giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ναι την προσεξα καλα την φωτοτο ποδι ειναι αυτο....
Ναι την προσεξα καλα την φωτοτο ποδι ειναι αυτο....
οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτητο ποδι ειναι αυτο....
καλως την .... αργησες σημερα τι εγινε??? παλιοπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη
ε ναι κουκλα μου εργασια και χαρα..... μανα θα γινω μολις εμφανιστει παλι ο ηρωδης για να του τα δωσωκαλως την .... αργησες σημερα τι εγινε??? παλι
Ποτε θα γινης μανα βρε????
γιατι σκεφτεσε να αλαξεις?μαρι φορα ενα στρινγκ και τελιωνει η υποθεση.....εγω θα ντυθω σαρμελια τις αποκριες φιλεναδαΦιλεναδα να το παρω αυτο για τις αποκρειες????
θα πουτιασω μωρη...γιατι σκεφτεσε να αλαξεις?μαρι φορα ενα στρινγκ και τελιωνει η υποθεση.....εγω θα ντυθω σαρμελια τις αποκριες φιλεναδα
μπες καλητερα μεσα σε μια καποτα να κανεις τη διαφοραθα πουτιασω μωρη...
να κατι τετοιο....
Λαγουδακηηηηη.... Μαζεψε τηνμπες καλητερα μεσα σε μια καποτα να κανεις τη διαφορα
μπες καλητερα μεσα σε μια καποτα να κανεις τη διαφορα
τι να κανω ο μαυρος!!!γραφετε μαζι και καπου σας χανωΛαγουδακηηηηη.... Μαζεψε την
προφυλακτικο το λενε!!!ας κρατησουμε το επιπεδο κυριες μουμπες καλητερα μεσα σε μια καποτα να κανεις τη διαφορα
Ε μετα απο την μεταλαξη τι αλλο μενει?? Ασε που μπορει και να σου αρεση και να το θες και μονιμα παντως μια εκπαιδευση την χρειαζεσε θα αρχισουμε με ενα gangbang με μαυρους για να ρυθμιστη το συστημα αν αντεξης σημαινη οτι θα σου δωσω πτυχειο....
Πάντως πέρα απ΄την πλάκα, μπορείς να με φέρεις σε επαφή με κάποιον που μπορεί να "ρυθμίσει" το πίσω μου σύστημα??
Με λίγα λόγια να δουλέψει την τρύπα μου έτσι ώστε να συνηθήσει στο άνοιγμα?
εχω κοντα στο σπιτι μου εναν τορναδορο θελεις να τον ρωτησω;επισης γιατι δεν ρωτας το λιλακι;αλλα να ξερεις οτι ολο το μυστικο ειναι τα πρωτα 1000 χλμ να τα πας μαλακα να πατησουν τα ελατηρια στο πιστονι μετα ανεβασε σταδιακα τις στροφες και μετα τα 2000 δωστα ολαΠάντως πέρα απ΄την πλάκα, μπορείς να με φέρεις σε επαφή με κάποιον που μπορεί να "ρυθμίσει" το πίσω μου σύστημα??
Με λίγα λόγια να δουλέψει την τρύπα μου έτσι ώστε να συνηθήσει στο άνοιγμα?
εχω κοντα στο σπιτι μου εναν τορναδορο θελεις να τον ρωτησω;επισης γιατι δεν ρωτας το λιλακι;αλλα να ξερεις οτι ολο το μυστικο ειναι τα πρωτα 1000 χλμ να τα πας μαλακα να πατησουν τα ελατηρια στο πιστονι μετα ανεβασε σταδιακα τις στροφες και μετα τα 2000 δωστα ολα