Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Συνήθως στο φόρουμ - θρεντ εδώ δεν γράφω για να γράφω απλά. Ούτε γράφω για να θάψω ή να παινέσω κάποια ή κάποιον. Γράφω (όπως και οι περισσότεροι εδώ) για να συμβάλω στην διάχυση της πληροφορίας. Φυσικά υπάρχει υποκειμενισμός και προσωπικές απόψεις αλλά σε μερικά θέματα όταν υπάρχουν δεδομένα -γεγονότα δεν υπάρχει κανενός είδους υποκειμενισμός παρά μόνο η αντικειμενικότητα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και σε όλες! :)

Chaniotis36a

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Like
44
Πόντοι
0
Τυχαία, πέρασα και γω από την πλατεία Αττικής. Είναι τρανς, μιλφ , χαμηλού αναστήματος με μεγαλα βυζά, μικρών προσόντων, παθητική και κάνει ό,τι της πεις. 
Φίλε όταν λές κάνει ότι τις πείς τί ακριβώς εννοείς;

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Συνήθως στο φόρουμ - θρεντ εδώ δεν γράφω για να γράφω απλά. Ούτε γράφω για να θάψω ή να παινέσω κάποια ή κάποιον. Γράφω (όπως και οι περισσότεροι εδώ) για να συμβάλω στην διάχυση της πληροφορίας. Φυσικά υπάρχει υποκειμενισμός και προσωπικές απόψεις αλλά σε μερικά θέματα όταν υπάρχουν δεδομένα -γεγονότα δεν υπάρχει κανενός είδους υποκειμενισμός παρά μόνο η αντικειμενικότητα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και σε όλες! :)
καλη κυριακη ...

loubas

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
32
Πόντοι
0

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
η δεξια στη φωτο ειναι η Βικτωρια, σωστα?
η αριστερη ποια ειναι?

δεν νομιζω αν και δεν την εχω παρει τ κυρα αλλα!!!!!η αννουλα ειναι τρελο μπιστολι.....θες λεει μονημα ????κατυ τετιο εχω καταλαβει

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
η δεξια στη φωτο ειναι η Βικτωρια, σωστα?
η αριστερη ποια ειναι?
μαλλον η βικτωρια γιατι και αυτη βρισκεται θεσσαλονικη οπως και η αννα!! ωραιες(ειδικα η αννα για μενα ειναι τοπ!) με καταπληκικα προσοντα!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
μαλλον η βικτωρια γιατι και αυτη βρισκεται θεσσαλονικη οπως και η αννα!! ωραιες(ειδικα η αννα για μενα ειναι τοπ!) με καταπληκικα προσοντα!!

δεν τ χω δοκιμασει ετσι κ αλλιος αλλα καυλωνει ωραια

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Προμοτ Λαϊνοπουλος

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Για την Φενια τωρα
Δεν ετυχε ποτε να την συναντησω αν και μου εκανε διαφορα κλικ.
Οι εμπειριες συναγωνιστων ηταν προς το θετικο προσημο οποτε γυρω στον Σεπτεμβριο επιχειρησα να  την επισκεφτω. Τηλεφωνησα πρωτη φορα γυρω στις 930 και μου ειπε να περω σε 3 τεταρτα γιατι περιμενε πελατη. Πρωτο καμπανακι. Τηλεφωνο ξανα μετα απο καμμια ωρα  μου λεει παρε στις 11 και γιατι εχω αλλο ενα ραντεβου. Οποτε της ειπα λυπαμαι δεν γινεται. Ο λογος και γιατι δεν ειχα καταλαβει αν με τεσταρε ή αν οντως ειχε τοσο δουλεια. Δηλαδη σε 2 ωρες θα ειχε παρει 3 πελατες. Ουτε στην Συγγρου ετσι...δηλαδη θα πηγαινα 3ος και με τι ορεξη θα πηδιοταν; 

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
φενια συναντιση 1 ωρας αρκετα καλη στο παθητικο πεντακαθαρη χωρος καθαρος καυτο νερο στο μπανιο πετσετα καθαρη κουβεντουλα στο τελος κ για σας,,..για ξεκαυλομα συνιστω

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
φενια συναντιση 1 ωρας αρκετα καλη στο παθητικο πεντακαθαρη χωρος καθαρος καυτο νερο στο μπανιο πετσετα καθαρη κουβεντουλα στο τελος κ για σας,,..για ξεκαυλομα συνιστω
δασκαλος

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για την Φενια τωρα
Δεν ετυχε ποτε να την συναντησω αν και μου εκανε διαφορα κλικ.
Οι εμπειριες συναγωνιστων ηταν προς το θετικο προσημο οποτε γυρω στον Σεπτεμβριο επιχειρησα να  την επισκεφτω. Τηλεφωνησα πρωτη φορα γυρω στις 930 και μου ειπε να περω σε 3 τεταρτα γιατι περιμενε πελατη. Πρωτο καμπανακι. Τηλεφωνο ξανα μετα απο καμμια ωρα  μου λεει παρε στις 11 και γιατι εχω αλλο ενα ραντεβου. Οποτε της ειπα λυπαμαι δεν γινεται. Ο λογος και γιατι δεν ειχα καταλαβει αν με τεσταρε ή αν οντως ειχε τοσο δουλεια. Δηλαδη σε 2 ωρες θα ειχε παρει 3 πελατες. Ουτε στην Συγγρου ετσι...δηλαδη θα πηγαινα 3ος και με τι ορεξη θα πηδιοταν; 
.                                                      Ισως ησουν ο πεμπτος ή εκτος της πελατης..Απο την μια καλα εκανες και δεν πηγες.Απο την αλλη ομως σαν παλιος και εμπειρος που μαλλον εισαι,θα ξερεις πως ετσι ειναι τα πραγματα και δεν θα αλαξουν. Ο καθενας απο την πλευρα του εχει δικαιο. Και εσυ και αυτη.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
αυτο μ τ προμο δεν παιζει γιατι την κοπελα την γνωριζω καιρο σαν πελατης κ μονο και εχω περασει καλα μαζι της οποτε ειμαι πολυ στεναχοριμενος που κ αυτη επιλεγη την θεσ για καπια επομενα χρονια και απλα αναφερω οτι ειναι μια καλη περιπτωση στο παθητικο ....αν κουραζω συγνωμη αλλα φανταζομαι οτι καποια παιδια θα θελουν να εχουν μια αποψη περι κορασιδας καυλας πατοκορφης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom