ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ναι τύπε μου με ενδιαφερη ,είναι παθητικουλα;ναι μουτρο πολλες φορες γιατι σ ενδιαφερει??
ναι τύπε μου με ενδιαφερη ,είναι παθητικουλα;ναι μουτρο πολλες φορες γιατι σ ενδιαφερει??
η καβλα στο μεγαλειο της ...Μ ολη τ σημασια τ λεξεως
οτι τιμη κ ν χει μουτρο εδω δινουν 100αρικα σε κατι πλαστικες κουκλες έλεοςτι τιμή να έχει άραγε?
κυτα μουτρο εγω ειμαι κοντα 40 και απο τ 17 αρχισα πρωτα ν πηγαινω εν γνωση μου μ εξαλαγης κ συγα συγα και με τρανς.τωρα παω με τρανς και μ γυναικες σ ελαχιστα ρδελα.Δεν θα αναφερθω γ τ προσωπικη ζωη μου ειναι αλλο θεμα και δεν αφορά κανεναν.να ρωτησω κατι,
ωραια εμφανισιακα λοιπον αυτη η ιωαννα και την εχω πετυχει και θεσσαλονικη και την ειδα απο κοντα και μερα και νυχτα.
εχει πολυ θηλυκη εμφανιση, κουκλαρα πραγματικα και της δινω συγχαρητηρια,
αν πας στην φυλης και με 20 ευρω γαμησεις τον κωλο μιας ιδιας ακριβως αλλα με μουνι ποια η διαφορά?
δηλαδη για την αυθεντικη γυναικα 20 και για την οντως καλη απομιμηση παραπανω?
αφου ειστε ενεργητικοι και σας καυλωνει και εσας η θηλυκη εμφανιση ποιος ο λογος να πληρωσεις παραπανω για να εχει αναμεσα στα ποδια κατι που ΔΕΝ σας αρεσει?
εκτος αν σας αρεσει το πεος, οποτε δεν σας τραβα μονο η θηλυκη εμφανιση αλλα και κατι ανδρικο
νομιζω οτι δεν μ καταλαβες εγω σ ειπα οτι μου αρεσει το 2 σ 1σε αντιστοιχης ομορφιας στην αθηνα βρισκεις με 20 στην φυλης και με 30 στον μυλο στην θεσσαλονικη για ξεκαυλωμα.
τωρα αν εσυ μου λες οτι η πιθανοτητα και οχι βεβαιοτητα, οτι θα παιζεις μαζι της 1-1,5 ωρα με 50 ευρω ενω με εσκορτ μιση ωρα σε αυτα τα λεφτα,
πρωτον αφου χυσω εγω θελω να φυγω,
δευτερον εστω οτι θελεις εσυ να παιζεις και να χουφτωνεις κλπ κλπ αλλη μιση-μια ωρα, αξιζει περισσοτερο αυτο απο το οτι δεν εχει μουνι να παιξεις και εχει γεννηθει αντρας? (εφοσον σε τραβαει η θηλυκοτητα και εισαι του ενεργητικου ρολου, οπως δηλωνεις και εσυ)
μούτρο πιστεύω ότι είναι ψυχολογικό τ θέμα ...παντός η άντρες δ Μ αρέσουν..τώρα αν Μ ρωτάς αν καυλώνω Μ την πουτσα θα σ απάντησω ξανά ότι αν είναι μόνο σε ένα κορμί μιας τρανς κοπέλας νομίζω στο πα 2 σε 1 .απλά δ τ κατάλαβες .όπως κ ν χει στ κρεβάτι μου κάνω ότι θέλω κ δεν τ συζητάω σ φιλικό επίπεδο Μ κανεναν γνωστό φίλο ...παρά μόνο εδώ..δηλαδη αν καταλαβα σου αρεσει να εχει πουτσα αλλα οχι να ασχολεισαι με την πουτσα
παραξενο
σαν να λεμε μου αρεσει ο τηγανιτος μπακαλιαρος, αλλα για να τον βλεπω και οχι να τον τρωω!!!
βατραχε λες να αξιζει? ποια περιοχη ειναι?παρτε συρα για να προλαβεται ;) ;) ;)
τρελο μωρο απ τ καλητεραβατραχε λες να αξιζει? ποια περιοχη ειναι?
στο κεντρο ειναι?
ν σμυρνη αν δεν κανω λαθοςστο κεντρο ειναι?
Μιλήσαμε λίγο στο viber,της είπα να έρθω την τάδε ώρα και μου λέει οκ, την έπαιρνα τηλ πόσες φορές αλλά δεν απανταγε ενώ έβλεπε τις κλήσειςν σμυρνη αν δεν κανω λαθος
ρε μούτρο τ πάει ν πει στο βαιπερ κλείσατε ραντεβού?Μιλήσαμε λίγο στο viber,της είπα να έρθω την τάδε ώρα και μου λέει οκ, την έπαιρνα τηλ πόσες φορές αλλά δεν απανταγε ενώ έβλεπε τις κλήσεις
δηλαδη αν καταλαβα σου αρεσει να εχει πουτσα αλλα οχι να ασχολεισαι με την πουτσα
παραξενο
σαν να λεμε μου αρεσει ο τηγανιτος μπακαλιαρος, αλλα για να τον βλεπω και οχι να τον τρωω!!!
δεν κλεισαμε ραντεβου στο viber , την επαιρνα τηλ για ραντεβου και δεν απανταγερε μούτρο τ πάει ν πει στο βαιπερ κλείσατε ραντεβού?