batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.496
- Πόντοι
- 606
αυτο τ μωρο δυλωνει καθαρα ενεργητικη απο τ τηλ ...ξεκαθαρα πραγματα
χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχ κλαιωωωωωωωω σε ξετσιμπουκιασε βατραχε
λοιπον...οι φωτογραφιες τις βαννεσας ειναι δικες τις....εαν ειχες παει δεν θα τα ελεγες αυτα λοιπον καλο θα ειναι οταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....αστο καλητεραμουτρο εχω αναφερθει δεν πεζουν αυτα που λες μ καμια
λοιπον...οι φωτογραφιες τις βαννεσας ειναι δικες τις....εαν ειχες παει δεν θα τα ελεγες αυτα λοιπον καλο θα ειναι οταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....αστο καλητερa
Τ δεν καταλαβενεις τρανς μ τ ονωματος Βανέσα έχω τ λαχιστων τρεις ...Από κ κ πέρα ότι νομιζεις
δεν υποσηριζω κανενα τραβελι εδω και ουτε ποσοστα περνω και ουτε θελω να προοθησω κανενα τραβελι....
περιμένωμουτρο εχεις απαντιση σ λιγο
εχω αναφερθειπεριμένω
Διαβαζουμε οτι να ναι εδω και χρονια στο φορουμ
Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι το 90% των συμμετεχοντων πουλανε φουμαρα με τον Α ή Β τροπο
Για την ομορφια του βατραχου δεν νομιζω οτι αξιζει ν ασχοληθουμε, ετσι κι αλλιως αρκετη σημασια του εχουμε δωσει.
Ετσι κι αλλιως οσοι εχουμε παει με τρανς σταθερες αξιες ξερουμε κατι παραπανω για το ποιον και το modus operandi του αλλα και την εμφανιση του
βαλε kanesexΡε παιδιά αυτά τα αστεράκια που βγάζει μπροστά σε κάθε λινκ τι είναι;
Πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο "kanesex" για να σου ανοίξει τα παραπάνω links?
οχι ρε μεγάλε, εκει που εχει τα αστερακια εσυ γραψε kanesex . comΠρέπει να κάνεις λογαριασμό στο "kanesex" για να σου ανοίξει τα παραπάνω links?