PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Παιδια ποσο θα μου αρεσε να παω στην εκκλησια με ενα μινι μεχρι τη τρυπα και να κανω το βαθυ προσκυνημα και ενα τακουνη 20 ποντους....
Παιδια ποσο θα μου αρεσε να παω στην εκκλησια με ενα μινι μεχρι τη τρυπα και να κανω το βαθυ προσκυνημα και ενα τακουνη 20 ποντους....
Σκυβω Γεωργιε..... φερτην αγιαστουρασκύψε ευλογημένη...
Σκυβω Γεωργιε..... φερτην αγιαστουρα
Θα ηθελα να ημουνα παπας,κατευθειαν στο ιδιαιτερο και εκει να δης τι προσκυνημα τι εξομολογηση τι βαθυ λαρυγγι αγιασμος και οτι αλλο εχειΠαιδια ποσο θα μου αρεσε να παω στην εκκλησια με ενα μινι μεχρι τη τρυπα και να κανω το βαθυ προσκυνημα και ενα τακουνη 20 ποντους....
Βρε τον φιλο μας,ξεσκισε με λαθος αλαξε με τα φωτα,ακομη δεν εγινε το μεγαλο μπαμ,Δαναη αφου εσενα θελη δωστου πολλα αλλα και καποιος ΜΑΥΡΟΣ για περισσοτερη ενισχυση στα μετοπισθενΔανάη μου καλησπέρα.
Θα ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή, ωστε να με μετατρέψεις, έστω και για μια νύχτα, σε "κοριτσάκι" :-*
Εσυ απ οτι βλεπω δεν θες και πολυ προσπαθεια...Δανάη μου καλησπέρα.
Θα ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή, ωστε να με μετατρέψεις, έστω και για μια νύχτα, σε "κοριτσάκι" :-*
....μια απο τις πιο busy trans στην Αμερικη...ουρες οι πελατες!!
....μμμμμ γιατι αραγε!!!!
"...11" long x 8" around..."
xxx
n
ετσι εεε??? μπραβο Γιωργακη... Στην κηδεια να με εβλεπες... Μαυρο ταγιερ μαυρο γυαλι μαυρο ταγκα με ενα μαντηλακη στο χερι και το σπρευ το νερο σαν την ΜαρκοραΘα ηθελα να ημουνα παπας,κατευθειαν στο ιδιαιτερο και εκει να δης τι προσκυνημα τι εξομολογηση τι βαθυ λαρυγγι αγιασμος και οτι αλλο εχει
Μακρια απο εδω,αλλα σαν καυλωχηρα μου φαινονται αυταετσι εεε??? μπραβο Γιωργακη... Στην κηδεια να με εβλεπες... Μαυρο ταγιερ μαυρο γυαλι μαυρο ταγκα με ενα μαντηλακη στο χερι και το σπρευ το νερο σαν την Μαρκορα
Δεν το καταλαβενης και τα δυο που υποψιαζεσαιΌταν λες προώθηση, τι εννοείς Δαναή μου?
Ε μετα απο την μεταλαξη τι αλλο μενει?? Ασε που μπορει και να σου αρεση και να το θες και μονιμα παντως μια εκπαιδευση την χρειαζεσε θα αρχισουμε με ενα gangbang με μαυρους για να ρυθμιστη το συστημα αν αντεξης σημαινη οτι θα σου δωσω πτυχειο....Όταν λες προώθηση, τι εννοείς Δαναή μου?
Αμα περαση απο τους μαυρους με τα ΠΑΛΟΥΚΙΑ τοτε σιγουρα το αξιζη το πτυχιοΕ μετα απο την μεταλαξη τι αλλο μενει?? Ασε που μπορει και να σου αρεση και να το θες και μονιμα παντως μια εκπαιδευση την χρειαζεσε θα αρχισουμε με ενα gangbang με μαυρους για να ρυθμιστη το συστημα αν αντεξης σημαινη οτι θα σου δωσω πτυχειο....
Με αυτο το ντυσιμο θα ειναι για πολλαααα και το πρωτο σου ντυσιματακη το εχω ετοιμο...
To πεδιλο μονο η και το ποδιπαιδια αυτο δεν ειναι καυλα θα το παρω...