Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Για να αποφυγες αυτα τα περιστατικα με τις εξτρα χρεωσεις συμφωνεις παντα απο πριν στο τι λεφτα θα δωσεις και τι υπηρεσιες θα παρεις.Το εκδιδομενο ατομο μπορει να κοστολογει τις υπηρεσιες που προσφερει οσο νομιζειΑπο εκει και περα εσυ και ο καθενας μας ως πελατης αποφασιζει αν θα αγορασει η οχι.Για μενα τεσσερα ειναι τα βασικα στοιχεια  ;) ;) ;) ;) ;) :hi: :hi: :hi:που κοιτω.Εμφανιση-ηληκια-υπηρεσιες-τιμη.Τελος αφηνω το κυριοτερο...οταν αποφασιζω να παω με μια τρανς ποτε δεν ψαχω καυλωμενος να βρω κατι για να γαμησω...γιατι απλα θα λειτουργησει το κατω κεφαλι

απλα ολο τ πακετο τ βρυσκεις σπανια .....αλλες κυταν πως θα σ γαμησουν αλλες πως θα σ φανε αλλες ειναι βρομιαρες αλλες βαριουνται που ζουν οποτε καταλιγεις σε 3 αντε 4 στανταρ μωρα .....απο κυ και περα πιραματιζεσαι παντα με γνομονα τ λεφτα πετοντας τα λιγοτερα γιατι ξερεις οτυ δεν υπαρχει ποιοτητα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απλα ολο τ πακετο τ βρυσκεις σπανια .....αλλες κυταν πως θα σ γαμησουν αλλες πως θα σ φανε αλλες ειναι βρομιαρες αλλες βαριουνται που ζουν οποτε καταλιγεις σε 3 αντε 4 στανταρ μωρα .....απο κυ και περα πιραματιζεσαι παντα με γνομονα τ λεφτα πετοντας τα λιγοτερα γιατι ξερεις οτυ δεν υπαρχει ποιοτητα
ολο το πακετο ασφαλως και εναι δυσκολο να το βρεις....εφοσον δεν το βρισκεις ξεκινας να κανεις εκπτωσεις.Η ουσια του ολου θεματος ειναι πως οταν κανεις εκπτωσεις να μην φτανεις σε σημειο να θεωρεις τον εαυτο σου μαλακα.Διοτι στην τελικη εσυ εισαι ο πελατης και εσυ αποφασιζεις αν θα αγορασεις η οχι.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ολο το πακετο ασφαλως και εναι δυσκολο να το βρεις....εφοσον δεν το βρισκεις ξεκινας να κανεις εκπτωσεις.Η ουσια του ολου θεματος ειναι πως οταν κανεις εκπτωσεις να μην φτανεις σε σημειο να θεωρεις τον εαυτο σου μαλακα.Διοτι στην τελικη εσυ εισαι ο πελατης και εσυ αποφασιζεις αν θα αγορασεις η οχι.
αυτός είναι κ ο σκοπός τ εκπτώσεις αλλιος δίνεις τ 50 κ βάλε εκεί που ξέρεις ότι θ περάσεις φίνα και δεν περνάν οι εκπτώσεις ....τέλος πάντων οι κοπέλες που επιλέγω συνήθως καλύπτουν τις ανάγκες μου .....όσο για τ κασκντεριλικια ....τ χω κάνει σηστημα πας βλεπεις ,δεν κάνει δρωμο

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Αν συμφωνήσετε από πριν όλα ωραία και καλά.
Αν όμως ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ζητήσει και έξτρα για "να καθίσετε με την άνεσή σας" τότε την πούτσισες.
Αυτό είναι κατακριτέο από την παρέα εδώ και όχι γενικά να ζητάει όσα θέλει. Ας ζητάει και 200 € δικαίωμά της, να τα ζητήσει από πριν.
Γενικά, θεωρώ πως αν έχεις συμφωνήσει εκ των προτέρων ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ τι θέλεις και πόσο κάνει, τότε έχει λίγες πιθανότητες να ζητήσει παραπάνω.

