batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
πλάκα ψάχνω εγώ αν ακούσεις τηποτα πεςΜπετά αρμοστοκοι σοβατοπια
πλάκα ψάχνω εγώ αν ακούσεις τηποτα πεςΜπετά αρμοστοκοι σοβατοπια
ποσο χειροτερα δλδ μπορει να ειναι?η εμφανιση στις φωτογραφιες δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα..
πηγαινε να δειςποσο χειροτερα δλδ μπορει να ειναι?
δε γινεται χειροτερα.....την εχεις επισκεφτει ?πηγαινε να δεις
Τυπε όλο ρωτάς, ψαχνεσαι κ τσεκαρεις ποιες υπάρχουν στην πιάτσα, δεν λέω καλά κάνεις, αλλά δεν σε βλέπω να καρφώνεις καμία. Όλο μέλι μέλι και από τηγανιτα τίποτα.δε γινεται χειροτερα.....την εχεις επισκεφτει ?
Είμαι καιρό αγαμητος το είχα ξαναπεί εξάλλου δεν το εκρυψα από κανέναν, επίσης ρωτάω κυρίως για μια συγκεκριμένη που δεν μου απαντάει ο κανείς, ως φοιτητής δεν έχω την άνεση να πεταω πενηνταρικα αλλά θέλω να επιλέγω καλές, τέλος γι αυτη από πάνω δεν ρώτησα γιατί θέλω να πάωΤυπε όλο ρωτάς, ψαχνεσαι κ τσεκαρεις ποιες υπάρχουν στην πιάτσα, δεν λέω καλά κάνεις, αλλά δεν σε βλέπω να καρφώνεις καμία. Όλο μέλι μέλι και από τηγανιτα τίποτα.
μούτρο άσε τις τσιγκουνιες κ αν χρειαστεί υπάρχει κ τ μεροκάματο μην τ περιμένεις όλα στ χεριΕίμαι καιρό αγαμητος το είχα ξαναπεί εξάλλου δεν το εκρυψα από κανέναν, επίσης ρωτάω κυρίως για μια συγκεκριμένη που δεν μου απαντάει ο κανείς, ως φοιτητής δεν έχω την άνεση να πεταω πενηνταρικα αλλά θέλω να επιλέγω καλές, τέλος γι αυτη από πάνω δεν ρώτησα γιατί θέλω να πάω
Ειναι δύσκολο το μεροκαματο τυπε,κανείς πλέον δεν θέλει άτομα για δουλειά, τι να κάνω δλδ να μοιραζε φυλλάδια, περπάτημα 6 ώρες για 15 ευρώ ? Είχα στείλει και βιογραφικό σε γρηγορη αλλά δεν απάντησανμούτρο άσε τις τσιγκουνιες κ αν χρειαστεί υπάρχει κ τ μεροκάματο μην τ περιμένεις όλα στ χερι
Κάτσε διάβασε κι άσε τις ιντερνετότσαρκες!Ειναι δύσκολο το μεροκαματο τυπε,κανείς πλέον δεν θέλει άτομα για δουλειά, τι να κάνω δλδ να μοιραζε φυλλάδια, περπάτημα 6 ώρες για 15 ευρώ ? Είχα στείλει και βιογραφικό σε γρηγορη αλλά δεν απάντησαν
εχουμε διακοπες τυπεΚάτσε διάβασε κι άσε τις ιντερνετότσαρκες!
θα τα ξαναπούμε όταν πιάσεις δουλειάΕιναι δύσκολο το μεροκαματο τυπε,κανείς πλέον δεν θέλει άτομα για δουλειά, τι να κάνω δλδ να μοιραζε φυλλάδια, περπάτημα 6 ώρες για 15 ευρώ ? Είχα στείλει και βιογραφικό σε γρηγορη αλλά δεν απάντησαν
δεν ξέρω μούτρο τ αφινω πάνω σου αυτό τ θέμα,παντός αυτό τ χόμπι κοστίζει αρκετά μούτρο και μην περιμένεις από δύο κουβέντες εδώ ν βγάλεις κάποιο συμπέρασμα πρέπει να αποκτήσεις τις δικές σου εμπειρίες μούτρο ....για να έχεις κ άποψη για σένα τ πραγματικά γουστάρεις ν είσαι τελικά... καλή μέρα κ καλή συνέχειαΕιναι δύσκολο το μεροκαματο τυπε,κανείς πλέον δεν θέλει άτομα για δουλειά, τι να κάνω δλδ να μοιραζε φυλλάδια, περπάτημα 6 ώρες για 15 ευρώ ? Είχα στείλει και βιογραφικό σε γρηγορη αλλά δεν απάντησαν
καμία απάντηση?
ούτε γιαυτην υπάρχει κάτι?γιαυτην ξερουμε κατι?
Ωραιος πουτσος καυλα
ούτε γιαυτην υπάρχει κάτι?