Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
μουτρο εχω αναφερθει δεν πεζουν αυτα που λες μ καμια

Φιλαρακο....πρωσοπικη μου αποψη.....εγω...και το ξαναλεω ΕΓΩ περναω ΚΑΛΑ......εχω παει και με 3-4 διαφορες.με την βαννεσα εχουμε βρει μια καλη χημεια.....και οι 2 περναμε καλα.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
Φιλαρακο....πρωσοπικη μου αποψη.....εγω...και το ξαναλεω ΕΓΩ περναω ΚΑΛΑ......εχω παει και με 3-4 διαφορες.με την βαννεσα εχουμε βρει μια καλη χημεια.....και οι 2 περναμε καλα.....

μουτρο η βανεσα που λες βαζει ψευτηκες φωτο τ χεις καταλαβει η οχι οταν την ειδες απο κοντα???

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Παιδιά όντως εδώ για να ανταλασουμε απόψεις είμαστε όχι για κράξιμο. Όσοι γουστάρουν κόντρες ας φτιάξουν άλλο θρεντ να βριζονται ελεύθερα. Όσον αφορά τον τραβεστολαγνο κ τον βάτραχο που τα ακουσανε, έχω να πω το εξής: ότι κ οι δύο έχουν βοηθήσει κ φυσικά έχουν πείρα. Ο δε βάτραχος όσες φορές τον ρώτησα πάντα μου απαντάει κ μ έχει στείλει σε καλές περιπτώσεις. Να ξεκαθαρίσω ότι κανέναν δεν ξέρω προσωπικά και ούτε θέλω να κάνω τον δικηγόρο τους. Ελπίζω να τελειώσουν οι κόντρες εδώ ή να φτιάξουν ένα θρεντ για κράξιμο. Καληνύχτα σε όλους.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
μιλησε και ο βλακας  της παρεας ..

ανεβασε φωτο να δουμε????και ν σου πουν και αλλη αφου ειναι ετσι οπως τ λες
μπορει ν λεμε για αλλο ατομο ...καθε μερα τ υδια εδω μεσα θα λεμε ....οτι ν νε

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
μουτρο δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα ουτε με τ ατωμα που αναφερες ουτε με κανεναν αλλον ο οποιος πραγματικα ασχωλειτε κ προσφερει  ειναι τυμη που συνηπαρχουμε
για μενα η ιωανννα ειναι θεα ....εχω να την δω καιρο αλλα ετσι ειναι αυτα δεν πηραζει
ελπιζω να περνα καλα κ αυτο μ φτανει ...
τωρα οσο αφορά τ ποσταρισματα μου ναι κανω κ χαβαλε οταν εχω χρονο οταν δεν εχω ομως και τρεχω απο τ πρωι μεχρι τ βραδυ εξαφανιζομαι και αυτη π με ξερουν καταλαβενουν ...
οσο για την συλβη καλα κανεις και δεν κανεις ακαποτα τσιμπουκια αλλα γραφε μ μικρα μας κουφανες :2funny: :2funny: :2funny:
μπορείς να μας περιγράψεις τι πρόγραμμα κανείς με τα τραβεστί;
Τους παίζεις τα πουλάκια, παίρνεις πίπες, σε χύνουν, γλυφοκωλια κλπ;
Ρωτάω γιατί δηλώνεις αυστηρά ενεργητικός αλλά αν δεν έχει πούτσο η άλλη δεν πας μαζί της .
Πιο πολύ για να αξιολογησουμε τις κριτικές σου.
Ευχαριστώ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
μπορείς να μας περιγράψεις τι πρόγραμμα κανείς με τα τραβεστί;
Τους παίζεις τα πουλάκια, παίρνεις πίπες, σε χύνουν, γλυφοκωλια κλπ;
Ρωτάω γιατί δηλώνεις αυστηρά ενεργητικός αλλά αν δεν έχει πούτσο η άλλη δεν πας μαζί της .
Πιο πολύ για να αξιολογησουμε τις κριτικές σου.
Ευχαριστώ
μουτρο εχεις απαντιση σ λιγο

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
Αδερφέ ΑΜΑΝΕ το έχεις πάρει πολύ λάθος το θέμα.
Ο λάγνος είναι χρόνια εδώ και όντως έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές και εμένα και άλλους συναγωνιστές χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση να το κάνει.Έχει δείξει επί του πρακτεόυ τι σημαίνει να βοηάς χωρίς να περιμένεις κάτι.Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να βοηθήσει έχει εμπειρία (και το σημαντικότερο τη μοιράζεται αδερφέ).
Εσύ ήρθες από το πουθενά ,και ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο αρχίζεις να τη λες στο Βάτραχο και σε όποιον σου φαίνεται ότι υπερασπίζεται την άποψή του Βάτραχου.Ας μην είμαι τόσο καχύποπτος και ας ξεχάσω ότι ο Βάτραχος ξεκατινιάστηκε με τη Σιλβί τέλη Δεκεμβρίου και ας πω ότι απλά έτυχε να βρεθεί ένας ακόμα κακότροπος που ο μόνος τρόπος που μπορεί να υπάρχει σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι να τσαμπουκαλεύεται και να τη λέει στους άλλους.
Και επαναλαμβάνω ότι Λάγνος είναι από τα πιο σωδτά άτομα που θα μπορούσε κάποιος να βρεισε ένα τέτοιο forum.

P.S.Όσο για τον αν είναι όμορφος ή κουασιμόδος ο Βάτραχος,παρόλο που δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά και δεν μπορώ να τον καταλάβω σε πολλές περιπτώσεις λόγω του ότι έχει κολλήματα με κάποιες κοπέλες , να σε ενημερώσω ότι μου έχουν ζαλίσει τα αρχίδια κάποιες κοπέλες για το πόσο ωραίος είναι.Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα τις έδινα αλλά τη μαλακία δεν την αντέχω. Ο βάτραχος μπορεί να καταλάβει για ποιες μιλάω.

Αυτά φιλικά γιατί θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι είσαι βαλτός και θα σε γράψω απλώς στα αρχίδια μου.
οτι πεις φιλε πρωτον πες ποιες τρανς σου ελεγαν για αυτο το ασχημοπαπο επειδη εγω δεν πιστευω λεξη και δευτερον οταν ο βατραχης μας λεει επειτα απο χρονια εμπειριεα οτι το aids κολλαει μονο απο το ακαποτο τι να πω εγω ?δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοιες πιπες?

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
να σε καλα για τ λογια μουτρο ...αλλα αυτος ο αμανες δεν ειναι αντρας ειναι τρανς  
και απλα πρωσπαθει να μιωσει εμενα και καποιους αλλους ......
νομιζω οτι κανει μπαμ
ειμαι τρανς?ρε μαλακαα βατραχε απου που σου ηρθε αυτο?απλα οπιος ειναι αντιθετος με τις πιπες που λετε ειναι το ενα ειναι το αλλο.νουμερακι πρωτο εσαι βατραχε!!οι τρανς μιλανε για σενα μαθαινω π βατραχης ο κουκλος λενε αχχαχχααχ ρε νουμερα για να νοιωθετε καλα λετε καλα λογια ο ενας στον αλλλον??οταν λες οτι δεν κολας παρα μονο με ακαποτο γαμισι μπορουμε ολοι να καταλαβουμε τι ανθρωπος εισαι εισαι και καλα εμπειρος και μεγαλος σε ηλικια και υποστηριζεις αυτη την μαλακια.ενα πραμα ευχομαι να μην κολλησει κανενα κοριτσι τιποτα απο σενα γιατι για να λες τετοιες μαλακιες και να υποστηριζεις σημαινει οτι εισαι φουλ βρομιαρης και ισως εχεις και καμια ασθαινεια που δεν μας εχεις αναφερει ακομα βρομιαρη!θες ακαποτα τσιμπουκια και υποστηριζεις πως δεν συμβαινει τιποτα θα επρεπε να ντρεπεσαι!!!αποψη για ολα εχεις αλλα τα μηνηματα που μ ειχες στειλει ακομα τα εχω εγω και αν θες τα βγαζω για να καταλαβουν καπιοι τι μαλακας εισαι!!χωρις καν να με εχεις δει επειδη μονο εγραψα οτι ειμαι κρος εστειλες μηνημα για συναντηση με πολυ χηδαιο τροπο και αλλα πολλα αλλα μολις ειδες την ψολη μου και καταλαβες οτι δεν ειμαι αυτο που λεω αλλα τρολαρω εκοψες.πριν ομως τσιμουκια και γαμισια ακαποτα ηθελες.θελει θρασσος να μιλας για ακαποτα τσιμπουκαι και να υποστηριζεις πως δεν συμβαινει τιποτα..θρασσος και μαλακια στον εγκεφαλο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
ειμαι τρανς?ρε μαλακαα βατραχε απου που σου ηρθε αυτο?απλα οπιος ειναι αντιθετος με τις πιπες που λετε ειναι το ενα ειναι το αλλο.νουμερακι πρωτο εσαι βατραχε!!οι τρανς μιλανε για σενα μαθαινω π βατραχης ο κουκλος λενε αχχαχχααχ ρε νουμερα για να νοιωθετε καλα λετε καλα λογια ο ενας στον αλλλον??οταν λες οτι δεν κολας παρα μονο με ακαποτο γαμισι μπορουμε ολοι να καταλαβουμε τι ανθρωπος εισαι εισαι και καλα εμπειρος και μεγαλος σε ηλικια και υποστηριζεις αυτη την μαλακια.ενα πραμα ευχομαι να μην κολλησει κανενα κοριτσι τιποτα απο σενα γιατι για να λες τετοιες μαλακιες και να υποστηριζεις σημαινει οτι εισαι φουλ βρομιαρης και ισως εχεις και καμια ασθαινεια που δεν μας εχεις αναφερει ακομα βρομιαρη!θες ακαποτα τσιμπουκια και υποστηριζεις πως δεν συμβαινει τιποτα θα επρεπε να ντρεπεσαι!!!αποψη για ολα εχεις αλλα τα μηνηματα που μ ειχες στειλει ακομα τα εχω εγω και αν θες τα βγαζω για να καταλαβουν καπιοι τι μαλακας εισαι!!χωρις καν να με εχεις δει επειδη μονο εγραψα οτι ειμαι κρος εστειλες μηνημα για συναντηση με πολυ χηδαιο τροπο και αλλα πολλα αλλα μολις ειδες την ψολη μου και καταλαβες οτι δεν ειμαι αυτο που λεω αλλα τρολαρω εκοψες.πριν ομως τσιμουκια και γαμισια ακαποτα ηθελες.θελει θρασσος να μιλας για ακαποτα τσιμπουκαι και να υποστηριζεις πως δεν συμβαινει τιποτα..θρασσος και μαλακια στον εγκεφαλο.
κουραζεις μουτρο ..λεγε οτι θες για μενα σ βαρεθηκα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μεγάλε, αυτο το θρεντ δεν ειναι για ξεκατινιασμα, άνοιξε άλλο και πηγαινε εκει με οποιον θες και πειτε τον πονο σας, και αν δινουμε η παιρνουμε πιπες ακαποτες η πηδαμε ακαποτα είναι δικο μας ρισκο και δικος μας λογαριασμος, εσυ φροντισε να παιρνεις τις προφυλάξεις σου για να εισαι ενταξει.. καλο σας βραδυ