εκμεταλευση δεν το λες....εσυ σαν πελατης πληρωνεις και αγοραζεις υπηρεσιες κα το εκδιδομενο ατομο προσφερει υπηρεσιες και αμοιβεται.Εφοσον υπαρχει στην μεση το χρημα ειναι συναλλαγη.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αν συμφωνήσετε από πριν όλα ωραία και καλά.
Αν όμως ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ζητήσει και έξτρα για "να καθίσετε με την άνεσή σας" τότε την πούτσισες.
Αυτό είναι κατακριτέο από την παρέα εδώ και όχι γενικά να ζητάει όσα θέλει. Ας ζητάει και 200 € δικαίωμά της, να τα ζητήσει από πριν.
Γενικά, θεωρώ πως αν έχεις συμφωνήσει εκ των προτέρων ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ τι θέλεις και πόσο κάνει, τότε έχει λίγες πιθανότητες να ζητήσει παραπάνω.
σε ολους εχει συμβει αυτο...ΑΛΛΑ ενα ατομο που εκδιδεται εκτος απο εμφανιση υπηρεσιες και εχεμυθεια ειναι και η διαρκεια που θα εχει στον χρονο..με αυτες τις συμπεριφορες δεν πας πουθενα.Το πανω χερι το εχει παντα ο πελατης καλε μου φιλε....το εκδιδομενο ατομο δεν σου κανει χαρει που το κανει μαζι σου...πληρωνεται γι αυτο που κανει και οφειλει να σεβεται τα λεφτα που παιρνει :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
σε ολους εχει συμβει αυτο...ΑΛΛΑ ενα ατομο που εκδιδεται εκτος απο εμφανιση υπηρεσιες και εχεμυθεια ειναι και η διαρκεια που θα εχει στον χρονο..με αυτες τις συμπεριφορες δεν πας πουθενα.Το πανω χερι το εχει παντα ο πελατης καλε μου φιλε....το εκδιδομενο ατομο δεν σου κανει χαρει που το κανει μαζι σου...πληρωνεται γι αυτο που κανει και οφειλει να σεβεται τα λεφτα που παιρνει :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
υπάρχουν Μουτρο περιπτώσεις που μ 30 ευρο συνάντηση μία ωρα

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
υπάρχουν Μουτρο περιπτώσεις που μ 30 ευρο συνάντηση μία ωρα
ωραία όλα αυτά και χρήσιμα αλλά όπως λέει και το ρητό: Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις...
βέβαια κάποιοι ίσως δεν μαθαίνουν και ποτέ...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
ωραία όλα αυτά και χρήσιμα αλλά όπως λέει και το ρητό: Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις...

Σωστά! Αλλά υπάρχει και εδώ το forum οπότε να διαβάζονται οι απόψεις και να υπάρχει πιό σφαιρική άποψη σχετικά!!!!Οπότε να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε τις κακοτοπιές και τις ξεπέτες!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Σωστά! Αλλά υπάρχει και εδώ το forum οπότε να διαβάζονται οι απόψεις και να υπάρχει πιό σφαιρική άποψη σχετικά!!!!Οπότα να ξεφεύγουμε όσο μπορούμε τις κακοτοπιές και τις ξεπέτες!!
δεν αναφέρομαι τυχαία σε τιμές και ώρες .....υπάρχουν περιπτώσεις που όντως ρε παιδί μου την γουσταρουν αυτό που κανουν

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εγώ έχω αρκετές αλλά αρκετά έχω φάει κ τ μούτρα μου

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Μάγκες..που στε ρε δική μου; τι κάνετε ρε μαγκιονια; φιλαράκια διό μήνες τωραμε σπαμαινο ποδάρι το άδικα το αθλιμα..και οι γκαυλες γηνανε πολες.
Λιπών θελο να τα παρο σβαρννα όλα
Να πάω με την
Τζουλιανα λεμες
Αντρεζα κεης τη μουλατα
Η με τη
Ντομινικ που εινε μάχη με την αλη με το 24@ρη χοντρό παππαρη;;;

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Ο μαρηκος λεη ότι η αντρεζα εινε και περηπτοση.
Εχη δοκημαση κάνης ντομουνικ?

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Ι να πεξω με εγχορια γκαβλα;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Μάγκες..που στε ρε δική μου; τι κάνετε ρε μαγκιονια; φιλαράκια διό μήνες τωραμε σπαμαινο ποδάρι το άδικα το αθλιμα..και οι γκαυλες γηνανε πολες.
Λιπών θελο να τα παρο σβαρννα όλα
Να πάω με την
Τζουλιανα λεμες
Αντρεζα κεης τη μουλατα
Η με τη
Ντομινικ που εινε μάχη με την αλη με το 24@ρη χοντρό παππαρη;;;

δεν σου φτανει τ 500αρι μουτρο ..

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Koυαξ.. 100 γιούρια για μηση ώρα.
Μη κάνης παραπληροφορηση

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
παρτουζίτσα και τις 3 για κανένα 2ωρο εννούσε ο βάτροχος, αφού είδε το nick name σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom