Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
εχω γραψει κριτικη αγαπητε για την συγκεκριμενη....αν εισα παθητικος εινα απο τις καλυτερες περιπτωσεις....εγω βαιβαια την πηρα σαν ενεργητικος.Ψαξε ts melina. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ποια Μελίνα παιδάκι μου;; για την Ιωάννα λέμε...

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια ψαχνω κροσακι λεπτο με λειτουργικο εργαλειο αν καπιος γνωριζει ας στειλει πμ. :)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
καλησπερα παιδια ψαχνω κροσακι λεπτο με λειτουργικο εργαλειο αν καπιος γνωριζει ας στειλει πμ. :)
μπες εκει που λεει: "Ημερησια ενημερωση για CD"... δεν ειναι μουσικά CD... κροσσάκια είναι..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
α μάλιστα.. έχει βγάλει τιμολόγιο κι αυτή, ε;
σε γενικες γραμμες καλε μου φιλε υπαρχει η εξης πολιτκη.Οταν πας με μια τρανς και εισαι ενεργητικος συνηθως πληρωνεις λιγοτερο ποσο.Το ποσο αυξανεται αν εισαι παθητικος και συνηθως αυξανεται αν εχεις και την επιθυμια να τελειωσει.Εμενα δεν δου ειναι καθολου παραξενο. :hi: :hi: :hi:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
σε γενικες γραμμες καλε μου φιλε υπαρχει η εξης πολιτκη.Οταν πας με μια τρανς και εισαι ενεργητικος συνηθως πληρωνεις λιγοτερο ποσο.Το ποσο αυξανεται αν εισαι παθητικος και συνηθως αυξανεται αν εχεις και την επιθυμια να τελειωσει.Εμενα δεν δου ειναι καθολου παραξενο. :hi: :hi: :hi:
δεν εχεις αδικο..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

Απλά μια εκμετάλευση για την καύλα που έχεις εκείνη την ώρα και το τι ψάχνεις.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Απλά μια εκμετάλευση για την καύλα που έχεις εκείνη την ώρα και το τι ψάχνεις.
εκμεταλευση δεν το λες....εσυ σαν πελατης πληρωνεις και αγοραζεις υπηρεσιες κα το εκδιδομενο ατομο προσφερει υπηρεσιες και αμοιβεται.Εφοσον υπαρχει στην μεση το χρημα ειναι συναλλαγη.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
εκμεταλευση δεν το λες....εσυ σαν πελατης πληρωνεις και αγοραζεις υπηρεσιες κα το εκδιδομενο ατομο προσφερει υπηρεσιες και αμοιβεται.Εφοσον υπαρχει στην μεση το χρημα ειναι συναλλαγη.

Καλά το θέτεις συναγωνιστή. Αλλά τα "ψιλά γράμματα" δηλ το βάλε κάτι παραπάνω 'η το " Ά αυτό είναι extra " είναι το σπαστικό της "συναλλαγής" οι κρυφές χρεώσεις δηλαδή.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλά το θέτεις συναγωνιστή. Αλλά τα "ψιλά γράμματα" δηλ το βάλε κάτι παραπάνω 'η το " Ά αυτό είναι extra " είναι το σπαστικό της "συναλλαγής" οι κρυφές χρεώσεις δηλαδή.
Για να αποφυγες αυτα τα περιστατικα με τις εξτρα χρεωσεις συμφωνεις παντα απο πριν στο τι λεφτα θα δωσεις και τι υπηρεσιες θα παρεις.Το εκδιδομενο ατομο μπορει να κοστολογει τις υπηρεσιες που προσφερει οσο νομιζειΑπο εκει και περα εσυ και ο καθενας μας ως πελατης αποφασιζει αν θα αγορασει η οχι.Για μενα τεσσερα ειναι τα βασικα στοιχεια  ;) ;) ;) ;) ;) :hi: :hi: :hi:που κοιτω.Εμφανιση-ηληκια-υπηρεσιες-τιμη.Τελος αφηνω το κυριοτερο...οταν αποφασιζω να παω με μια τρανς ποτε δεν ψαχω καυλωμενος να βρω κατι για να γαμησω...γιατι απλα θα λειτουργησει το κατω κεφαλι

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Τελος αφηνω το κυριοτερο...οταν αποφασιζω να παω με μια τρανς ποτε δεν ψαχω καυλωμενος να βρω κατι για να γαμησω...γιατι απλα θα λειτουργησει το κατω κεφαλι

Σοφή ατάκα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom