sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΩΤέτοια θέλω, νασου γλυψω το πουλάκι και όταν σε γαμαω να στο παίζω μέχρι να χύσει
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΩΤέτοια θέλω, νασου γλυψω το πουλάκι και όταν σε γαμαω να στο παίζω μέχρι να χύσει
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΩ
[/quot. Καλά τ πας
οχι πολυ λιγο!!!! τοσο δα μωρεεεε!!!!!!!!!!!!ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαθες να μας τρελανεις πρωινιατικα????
ασε μας ρε μαστορα που θα μας μαθεις και το μετροΑφού έχει πουλάκι είναι τραβελι με προσόντα . Έχετε χάσει το μέτρο μερικοί
είσαι από αυτούς που θέλουν πούτσα με το μέτρο ;ασε μας ρε μαστορα που θα μας μαθεις και το μετρο
σαν τον πυρο δημα με ψευτοβιζια ειναι ρε φίλε......ενεργητικη στα 60
γειά σου Ρομπεν των Τραβεστίείσαι από αυτούς που θέλουν πούτσα με το μέτρο ;
Αφού έχει πουλάκι είναι τραβελι με προσόντα . Έχετε χάσει το μέτρο μερικοί
ωραιος τ μουτροΑκου να δεις πως εχουν τα πραγματα.
Αφου εχει πουλακι, ειναι τραβελι με υδραυλικα. Αν ειχε πουλαρα και τη χρησιμοποιουσε, θα ηταν τραβελι με προσοντα.
Μετρα και ειρωνιες αλλου, εδω ειναι φορουμ για ανταλλαγη αποψεων και ενημερωση.
δεν καναμε κουβεντα για το τι σημαινει τραβελι με προσοντα, εξηγησα στη Συλβι οτι ο συναδελφος εννοουσε αν το χρησιμοποιει το προσον της... κι εσυ πεταχτηκες σαν σφηνοπουτσα και προστατης των αθωων τραβεστι να πεις τη μαλακια σου και την ειρωνεια σου.Δενν ειρωνευτηκα κανέναν . Εγώ λέω προσόντα ένα πουτσακινπου καυλωνει . Άλλος μια ψωλαρα που γαμαει . Δικαίωμα του καθενός να έχει άποψη και γούστα
. Δεν μπορεί να επιβληθεί η μια μόνο, αυτή του Ψωλαρα που ξεσκίζει κωλους .
Ου γαρ οιδασι... ;)δεν καναμε κουβεντα για το τι σημαινει τραβελι με προσοντα, εξηγησα στη Συλβι οτι ο συναδελφος εννοουσε αν το χρησιμοποιει το προσον της... κι εσυ πεταχτηκες σαν σφηνοπουτσα και προστατης των αθωων τραβεστι να πεις τη μαλακια σου και την ειρωνεια σου.