Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δανάη μου καλησπέρα.
Θα ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή, ωστε να με μετατρέψεις, έστω και για μια νύχτα, σε "κοριτσάκι"  :-* :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παιδια ποσο θα μου αρεσε να παω στην εκκλησια με ενα μινι μεχρι τη τρυπα και να κανω το βαθυ προσκυνημα και ενα τακουνη 20 ποντους....
Θα ηθελα να ημουνα παπας,κατευθειαν στο ιδιαιτερο και εκει να δης τι προσκυνημα τι εξομολογηση τι βαθυ λαρυγγι αγιασμος και οτι αλλο εχει

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δανάη μου καλησπέρα.
Θα ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή, ωστε να με μετατρέψεις, έστω και για μια νύχτα, σε "κοριτσάκι"   :-* :smitten:
Βρε τον φιλο μας,ξεσκισε με λαθος αλαξε με τα φωτα,ακομη δεν εγινε το μεγαλο μπαμ,Δαναη αφου εσενα θελη δωστου πολλα  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:αλλα και καποιος ΜΑΥΡΟΣ για περισσοτερη ενισχυση στα μετοπισθεν

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη μου καλησπέρα.
Θα ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή, ωστε να με μετατρέψεις, έστω και για μια νύχτα, σε "κοριτσάκι"   :-* :smitten:
Εσυ απ οτι βλεπω δεν θες και πολυ προσπαθεια...
Κραγιον.... τσαντα φακελο.... ετοιμη....
ααααααα  και μια καλη προωθηση....  :-* :-*  φιλενας

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα ηθελα να ημουνα παπας,κατευθειαν στο ιδιαιτερο και εκει να δης τι προσκυνημα τι εξομολογηση τι βαθυ λαρυγγι αγιασμος και οτι αλλο εχει
ετσι εεε??? μπραβο Γιωργακη... Στην κηδεια να με εβλεπες... Μαυρο ταγιερ μαυρο γυαλι μαυρο ταγκα με ενα μαντηλακη στο χερι και το σπρευ το νερο σαν την Μαρκορα

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όταν λες προώθηση, τι εννοείς Δαναή μου?  :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ετσι εεε??? μπραβο Γιωργακη... Στην κηδεια να με εβλεπες... Μαυρο ταγιερ μαυρο γυαλι μαυρο ταγκα με ενα μαντηλακη στο χερι και το σπρευ το νερο σαν την Μαρκορα
Μακρια απο εδω,αλλα σαν καυλωχηρα μου φαινονται αυτα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Όταν λες προώθηση, τι εννοείς Δαναή μου?   :smitten: :smitten:
Ε μετα απο την μεταλαξη τι αλλο μενει?? Ασε που μπορει και να σου αρεση και να το θες και μονιμα παντως μια εκπαιδευση την χρειαζεσε θα αρχισουμε με ενα gangbang με μαυρους για να ρυθμιστη το συστημα αν αντεξης σημαινη οτι θα σου δωσω πτυχειο....   :shower: :grouphug:  :knockinb:  :happy:  :tired:  :sleeping:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ε μετα απο την μεταλαξη τι αλλο μενει?? Ασε που μπορει και να σου αρεση και να το θες και μονιμα παντως μια εκπαιδευση την χρειαζεσε θα αρχισουμε με ενα gangbang με μαυρους για να ρυθμιστη το συστημα αν αντεξης σημαινη οτι θα σου δωσω πτυχειο....   :shower: :grouphug:  :knockinb:  :happy:  :tired:  :sleeping:
Αμα περαση απο τους μαυρους με τα ΠΑΛΟΥΚΙΑ :2funny: :2funny:τοτε σιγουρα το αξιζη το πτυχιο

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τα περισοτερα τραβελια τα εχει φυλησ 99 βαιβαια δεν ειμαι λατρεισ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ααα και το πρωτο σου ντυσιματακη το εχω ετοιμο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
παιδια αυτο δεν ειναι καυλα θα το παρω...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
το ποδι ειναι αυτο....

Συνημμένα

• DANAI 30.jpg
    DANAI 30.jpg