gymalanaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κανείς που κανει τραβελοτσαρκα στην Θεσσαλονικη, εγω δνε εχω κανει ποτε και θα ηθελα να κανω ειμαι 25.
Υπάρχει κανείς που κανει τραβελοτσαρκα στην Θεσσαλονικη, εγω δνε εχω κανει ποτε και θα ηθελα να κανω ειμαι 25.
σωστος ο γιατρος και ενημερωμενος ωραιαΦίλε Θεσσαλονίκη τραβέλια πρέπει να έχει πίσω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης. Όπως κατεβαίνεις την οδό Πολυτεχνείου (προέκταση Τσιμισκή)στο δεξί σου χέρι βλέπεις τα δικαστήρια της πόλης. Εκεί κάπου έχει ένα στενό δρομάκι που κάνουν πιάτσα. Αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου, Βίλκα και Βαρδάρης έχει καλά κομμάτια (πουτάνες), τι τα θες τα τραβέλια; Εκτός αν είναι για την πλάκα. Αυτά τα ολίγα ελπίζω να βοήθησα ;)
σωστος ο γιατρος και ενημερωμενος ωραια
ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα πριν 15αρια χρονια
1997 ισωςΤο σκηνικό το είχα συνατήσει μάλλον γύρω στο 2007 αν θυμάμαι καλά. Οπότε μάλλον δεν έχει αλλάξει τίποτα ;) Και κάτι που τώρα μου ήρθε στο μυαλό: Τραβελόπιατσα πρέπει να έχει πάλι στον δρόμο (26ης Οκτωβρίου λέγεται αν δεν απατώμαι) ο οποίος είναι στο επόμενο φανάρι μετά το ξενοδοχείο "Αστόρια" (επί της Πολυτεχνείου). Αλλά με κάποια επιφύλλαξη πάντα.
1997 ισως
και χωρις να κανω τσαρκα μπορω να δω τι υπαρχει κατω στην πιατσα...οποτε τι να γραψωΡεπορταζ by Αλ Πατσινο.....μου ελειψε......
Ελα Πατσινακο μου....γραψε :-* :-* :-* :-*
Τι βλεπουν τα ματακια σου......τα ομορφα....τα αμυγδαλωτα...τα μπλε....
2007 γιατρε οι πιατσες ηταν αλλου ;)
ο γνωστος πετρακης ειναι γιατρε2001-2002 ειχε τραβελια πισω απο το δηκαστηριο, οπως και επισης στο στενο το οποιο ειναι καθετα στην δωδεκανησου και βγενει τελος τσιμισκι, μετα το αστορια, μεσα σε αυτο το στενο που ηταν μονης κατευθηνσης και διπλης η δωδεκανησου, εκανε πιατσα ενα τραβελι με ενα πεζο. παντως μετα το 2001 ειχε σιγουρα τραβελια εκει, γιατι σταματουσαμε με το αμαξι και τα πειραζαμε, ιδιως αυτος με το πεζο, πρεπει να δουλευε μπετατζης με τετοια φωνη...
τον βλεπεις εσυ?εχει εξαφανιστει αυτος εκτος αν δε συγχρονιζομαστεο γνωστος πετρακης ειναι γιατρε
το στενο λεγεται ναυμαχιας λυμνου (το εμαθα απ τον πατσινο αυτο )
ο πετρακης λοιπον εχει και βυζια και μουσια και θα τον δεις μεσα στο πεζο με μια γρια ξανθια που οταν γελαει σου θυμιζει χαμογελο τις κολγκειτ
και αν την κανεις την δουλεια(συμφωνα με τον συντροφο φιλοξενουμενο)ειναι πολυ καλος στο στοιχημα(θα τσιμπησεις τα ματσακια σου)
πεμπτη βραδυ περασα κατα τις 11 ηταν εκειτον βλεπεις εσυ?εχει εξαφανιστει αυτος εκτος αν δε συγχρονιζομαστε
με ασημι αμαξι στημενη παντα διπλα στην Αλεκα κατεβαινοντας ομως?πεμπτη βραδυ περασα κατα τις 11 ηταν εκει
η δε γρια ειχαν πλακωσει κατι σκυλια εκει γυρο και ηταν εξω και τα μαλωνε να φυγουν
οσο για το ρεπορταζ απο το σπιτι κανεις λαθος εχουμε στον οπαπ νεο ταλεντο
ενα πραμα να σου δωσω να καταλανεις εχει φατσα σαν τον κομι ντρακουλα σε κατι διαφησεις του μαρτινι με τους κυνοδοντες απ εξω και το μαλλι φουντα
εγωΘελει κανεις να κανουμε τραβελοτσαρκα?
ο γνωστος πετρακης ειναι γιατρε
το στενο λεγεται ναυμαχιας λυμνου (το εμαθα απ τον πατσινο αυτο )
ο πετρακης λοιπον εχει και βυζια και μουσια και θα τον δεις μεσα στο πεζο με μια γρια ξανθια που οταν γελαει σου θυμιζει χαμογελο τις κολγκειτ
και αν την κανεις την δουλεια(συμφωνα με τον συντροφο φιλοξενουμενο)ειναι πολυ καλος στο στοιχημα(θα τσιμπησεις τα ματσακια σου)