gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
εγραψεςδεξιά δεν ειναι κορμι.. κομοδίνο είναι..
εγραψεςδεξιά δεν ειναι κορμι.. κομοδίνο είναι..
τ ν ν ρ μουτρο????Τι ειναι αυτος ο ΓΙΟΥΦΤΟΣ ρε?
διαπηστωση χθεσηνοβραδυνη καλητερο πραγμα απο μουνι δεν υπαρχει σορυ αλλα ναι
aλλαξοπιστησες
Ωωωχ, τι γίνεται; Όσοι αλλαξοπιστούν τους ρίχνουμε στην αρένα με τα λιοντάρια;
Μήπως να το κάνουμε σε δωμάτιο με transgender γυναίκες, μπας και δει και πάλι το φως και να επιστρέψει στην Μια και Μοναδική Αλήθεια;
μουτρο αν κ τυγχανω πουτανιαρης απο τ 15 κ ειμαι 35 διαπιστωσα οτι οι γυναικες στα μπουρδελα ελαχιστα γαμιουνται ειναι γιανα σε δαγκονου ...Απεναντιας τρανς κροσ και οτι αλλο θες τ δινουν ολα και καμια φωρα και ποιο οικονομηκα απο τι σ ενα ρδελο παντα βεβαια υπαρχουν και τ παλτο,
αν εισαι κ λιγο πονεμενος σαν κ μενα απο σχεσεις ερωτηκες,επιλεγεις και το κατι διαφορετικό στη ζωη σου για να ξεχαρμανιαζεις καλητερα/....
οποτε η γυναικα ειναι για σχεση τα τρανς για ξεκαυλομα και οι πουτανες για να περνεις μυρωδια....
Συμμετοχη καλη ή ξεπετα?Η Αλύσα από τα Πατήσια. Έχει τα θλιμμένα μάτια της Βαλέριας Γκολίνο
παθητική για μένα, έχει μεγαλώσει, αλλά πάντα είναι όμορφη.
Τουλάχιστον μιά φορά πρέπει να την πάρεις.
εννοείται ότι σαν το μουνί δεν υπάρχει... τα τρανσο-τραβελο-κροσσακια είναι το μεζεδακι που δοκιμαζουμε μια στο τοσο για αλλαγη απ το καθημερινο φαγητο.. και για την όρεξη...
Ρε παιδιά τι λέει αυτή να την πάρω???
Ποια λετε? Ο συνδεσμος βγαζει στο κεντρικο μενου και δεν ξερω ποια ειναιΑδερφέ καλησπέρα.Από προσωπική εμπειρία σου λέω να τη πάρεις.
Θα βρεις ότι βλέπεις στις φωτό (και ίσως χάνει και λίγο στις φωτογραφίες σε σχέση με τη πραγματικότητα),πολύ θυληκό τρανσάκι,πεντακάθαρο,και με δυνατότητες για παπάδες στο κρεβάτι.
Όσες φορές βρέθηκα μαζί της (Μόνο Θεσ/νίκη έχουμε βρεθεί) πέρασα πάρα πολύ καλά.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ επαναλαμβάνω.Δεν ξέρω να σου πω για τις επιδόσεις της σαν ενεργητική (την έχω πάρει μόνο σαν παθητική) αλλά το καυλί της με κάνει να φαντάζομαι ότι αν θελήσεις να σου σκίσει το κωλαράκι θα το κάνει με επιτυχία.
Επίσης επαναλαμβάνω ότι αυτά που σου γράφω είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη από τις φορές που συναντήθηκα μαζί της.
Αυτά αδερφέ και ελπίζω να βοήθησα.
εχω γραψει κριτικη αγαπητε για την συγκεκριμενη....αν εισα παθητικος εινα απο τις καλυτερες περιπτωσεις....εγω βαιβαια την πηρα σαν ενεργητικος.Ψαξε ts melina.Ποια λετε? Ο συνδεσμος βγαζει στο κεντρικο μενου και δεν ξερω ποια ειναι