kostakis_sexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
παιδιά καλησπέρα...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτόν τον άγγελο; την έχει τεστάρει;
ορμαπαιδιά καλησπέρα...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτόν τον άγγελο; την έχει τεστάρει;
καλα κρασιαΣυναντηση με ts veronica.
Η συνατηση εγινε πριν κανα μηνα και κακως δεν ειχα γραψει ακομα. Αν θελετε βαλτε την και στης κριτικες για να την μεταφερω και εκει για να μην χαθει τετοιο πονημα και μπας και σωσουμε καναν ανθρωπο.
Aπο τοτε που ειδα της φωτο της ηθελα να την παρω σαν τρελος. Ειμαι 100% ενεργητικος και μου αρεσει να πηγαινω με κανα τρανσακι καμια φορα αρκει βεβαια να μην εχουν αντρουα χαρακτηριστικα. Για μενα ειναι βασικο αυτο. Καταλαβαινετε λοιπον τι πλακα επαθα μολις ειδα την veronica. Βεβαια με ειχε προβληματισει το γεγονος πως για μια τετοια κορμαρα δεν εχει γινει ιδιαιτερη αναφορα εδω μεσα. Βεβαια καποια σκορπια που διαβαζα απο εδω και απο εκει μιλαγαν για ξεπετα. Οποτε μαλον αυτο απαντουσε στην απορια μου, αλλα δεν με ενοιαζε τιποτα, μου ειχε καρφωθει να την παρω.
Στο τηλ. ακουστηκε καπως μαγκωμενη. Μου ειπε οτι το δωρακι ειναι 50 ευρω. Με βολευε πολυ (δεν ειχα αμαξιι) γιατι το σπιτι της ηταν διπλα σε σταση του ηλεκτρικου οπως τουλαχιστον μου εδωσε να καταλαβω. Ελα ομως που η οδος που μου ειπε ηταν 5 τετραγωνα πιο κατω. 10 ατομα ρωτησα για να μπορεσω να την βρω. Απο την στιγμη που της ειχα πει οτι δεν ειχα αμαξι δεν Ηταν πολυ κοπος να ηταν λιγο πιο επεξηγηματικη.
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να φτασω λιγο αγχωμενος σπιτι της. Αφου μου ανοιξε με υποδεχθηκε με το στρινγκακι και με ενα διχτυοτο τοπακι που καλυπτε το στηθος, αλλα και με ενα υπεροχο μπλαζε αγελαστο υφακι το οποιο διατηρησε σε ολη την διαρκεια της συναντησης.
Η γυναικα ειναι οντως αυτη η κορμαρα που δειχνουν οι φωτο, τιποτα λιγοτερο....τα καλα βεβαια τελειωσαν καπου εκει πριν ξεκινησουμε καν.
Με το που την χαιρετησα προσπαθησα να την παρω λιγο αγκαλια για να σπασει λιγο ο παγος και να της ψιθυρισω ποσο καυλα ειναι. Ειδα ομως οτι τραβηχθηκε αμεσως και μου ειπε να παω στο δωματιο στο οποιο και με οδηγησε. Καμια αναφορα για μπανιο για κανεναν απο τους δυο μας ουτε πριν ουτε μετα. Μου ζητησε κατευθειαν το 50αρικο. αφου γδυθηκα την πηρα αμεσω αγκαλια γαι προθερμανση. Τραβιοταν απο εδω τραβιοταν απο εκει σαν να ηθελε να με αποφυγει και οταν προσπαθησα για φιλι μου το ξεκοψε με την μια. Ηδη ειχα αρχισει να ξενερωνω. Με την μια μου ξεγλιστραει και στεκεται στην ακρη του κρεβατιου στα τεσσερα. Ωραια λεω ας παω να τον τριψω απο πισω να εχουμε λιγο ανορθωση επιτελους. Ετσι οπως κολησα λοιπον επανω και τον ακουμπησα πανω στο στριγκακι ξαφνικα σαν να την χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα πεταχθηκε και μου ελεγε κατι παλαβα οτι θα της το λερωσω , θα της το χαλασω και αλλα κουφα. Ωραια λεω ας το βγαλουμε. Για οσους ενδιαφερονται για το εργαλειο να πω οτι ειναι μικροσκοπικο και δεν καυλωνει απο οτι καταλαβα. Αφου της το εβγαλα εκανα το λαθος και εγω ο γυφτος να το πεταξω κατω στο πατωμα. Δεν θα πω πολλα, μονο που δεν με πηρε ο διαολος. το ξενερωμα μου συνεχιζονταν, της ζητησα λοιπον να προχωρησει σε πιπα. Μην ξεχασω να πω οτι αρνηθηκε να βγαλει και το πανω μερος, οποτε βυζαρες δεν θα αγγιζαμε.Αφου μου φορεσε καποτιτσα (δεν κανει χωρις) αρχισε να τον παιρνει στο στομα. Μετριοτατη προς κακη πιπα με πολυ δοντι. Προσπαθησα να την κατευθυνω αλλα δεν καταλαβαινε. Φανταστειτε οτι μεχρι εκεινη την στιγμη ακομα δεν ειχα την σωστη στυση, πραγμ προτογνωρο για μενα αλλα απολυτα φυσικο με το ξενερωμα που ειχα φαει μεχρι εκινη την στιγμη. Ας ξεκινησουμε λεω τον αγωνα.. Της ειπα να κατσει επανω, το εκανε βεβαια αλλα η κινησεις της ηταν τοσο αργες και νωχελικες που ηταν απλα χασιμο χρονου. Οποτε αφου ειχα καταλαβει οτι δεν θα καναμε δουλεια την στηνω στα τεσσερα μπας και ξεμπερδευαμαι. Να πω οτι ειναι πολυ ανοιχτη και δεν ειναι ωραια η αισθηση. Σε αυτο μαλον θα φταιει και η υπερβολικη κρεμα που βαζει. Την κοπαναγα για κανα τριλεπτο και καπου εκει αρχισε να διαμαρτυρεται οτι αργω υπερβολικα. Συντομα καταλαβα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω με δαυτην οποτε τον εβγαλα και τον επαιξα μεχρι να κανω ενα ψευτοτελειωμα με αυτην να με κοιταζει απαθεστατα. Αφου σηκωθηκα και εβγαλα το προφυλακτικο τα χερια μου ειχαν γεμισει λαδια απο την κρεμα. Την παρακαλεσα να παω στο μπανιο να τα πλυνω και ετυχως με αφησε,,,το μονο θετικο της βραδυας χαχαχα.
Σηκωθηκα και εφυγα στεναχωρημενος οχι γιατι πεταξα ενα πενηνταρικο αλλα γιατι αντιμετωπισα μια μαλακισμενη συμπεριφορα.Το κοριτσακι ουτε το εχει αλλα δεν θελει κιολας. Ο ορισμος της ξεπετας και του αντιερωτισμου. Οσο και αν σας φανει απιστετυτο ολο αυτο που περιγραφω δεν κρατησε πανω απο τεταρτο. Μαλιστα ειχε το θρασος να μου πει οτι θελει 120 για να παει σε ξενοδοχειο.
παιδιά καλησπέρα...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτόν τον άγγελο; την έχει τεστάρει;
μία καλή επιλογή αλλά δεν θ σ εξηταρει κ για κάθε φωρα ν θες ν τ πάρεις ...πάντως είναι καληπαιδιά καλησπέρα...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτόν τον άγγελο; την έχει τεστάρει;
παιδιά καλησπέρα...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτόν τον άγγελο; την έχει τεστάρει;[/q
Καλησπερα υπαρχει αγγελια γι αυτο το μωρο??
παιδιά καλησπέρα...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτόν τον άγγελο; την έχει τεστάρει;[/q
Καλησπερα υπαρχει αγγελια γι αυτο το μωρο??
ΚΑΒΛΙΑΡΗ ΜΟΥ!!!εισαι σουπερ καυλα !!