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Ότι κάνουμε δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά προϊόν καυλας και είναι άκρως επικίνδυνο .
Τα τραβεστί είναι Ομάδα υψηλού κινδύνου ότι και να λέμε .  Και εγώ γουστάρω να τα γλυφω και να τα πιπωνω ακαποτα αλλά δεν θα το ωραιοποιησω, λάθος και επικίνδυνο είναι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Ότι κάνουμε δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά προϊόν καυλας και είναι άκρως επικίνδυνο .
Τα τραβεστί είναι Ομάδα υψηλού κινδύνου ότι και να λέμε .  Και εγώ γουστάρω να τα γλυφω και να τα πιπωνω ακαποτα αλλά δεν θα το ωραιοποιησω, λάθος και επικίνδυνο είναι
κράτα το για τον εαυτό σου, εδω μέσα μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να δίνουμε πληροφορίες και να σταματήσουμε τις κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά; αν θέλετε υπάρχει θρεντ για υγεία και σεξ να γράψετε εκει ότι σας απασχολεί..

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχ κλαιωωωωωωωω σε ξετσιμπουκιασε βατραχε

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
οτι πεις φιλε πρωτον πες ποιες τρανς σου ελεγαν για αυτο το ασχημοπαπο επειδη εγω δεν πιστευω λεξη και δευτερον οταν ο βατραχης μας λεει επειτα απο χρονια εμπειριεα οτι το aids κολλαει μονο απο το ακαποτο τι να πω εγω ?δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοιες πιπες?

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Ότι πεις αδερφέ.
Καληνύχτα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
τοσα χρονια μπαινω εδω μεσα εχουν πει τα χειροτερα και τα καλυτερα για μενα .....οι γνωμες ειναι παντα διαφορετικες ο καθενας σκεφτετε διαφορετικα τωρα γιατι τρωγεστε δεν καταλαβα .....κουραστικο λιγο ειναι αυτο χαλαρωστε λιγακι και μην μειωνετε τον ευατο σας πανω απο ολα .......ριχνωντας το επιπεδο ....καταλαβαμε ολοι δεν χρειαζεται να το κουραζεται..... ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του ,,,,,σορυ αν σας κουρασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom