ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Αντε παλι σου φεξε!!!
Αντε παλι σου φεξε!!!
Αντε παλι σου φεξε!!!
τουμπανο τ μωρο κ επιτελούς αθηνα
Για αυτήν την Άννα λέμε
Εποχη 2014 την ειχα καλεση στο τηλ..τοτε ηταν απλα κρος αλλα πανεμορφη και παλυ...θα ερχοταν σε ενα χοτελ κοντα στην μαρνης...τελικα δεν την πηρα τηλεφονο οταν σχολασα γιατι με αρχισε στης μαλακιες..τυπου μπορει και να σαρεση αν στον καρφοσο τον εχω μεγαλο και αλλες τετοιες μαλακιες..της ριχα ξεκαθατιση στο τηλ πως μονο γαμαο...και στην πολυ καυλα κανα γλυφοκολι μου κανουν...εκηνη τα δικα της...ετσι δεν το κανονισα ποτε το ραντεβου...να πω πως επαιρνε τηλεφονα σαν τρελη με ζαλισε...στο τηλ...ενο ειχα πει πως οκ θα σε παρω τηλ..μολης σχολασο αμα ειναι...κτλ..μακρυα..ναι ρε φιλε πολυ καυλα τ μωρο..Μακαρι να κατεβει προς τ εδω
Αμέσως η Τζούλι να μπει στο παιχνίδι. Τραβά Τζούλι τυπε, είναι ωραίο τυπακι.
:-* :-*Αμέσως η Τζούλι να μπει στο παιχνίδι. Τραβά Τζούλι τυπε, είναι ωραίο τυπακι.
παλι χωθηκες?
Την είχα συναντήσει πριν 5-6 χρόνια στον χώρο της.2 πράγματα μου έχουν μείνει α)ο πολύ καθαρός και φιλόξενος χώρος της και β)το χοντρό καυλί της..ίσως το πιο χοντρό σε Ελληνίδα Τρανς...ευγενική και με καλή συμμετοχη... μεγαλούτσικη σε ηλικία βέβαια!!καλησπέρα, πάντα είχα την απορία εαν κάποιος έχει πληροφορίες για την κάτωθι
Στη φωτογραφία το ματζαφλάρι της Nicol είναι πεσμένο :coolcondom: αλλά το μέγεθος φαίνεται ικανοποιητικό
γαμαει καλα δηλ?Έχει τρελή χοντρή πουτσάρα με μεγάλα αρχίδια, η οποία μάλιστα είναι και πεντακάθαρη όσες φορές έχω πάει...
γαμαει καλα δηλ?
Φίλε σαν νταλικιέρης είναι ... κι αν έχει και χοντρό μαντζαφλάρι, θα κλαις (και τα λεφτά σου και τα κωλομέρια σου)καλησπέρα, πάντα είχα την απορία εαν κάποιος έχει πληροφορίες για την κάτωθι