχω δοκιμασει κιολας αλλα ψαχναμε κατι σε πιο θηλυπρεπες
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε κανονισατε με την φιλη σου ποιος απο τους 2 θα τον φαει αρχικα ? Κριμα να μαλωνετε εκεινη την ευχαριστη στιγμη. :S
Τυπε κανονισατε με την φιλη σου ποιος απο τους 2 θα τον φαει αρχικα ? Κριμα να μαλωνετε εκεινη την ευχαριστη στιγμη. :S
Αν σε ενοχλει το θεμα να μην το διαβαζεις, ποσο μαλλον να απαντας ειρωνικα!
Ξεφτυλισμενε.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.413
- Πόντοι
- 2.356
το θεμα να υπαρχει καποια που αξιζει και οχι απλα να χρυσοπληρωσεις
Κοίτα να δεις. όλα είναι σχετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τη θα προκύψει από τη χημεία. Είναι πολλά. Απλά βρες μια και ρίσκαρε. Χωρίς όμως να είναι μηνιάτικο αυτό που θα σου ζητήσει.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κοίτα να δεις. όλα είναι σχετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τη θα προκύψει από τη χημεία. Είναι πολλά. Απλά βρες μια και ρίσκαρε. Χωρίς όμως να είναι μηνιάτικο αυτό που θα σου ζητήσει.
σωστος
lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Πάρε καμία από εξωτερικό που έρχονται κατά καιρούς Ελλάδα. . .
whitestone
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενεργη πανω της και παθητικη προς εσενα;ενεργοπαθητικη να ειναι..εχετε καμια στο μυαλο σας να μου προτεινετε?
Δηλαδη η φαση ειναι να τη φερμαρει "καποιος", αλλα να ειναι ταυτοχρονα και "καποια" που θα φερμαρεις εσυ . ΚΑλη φαση ως προς τον εγωισμο σου .Σου την πηδηξε αλλα την πηδηξα και γω!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλαράκο!!τα Βίτσια πληρώνονται.. έτσι είναι.. τώρα η Βίκυ είναι ιδανική.. έχει πουτσα μεγάλη, τώρα ποιόν! η ποια! θα γαμησει? δεν ξέρω.. πάντως γυναίκα δεν νομίζω.. εσένα σίγουρα.. εάν είσαι και κωλαρα! φιλικά φίλε.. απλά βοηθω την κατάσταση..
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.413
- Πόντοι
- 2.356
Πάρε καμία από εξωτερικό που έρχονται κατά καιρούς Ελλάδα. . .
Εξωτερικού θα πληρώσει πολύ ακριβά.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Φιλαράκο!!τα Βίτσια πληρώνονται.. έτσι είναι.. τώρα η Βίκυ είναι ιδανική.. έχει πουτσα μεγάλη, τώρα ποιόν! η ποια! θα γαμησει? δεν ξέρω.. πάντως γυναίκα δεν νομίζω.. εσένα σίγουρα.. εάν είσαι και κωλαρα! φιλικά φίλε.. απλά βοηθω την κατάσταση..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 7K