Άλλη μία (σόρυ, ένα) νταλικιέρης ...Έχει τρελή χοντρή πουτσάρα με μεγάλα αρχίδια, η οποία μάλιστα είναι και πεντακάθαρη όσες φορές έχω πάει...
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Άλλη μία (σόρυ, ένα) νταλικιέρης ...Έχει τρελή χοντρή πουτσάρα με μεγάλα αρχίδια, η οποία μάλιστα είναι και πεντακάθαρη όσες φορές έχω πάει...
δεν παιζει ρολο το υψος και 1,50 να ειναι ανετα μπορει να εχει το παλαμαρη του βαρκαρηΗ Αλίκη λέει ότι είναι 20πόντη αλλά με 1,60 χλωμό το κόβω
Η Αλίκη λέει ότι είναι 20πόντη αλλά με 1,60 χλωμό το κόβω
αυτή η Λία;Άλλη μία (σόρυ, ένα) νταλικιέρης ...ρε παλικάρια, χάθηκε να βρείτε μια τρανς με χάρη, Λία, Αλίκη, κι η Τζούλι ακόμα ;;;
Τι σας έχει πιάσει με τα μπρουτάλ !!
![]()
Αυτή ακριβώς: θηλυκή μεν, αλλά ξέεπέτα (για πρωτάρηδες όπως εγώ). Καλύτερα να την πιάσεις κουβέντα παρά να φασωθείτε
Αυτή ακριβώς: θηλυκή μεν, αλλά ξέεπέτα (για πρωτάρηδες όπως εγώ). Καλύτερα να την πιάσεις κουβέντα παρά να φασωθείτε
Αδερφε δεν της τον μετρησα αλλα τον εχει μεγαλοΗ Αλίκη λέει ότι είναι 20πόντη αλλά με 1,60 χλωμό το κόβω
την εχει δοκιμασει κανεις?Αγόρια σας ενημερώνω ότι από απόψε νύχτα μετά της 12. Στο Άγκυρας 1 θα εργάζεται. Με ενεργοπαθητικο πρόγραμμα η τρανς Ζωζώ
..
Φιλε αν διαθετεις χρονο και χρημα ορμα και διαπιστωσε το απο μονο σου ποιες ειναι οι καταλληλες για σενα. Τωρα αν παλι οχι ψαξε απο τις αρχες του συγκεκριμενου topic μεχρι προσφατως και θα τα βρεις ολα.Νομίζω είναι αυτός που είχε βγει στην Αννίτα πανιά
Λοιπόν κύριοι για να μην χρονοτριβουμε ας μας ο ο καθένας τις τρεις καλύτερες παθητικές και τις Τρεις ενεργητικές
Θενκς
Αγόρια σας ενημερώνω ότι από απόψε νύχτα μετά της 12. Στο Άγκυρας 1 θα εργάζεται. Με ενεργοπαθητικο πρόγραμμα η τρανς Ζωζώ
..
TINAFTOREΤιναφτορε?????? χα χα
Κύριοι το τηλ της αλισα το έχει κανεις;
Αξίζει;