Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
δε γινεται χειροτερα.....την εχεις επισκεφτει ?
Τυπε όλο ρωτάς, ψαχνεσαι κ τσεκαρεις ποιες υπάρχουν στην πιάτσα, δεν λέω καλά κάνεις, αλλά δεν σε βλέπω να καρφώνεις καμία. Όλο μέλι μέλι και από τηγανιτα τίποτα.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Τυπε όλο ρωτάς, ψαχνεσαι κ τσεκαρεις ποιες υπάρχουν στην πιάτσα, δεν λέω καλά κάνεις, αλλά δεν σε βλέπω να καρφώνεις καμία. Όλο μέλι μέλι και από τηγανιτα τίποτα.
Είμαι καιρό αγαμητος το είχα ξαναπεί εξάλλου δεν το εκρυψα από κανέναν, επίσης ρωτάω κυρίως για μια συγκεκριμένη που δεν μου απαντάει ο κανείς, ως φοιτητής δεν έχω την άνεση να πεταω πενηνταρικα αλλά θέλω να επιλέγω καλές, τέλος γι αυτη από πάνω δεν ρώτησα γιατί θέλω να πάω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Είμαι καιρό αγαμητος το είχα ξαναπεί εξάλλου δεν το εκρυψα από κανέναν, επίσης ρωτάω κυρίως για μια συγκεκριμένη που δεν μου απαντάει ο κανείς, ως φοιτητής δεν έχω την άνεση να πεταω πενηνταρικα αλλά θέλω να επιλέγω καλές, τέλος γι αυτη από πάνω δεν ρώτησα γιατί θέλω να πάω
μούτρο άσε τις τσιγκουνιες κ αν χρειαστεί υπάρχει κ τ μεροκάματο μην τ περιμένεις όλα στ χερι

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
μούτρο άσε τις τσιγκουνιες κ αν χρειαστεί υπάρχει κ τ μεροκάματο μην τ περιμένεις όλα στ χερι
Ειναι δύσκολο το μεροκαματο τυπε,κανείς πλέον δεν θέλει άτομα για δουλειά, τι να κάνω δλδ να μοιραζε φυλλάδια, περπάτημα 6 ώρες για 15 ευρώ ? Είχα στείλει και βιογραφικό σε γρηγορη αλλά δεν απάντησαν

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ειναι δύσκολο το μεροκαματο τυπε,κανείς πλέον δεν θέλει άτομα για δουλειά, τι να κάνω δλδ να μοιραζε φυλλάδια, περπάτημα 6 ώρες για 15 ευρώ ? Είχα στείλει και βιογραφικό σε γρηγορη αλλά δεν απάντησαν
Κάτσε διάβασε κι άσε τις ιντερνετότσαρκες!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.558
Πόντοι
456
θα τα ξαναπούμε όταν πιάσεις δουλειά

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
:tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:

Συνημμένα

• 718826.jpg
    718826.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 110

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
471
Πόντοι
301
για ατελειωτα παιχιδια!
υπεροχη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
δεν ξέρω μούτρο τ αφινω πάνω σου αυτό τ θέμα,παντός αυτό τ χόμπι κοστίζει αρκετά μούτρο και μην περιμένεις από δύο κουβέντες εδώ ν βγάλεις κάποιο συμπέρασμα πρέπει να αποκτήσεις τις δικές σου εμπειρίες μούτρο ....για να έχεις κ άποψη για σένα τ πραγματικά γουστάρεις ν είσαι τελικά... καλή μέρα κ καλή συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom