Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
μουτρο εχω αναφερθει δεν πεζουν αυτα που λες μ καμια
λοιπον...οι φωτογραφιες τις βαννεσας ειναι δικες τις....εαν ειχες παει δεν θα τα ελεγες αυτα λοιπον καλο θα ειναι οταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....αστο καλητερα

δεν υποσηριζω κανενα τραβελι εδω και ουτε ποσοστα περνω και ουτε θελω να προοθησω κανενα τραβελι....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.496
Πόντοι
606
λοιπον...οι φωτογραφιες τις βαννεσας ειναι δικες τις....εαν ειχες παει δεν θα τα ελεγες αυτα λοιπον καλο θα ειναι οταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....αστο καλητερa
Τ δεν καταλαβενεις τρανς μ τ ονωματος Βανέσα έχω τ λαχιστων τρεις ...Από κ κ πέρα ότι νομιζεις

δεν υποσηριζω κανενα τραβελι εδω και ουτε ποσοστα περνω και ουτε θελω να προοθησω κανενα τραβελι....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Διαβαζουμε οτι να ναι εδω και χρονια στο φορουμ
Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι το 90% των συμμετεχοντων πουλανε φουμαρα με τον Α ή Β τροπο
Για την ομορφια του βατραχου δεν νομιζω οτι αξιζει ν ασχοληθουμε, ετσι κι αλλιως αρκετη σημασια του εχουμε δωσει.
Ετσι κι αλλιως οσοι εχουμε παει με τρανς σταθερες αξιες ξερουμε κατι παραπανω για το ποιον και το modus operandi του αλλα και την εμφανιση του

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.496
Πόντοι
606
Διαβαζουμε οτι να ναι εδω και χρονια στο φορουμ
Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι το 90% των συμμετεχοντων πουλανε φουμαρα με τον Α ή Β τροπο
Για την ομορφια του βατραχου δεν νομιζω οτι αξιζει ν ασχοληθουμε, ετσι κι αλλιως αρκετη σημασια του εχουμε δωσει.
Ετσι κι αλλιως οσοι εχουμε παει με τρανς σταθερες αξιες ξερουμε κατι παραπανω για το ποιον και το modus operandi του αλλα και την εμφανιση του

ρε συ μουτρο μην ασχολείσαι απλα οπως κ γω ...

Menios star

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Η μαυρη γαζέλα την είπε ένας συναγωνιστής. Θα συμφωνήσω για την βιβή. Ότι καλυτερο αυτήν την περίοδο.Απο τις καλυτερες επιλογες μαζί με Λοχανυ κ πάντα την πολύ ενεργητική Σάρα.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
335722.jpg

τι φλέβες είναι αυτές; παίρνει τίποτα ;  απορώ τι παριστάνουν τα τρανς τέτοια άτομα

Blackthule

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά αυτά τα αστεράκια που βγάζει μπροστά σε κάθε λινκ τι είναι;

Freas

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
85
Πόντοι
0
Πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο "kanesex" για να σου ανοίξει τα παραπάνω links?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom